Абитуриентски страсти 2023-2024

• 209 791
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 980
Нашият бал е в почивен ден, тогава ще е събирането. Искам гостите да участват в емоцията на абитуриента , а добре се получи, че се оказа в почивен ден.

Някой ще се престрсши ли да пусне нова тема, все пак отдавна не сме 2023г.Макар че, като зная старите с каква ехидност и негативизъм се пълнеха(Изключение беше като се обяви предварително "това е моята дъщеря/племеник/племеница/син, че тогава обяснимо имаше само суперлативи ), съмнявам се някой да гори от желание да споделя подробности
А иначе, имаше и красиви и приятни моменти.

# 1 981
Нашият бал ще е петък, събирането ще е следващата събота. Тъй като исках вечерно събиране не си представих как точно ще се организираме с ресторант, обличане и изпращане, и затова реших да е следващата седмица.
С удоволствие ще споделя подробности и снимки.🙂
Тема не съм пускала никога.

# 1 982
Нашият бал ще е понеделник.Ще се събираме към обяд в този ден,изпращаме абитурента и всеки по-живо, по-здраво.Много исках гостите да са част от емоцията,детето да е с нас в пълния си блясък и затова решихме така.Въпреки,че е работен ден,всички гости са предупредени от много рано за да могат да се организират.

# 1 983
  • София
Светкавица, не бяха само суперлативи. 😁 Имаше и негативни коментари, помня че ми стана криво като прочетох един такъв за роклята на дъщеря ми, но бързо ми минА.😉
Всеки има мнение , изразява го. Вече как ще го изрази е въпрос на възпитание.

Тъкмо днес извадих на хартия над сто снимки от бала. Прекрасна емоция!

За тържеството наистина няма правилен начин.
Всеки според желанието на детето и личните си представи.
При нас събрахме само баби, дядовци, моят и на мъжа ми брат със семействата им и то около 20 дни след бала. В града, от който сме родом и където те живеят, а не в София.

# 1 984
Аз за деца на съфорумки или казвам добро, или нищо. Simple Smile
Ами имало е не веднъж такива, които не ми харесват, ама си мълча.

# 1 985
Ми моето го похвалихте и аз набързичко после го махнах Satisfied

Валенце, супер си беше детето и роклята Hug

Семейната сбирка беше след бала, делничен ден, но беше страхотно.
Облече пак роклята, наново прическа и грим, но пък беше много хубаво. После се преоблече и най-вече цялата вечер бяхме заедно. Много снимки с роднини и приятели (трябва и аз да извадя на хартия, ама все не остава време Blush ) При нас беше продиктувано и от това, че учи в друг град.

# 1 986
  • София
Така си е, Руми, красива си ми беше девойката. Може да не е била със супер модерна рокля, но тя никога не се е водила от модата на всяка цена.
Нямам търпение да видя абитуриентите тая година, винаги съм обичала да ги гледам , особено роклите.

# 1 987
Мисля събирането да е същия ден. По обяд се събираме с близките, изпращаме абитуриента и " кой от къде е"- както се изрази някой по- напред. Не смятам да правим сватба, само най- близките. Пада се почивен ден, което е супер.
Утре уж ще ходим да пробва младежа костюми. Ще е интересно.

# 1 988
щастлива мама, ако сте в София, моля сподели къде сте пробвали и има ли избор.
Благодаря предварително!

# 1 989
От Варна сме, но пак ще споделя Grinning
Само да се доберем до магазин и младежа да е склонен да пробва повече от един костюм офффф.
Сега ще пия едно вино и се надявам да ме държи и утре, че всеки път с него в магазин за дрехи е изпитание за нервната ми система Joy

# 1 990
Успех тогава, ще чакаме.
🙂

# 1 991
  • София
Няма как всичко да харесва на всички. И това, че нещо не харесва на мен, не означава, че е грозно. И в тази връзка смятам, че трябва да сме по-любезни в коментарите. А още по-добре да сме по-широко скроени и да се опитаме да погледнем с един различен поглед.

Ето, повечето хора правят големи партита за баловете (ауто коректът го поправи на "баровете". Познава ме). И аз много ще се радвам някои от тях да ме поканят. Ще се забавлявам и наслаждавам с цялата си душа. Но аз не намирам завършването на 12 клас за голямо постижение и не правя никакво събиране. Празникът е неин и тя ще покани най-близките си 4-5 приятели вкъщи и после да я изпратят. А ние може да излезем на вечеря да отпразнуваме, че се измъкваме от първите 12 години в лапите на родното образование със съвсем леки щети по психиката.

Има рокля, има колие, знае какви обувки иска (дано да ги намери), харесала си е чанта. Има часове за маникюр, фризьор и грим. Направо сме готови.

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 07:55 от etomira

# 1 992
  • При семейството си
Миналата година бяхме гости на баловете на близнаци (момче и момиче, учат в различни училища). Събирането беше в ден, почивен, след самите балове.
Младежите се бяха облекли официално, показаха снимки от самите балове, разказваха за тях.
Заради най-възрастните роднини започна късен обед, ние продължихме до тъмно, а най-много ми хареса, че си бяха събрали и приятелите, връстниците и много се забавляваха, после даже май продължиха. Имаше от всичко…снимки, балони, броене, спомени, закачки и купон.

# 1 993
Надничам в темата, за да не губят тренинг. През '22г. беше бала на голямата дъщеря, '25г. предстои на малката. Вече му знам реда, тя има визия за рокля, а това е най важното - че знае какво иска. Предполагам пак ще идем до Одрин, не е за подценяване, че там са на половин цена роклите. Знам, че всеки си преценя, но за мен е трудно за преглъщане 800 - 1000 лв за един, единствен път. Все пак и след бала има живот Wink

# 1 994
  • София
Имам идеи за украса, моля ако някой е правил някаква арка от балони да сподели някоя снимчица..

Общи условия

Активация на акаунт