Абитуриентски страсти 2023-2024

• 211 844
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 845
  • София
Е, аз не съм жури. Но естествено не означава непременно красиво.

# 1 846
Все пак избора на журито е по- добър от тези с лайковете..
Моите фаворитки са Калина Стоянова и Мария Тодорова.

lulumba, дъщеря ти е страхотна красавица. И според мен причината да не е сред финалистките е късното включване. Успех в живота и желая!

# 1 847
При така стеклите се обстоятелства - аз също съм за Мария Тодорова - бургаското момиче с жълтата рокля, и Андреа Арсова - Плевен.

# 1 848
  • София
Моля за линк към втората серия финалистки.

# 1 849
Моля за линк към втората серия финалистки.
Ето тук на сайта, с уточнението, че това са финалистките, избрани от редакцията на dir.bg. Журито ще избере победителката в най-скоро време, но ролята му е ограничена да избере едно момиче от тези 25 финалистки.
https://life.dir.bg/gallery/vizhte-vsichki-finalistki-v-konkursa … rientka-za-2023-a

# 1 850
  • София
Не съм доволна от избора на журито.
Определено имаше по-красиви и естествени момичета и тук наистина повечето изглеждат по-възрастни.
В комбинация с гласовете от "зрители" и най-вече роднини и приятели... Rolling Eyes

# 1 851
Победителката тази година май ще е в жълто Simple Smile

# 1 852
  • София
Не ми харесва избора на журито.
От всички финалистки бих избрала момичето с розовата рокля и опашката (чудя се дали е естествена). Имаше и едно момиче със синя рокля и плитки, което харесах, но прическата не е мой тип.
 Най-хубава, естествена и запомняща се е дъщерята на Лулу.

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 00:57 от Prizma

# 1 853
Мария Тодорова от Бургас е избрана за най-красива тази година! Поне финалния избор е подходящ, за разлика от квалификациите Simple Smile

# 1 854
  • София
Честито на победителката!
Чаровно и хубаво момиче.
От пуснатите допълнително снимки си ми харесва и без много грим.

# 1 855
  • Далечният изток
Коя ѝ беше снимката от конкурса, че не ми се рови?
Харесва ми на тези снимки...

# 1 856
# 1 857
Красавица е победителката и то истинска, натурална, разкошна. Професионалният грим на снимките за конкурса я е състарил и е отнел от свежестта и нежното излъчване, което има на другите нейни кадри. Роклята не ми харесва изобщо.

# 1 858
Красавица е победителката и то истинска, натурална, разкошна. Професионалният грим на снимките за конкурса я е състарил и е отнел от свежестта и нежното излъчване, което има на другите нейни кадри.

Абсолютно съм съгласна, наистина е много хубаво момиче, да ѝ е честита победата, и да има щастливи и успешни студентски години Hands Plus1
Това, което ми прави впечатление е, че доста свободно и спокойно стои пред камерата. Някъде пише ли дали е модел, и изобщо има ли опит с позиране? Защото на някои от снимките на други участнички, въпреки че всичко беше също така пипнато фотографски, някак се усещаше, че момичетата не се чувстват комфортно пред камерата. Та ми е чудно има ли история зад снимките.

# 1 859
  • На морето!
И от хубава гимназия е момичето, умници са там.
Това, което ми прави впечатление е, че доста свободно и спокойно стои пред камерата. Някъде пише ли дали е модел, и изобщо има ли опит с позиране? Защото на някои от снимките на други участнички, въпреки че всичко беше също така пипнато фотографски, някак се усещаше, че момичетата не се чувстват комфортно пред камерата. Та ми е чудно има ли история зад снимките.
Някои фотографи са толкова абсурдни, че напълно разбирам неудобството на момичетата при тях.

Общи условия

Активация на акаунт