Абитуриентски страсти 2023-2024

• 209 862
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 875
Днес бях на първите си проби за рокля. Това, което не ми допадна е, че не можех да правя снимки на това как изглеждам в роклите (разбирам защо е така де)
Та имате ли идея в кои магазини снимките са разрешени? За магазини във Варна и София става дума.

# 1 876
Във Варна в Ла Споса ни разрешиха да снимаме модел , който вече е бил качван на сайта им. За другите не беше разрешено.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 20:34 от Анонимен

# 1 877
  • В светлината на слънцето
almond, в София дъщеря ми си избра рокля от раз от Оксана мода. Те имат три магазина на Пиротска, все от дясната страна като тръгнеш от центъра към Ботев. Първо пробва една в първия, която й беше на кантар, във втория - на витрината, видя своята, пробва я и търсенето приключи. И в двата магазина свободно можеше да се снима.

# 1 878
А някой да има изпробван шивач, който да направи рокля по снимка?

# 1 879
Благодаря ти lulu! Дъщеря ти още ми е пред очите, страхотно изглеждаше просто! Ще ги посетя магазините задължително!

# 1 880
Mari, в Пловдив върши ли ти работа?

# 1 881
Лято, що да не ми върши работа. Ако има фб, инстаграм- още по- добре.

# 1 882
Мнение за Елена Златева Пловдив?

# 1 883
Здравейте,
в колко часа изпратихте абитуриентите си?
Питам от гледна точка на това до колко да се ангажира завенедие/помещение и съответно гостите до колко стоят?

# 1 884
Класът на моето момиче се събираха около 16 часа, за да си вземат класната и после в училище. На Александър Невски се снимаха около един час и после отидоха пред ресторанта. За да ви е спокойно може и е друг ден да направите събирането с роднини и приятели. На нас матурите по желание (английски) ни се падна деня преди бала и тя реално можеше да отиде, но се отказа и не беше добре после. Поне си изкара много хубаво и бала , и ресторанта.

# 1 885
  • Sofia
От 14 часа бяхме в заведението, към 16 - 16:30 тръгнахме с абитуриентката към училището и после към Ал. Невски. Гостите си тръгнаха с нас, май никой не остана повече. Времето мина страшно бързо, но и нямаше как да се съберем по-рано, даже и за 14 леко закъсняхме.

# 1 886
Следя темичката от няколко месеца, защото тази година и аз ще има абитуриентка. Исках да питам майките на девойки към кои магазини се насочиха за рокли? Виждам и на тази страница цитирани марки, но пък в сайтовете няма цени и не мога да се ориентирам дали изобщо са в нашия бюджет.

# 1 887
  • София
На Пиротска, ако питате за София, има много бутици и цени различни - от 300 до 2300.

# 1 888
И в Сватбен център в ж.к. Младост.

# 1 889
  • София
Аз давам като идея About You, дъщеря ми се ожени с рокля от там, по-евтина от абитуриентската преди 12 години от бг магазин.
Също Chi chi, Asus. Онлайн са, но имат безплатна доставка, а може би и връщане, не помня. От Асус съученичка на дъщеря ми беше поръчала рокля, ако не бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт