Абитуриентски страсти 2023-2024

• 209 866
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 890
  • София
Да споделя и тук.
Дъщеря ми иска да дари  балната си рокля на момиче, чието семейство е затруднено финансово.
Знам, че има такива групи, но тъй като е рано, все още нямам успех с намирането на абитуриентка в нужда.
Роклята е синя, дълга, за дребно и слабо момиче. Дъщеря ми е 47 кг, 162см. Би могла да стане и на 50кг според мен.
Снимка съм пускала тук, но вече не бих.
Ако някой познава такова дете, моля да ми пише, пращам снимка на лично.

# 1 891
  • София
Да споделя и тук.
Дъщеря ми иска да дари  балната си рокля на момиче, чието семейство е затруднено финансово.
Знам, че има такива групи, но тъй като е рано, все още нямам успех с намирането на абитуриентка в нужда.

Ето една идея:
https://generation-program.com/

# 1 892
  • София
Благодаря! ❤️

# 1 893
Да споделя моите "приключения" покрай бала 😂 днес посетих още 2 магазина, пробвах около 15 рокли...удрям на камък. В единия магазин роклите бяха с модели от 2010, а в другия, където роклите реално ми допаднаха, повечето нямаха мой размер. Харесах се в рокли, които естетически стоят прекрасно и направо ми заспаха, нооо уви не можех да седна, да се завъртя или каквито и да било по-сложни движения ахаха
Аз не съм притеснена, имам време 😊

# 1 894
Препоръчайте магазини в Асеновград за момче.

# 1 895
  • Балчик-Сливен
Здравейте! Вмъквам се в темата като майка на абитуриентка 2024 година. Моята госпожица не иска рокля, а костюм от две части, тип гащеризон, като ефектът би трябвало да е от плата. Търся фирма която да ушие тоалета.
Относно обучението, ориентирала се е към специалността "Интерактивен дизайн и компютърни игри", занимава се от години, премина всички възможни курсове на СофтУни, за да разбере, че не иска да е програмист. Ще ми е интересно да чета за вашите абитуриентски страсти и успехите на децата.

# 1 896
Ще ми е интересно да чета за вашите абитуриентски страсти и успехите на децата.
Май няма "смелчаци" тази година да отворят нова тема, разбираемо, като се има пред на моменти "свръх критичност" в тази и по-старите теми, да не употребявам по-силна (и по-точна) дума.  Blush
Фирма за шиене, вероятно трябва да кажеш за кой град става въпрос, защото при шиене се предполагат проби. На моя колежка дъщеря и си уши костюм и точно платът беше ефектен иначе класическа кройка, за Варна става въпрос.

# 1 897
Може ли координати, не съм абитуриентка, но търся ателие за собствени нужди.

# 1 898
Може ли координати, не съм абитуриентка, но търся ателие за собствени нужди.
Мисля, че се казваше "Диво", на ъгъла на "Драгоман" и "Княз Борис"

# 1 899
  • София
https://svatbencenter.bg/golyamata-noemvrijska-mywedding-tombola/

Сватбен център myWedding организират томбола между закупилите абитуриентска рокля или костюм през ноември.

# 1 900
  • Разпиляна във въображението
Дъщеря ми все още нищо не обмисля за бала си. Взех рокля от дъщерята на моята колежка, за да се види в дълга бална рокля. Когато я облече имах чувството, че изведнъж "порасна" Simple Smile Тя като цяло младее и не й дават 18 години Simple Smile Забелязах, че в доста магазини вече има рокли. За изпращането в училището може би ще избере костюм, но и там не е на 100% сигурна.

# 1 901
Мами, ако считате, че е удачно може да изполвате Черен петък в различите магазини за покупките за бала, включително ако сте намислили да имате украси, ако ще Ви трябва закупуване на алкохол за внасяне в ресторантите и/или за изпращането вкъщи. Също така за наемане на фотограф, за грим и прическа и т.н.

# 1 902
Здравейте,
може ли да кажете колко струва гримиране и да препоръчате някого или салон?

# 1 903
  • София
На мен през юни ми взеха 50 лв. в квартален салон.

# 1 904
Здравейте,
може ли да кажете колко струва гримиране и да препоръчате някого или салон?

Цена 80 лв., на пробния грим също - 80 лв.
Зависи за кой град питате.

Общи условия

Активация на акаунт