Абитуриентски страсти 2023-2024

• 211 781
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 860
Има опит с моделството да

# 1 861
  • София
Не ми допада на мен, симпатична, но не се откроява, нищо чак пленително не виждам. Имах няколко други фаворитки, едната стигна до финал, другите не.
Това момиче стигна до финал:
Скрит текст:
А тези не:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 00:29 от Maidenly

# 1 862
  • София
А какво му е на "това", което е стигнало до финал? Според мен е прекрасно.

# 1 863
  • София
Ще редактирам, изпуснала съм думата "момиче". Simple Smile И според мен е прекрасна, съжалявам, че не спечели.

# 1 864
  • София
Ааа, добре, защото звучеше като неодобрение.

# 1 865
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моите фаворитки бяха червенокосата Калина, Мария с жълтата рокля и Александра, в този ред.

# 1 866
  • Асеновград
Здравейте , минавам да се похваля че вече си имаме студентка в София , Ветеринарна медицина . Това беше нейната мечта от малка, въпреки че на мен, ми се искаше друго....нооо кой ме пита.
Важното е ,че тя е много щастлива , ние само можем да я подкрепяме.

# 1 867
Честито!Успех и късмен и за напред!

# 1 868
Честитооо! В лесотехническия предполагам? Не знам другаде в София да има за ветеринар 🤔
Страхотна специалност!

# 1 869
  • Асеновград
Честитооо! В лесотехническия предполагам? Не знам другаде в София да има за ветеринар 🤔
Страхотна специалност!

Да в Лесотехническият....големи вълнения .

# 1 870
Показвам си и аз абитуриента. Балът му беше преди десет дни. Чакаме с нетърпение да ни каже къде ще реши да учи - вече е приет на няколко места, чака още отговори.
Редактирам и махам снимката.

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 16:52 от Mößbauer-Effekt

# 1 871
Доста късен бал 🤔 успех с избора на специалност!

# 1 872
  • Deutschland/HE
Като трябва да държиш 5 матури, 3 писменни и 2 устни, а последните са в края на юни Simple Smile
Успех на наборчето Мьос!

# 1 873
Здравейте , минавам да се похваля че вече си имаме студентка в София , Ветеринарна медицина . Това беше нейната мечта от малка, въпреки че на мен, ми се искаше друго....нооо кой ме пита.
Важното е ,че тя е много щастлива , ние само можем да я подкрепяме.

И моята избра София, ще са заедно!

# 1 874
Моята дъщеря беше приета Българска филология в Софийски университет, но избра Психология в Пловдивски университет - основната причина (освен специалността) е градът. Ако размисли, докато учи, ще има възможност да опита да смени догодина, като кандидатства отново някъде, където желае.

Общи условия

Активация на акаунт