Абитуриентски страсти 2023-2024

• 209 829
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 920
Ние също имаме абитуриент тази година. Все още нищо не сме купили, ще пазаруваме чак през февруари, март. За дрехи съм спокойна,имаме познати с магазини за мъжка мода. Как вървят цените на фотографите, примерно за 1 час за фотосесия навън и да ми препоръчате фотограф, за Пловдив става въпрос?

# 1 921
Мога да се предложа.
Цената ми е една и съща, независимо от датата.

# 1 922
Моята абитуриентка си хареса рокля на la bonte. Имаше намаление на повечето модели. Роклята излезе изключително добра цена с намалението около 350 лева, но е класическа рокля дори не съм убедена че е от балните рокли. Иначе като качество повечето модели не ми харесаха, тези които харесах аз дори с намалението бяха от 800 лева нагоре. По черния петък купихме и чантичката от Модиво. Сега остават обувки и някаква наметка.

# 1 923
И аз май ще търся фотограф, но за Варна. Имаше доколкото знам на Мария Луиза до старата Годзила магазина беше когато купувах булчина с рокли от Асеновград.
В Асеновград ще мина, но с тийн който не обича да ходи по магазини и затова трябва да знам конкретно кой, абсурд да обиколи пет шест за костюм. Препоръчайте конкретен.
Много свеж е цвета за 2024 ще видим някое момиче дали ще се появи с него.

# 1 924
Може да бъркам, но в Асеновград видях един-единствен магазин за мъжка мода. Нищо общо с дамските.

# 1 925
Ето тази е може би единствената асеновградска фирма за мъжка мода и имаше магазини и в София. Магазинът беше в началото на ул. "Пиротска" срещу градинката на Халите. Сега дали съществува не мога да знам. От тази фирма преди вече много години през 2007 купихме всичко за големият ми син.
https://www.aggressorbg.com/

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 07:18 от Fatalina

# 1 926
Здравейтеее, идвам с много добри новини! ИМАМ СИ РОКЛЯ!! Страхотна е- в момента, в който я облякох знаех, че ще е тя! Петъка съм на мерки, тъй като ще има леки корекции.

Страшно големи надежди имах като отивах на проби иии съм много доволна и от роклите, и от отношението. Така че, за който е от Варна, препоръчвам "Тианда"!

Сега идва другата голяма сага- обувките 😃 роклята ми е къса, съответно няма как да се скатая с кецове 😂

Прическа си измислих, относно гримът...все още не съм сигурна дали искам да отида на гримьор или сама да си го направя, тъй като няма да е нещо особено. Искам да е мнооого лек, тъй като и роклята е много нежна 😊

# 1 927
  • София
Балът на сина ми е на 28.05, което е вторник. Чудя се как да го организирам с роднините и приятелите ни. Хем ми се иска да го видят и изпратят, хем не вярвам да си вземат отпуск за да присъстват на следобедно празненство. Все пак той към 17 ч трябва да потегли към училището, а преди това в работен ден повечето хора няма да могат да дойдат.
Дайте идеи, моля.

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 20:24 от Lara

# 1 928
Предполагам, че след като се знае отсега, ще могат да си вземат един ден отпуск. А вероятно, някои ще могат да излязат по-рано от работа, ако е допустимо според характера на задълженията им.
Друг вариант - отделно парти в почивен ден.
Аз също съм майка на абитуриент, за радост - в почивен ден, но и да не беше, не ми е вариант парти в отделен ден. Но някои го предпочитат, въпрос на организация.

# 1 929
Ние ще имаме празненство в почивен ден. А в деня на бала ще има почерпка за най- близките у дома, преди да изпратим девойката.

# 1 930
Въпрос на приоритети. Ако ме поканят на бал на близко дете, ще си пусна отпуск, ако съм поканена навреме,  за да мога да реагирам.

# 1 931
По добре го направете в почивен ден. Така всички ще са далеч по спокойни.

# 1 932
  • София
Я ми припомнете (ако се наложи ще ровя в миналогодишните теми). Имаше ли намаления някакви на мъжки костюми след февруари-март? Или тогава е най-скъпо.

# 1 933
  • TX
Я ми припомнете (ако се наложи ще ровя в миналогодишните теми). Имаше ли намаления някакви на мъжки костюми след февруари-март? Или тогава е най-скъпо.
Има

# 1 934
Имали намаления на по-стари и изостанали неща. И обикновено по това време им били  изчерпани номерата. Така ми казаха в Андрюс.

Общи условия

Активация на акаунт