Абитуриентски страсти 2023-2024

• 209 799
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 965
За кой град питате? Всеки град си има различни традиции за баловете.

От София и не знам дали това има значение, то и всяко училище сигурно има различно "разписание".

# 1 966
  • Sofia
В София обикновено към 17-17,30 се събират в у-ще или пред Ал.Невски…

# 1 967
  • София
Здравейте, малко да помрънкам - моята щерка не иска нищо да ходи да пробва. Хубава фигура има (12 години балет танцува (вече не), после фитнес последните три години), но пак не иска. А на мисъл е едно, на живо съвсем друго. Най-малкото в един цвят ще се хареса в друг не.
Щяла онлайн да си поръча рокля, тук не и се занимавало с неприятни консултантки.

Та взех да се чудя в коктейлните рокли на Peek and Cloppenburg дали има подходящи, колкото да добие някаква представа.., някоя от вас, мами, дали е резглаждала случайно?
Ако ви хрумва друго такова място без консултантки, ще съм благодарна.

# 1 968
  • София
Точно, към 17 часа се събират повечето. Странното е, че джумбуша на Невски започва още от обяд, как успяват да се приготвят и какво правят толкова часове на площада ми е много чудно.😃
Роклята на моята дъщеря беше от Peek&Cloppenburg. Премери няколко дълги, хареса една и я купихме направо. И двете мразим обикалянето по магазини, пробни и други лудости, та се получи екстра.

# 1 969
Сънчо, щом е решила да поръчва онлайн използвайте двата сайта с много голям избор на бални рокли - Ремикс и Контур.
Намаляват ги много и може да се купи от 50-300лв разкошна рокля, която струва много повече.
Избира си 5-6модела или колкото иска, поръчва, мери, гледа се и решава. Може да ги върне всичките или да си запази с която се харесва.

# 1 970
  • На морето!
Това щях да предложа и аз - поръчвайте от магазини с опростена процедура по връщане (Фешъндейс, Ансуер, Модиво), поръчвате, мери и връщате каквото не ѝ хареса. Имате 14 дни за връщане по закон.

# 1 971
Аз и по-рано съм питала, но пак, тъй като при нас още това не е ясно - та към колко горе долу тръгват към където ще се събират (училище, снимки или където ще е....), тъй като от това зависи в колко ще събираме гостите, в колко ще е прическата, грим и всичко преди тръгването.

Също така още не сме измислили какво да подарим на абитуриента?
Ако може да споделите идеи конкретно за младежи. Аз стигам до екскурзия, но хем искам да отиде с приятели, хем за сега не чувам да има желаещи, а пък пак с нас....не знам.
Всяко училище е с различна организация, но имайте в предвид, че пред хотела/ресторанта става голяма галимация и затова си предвидете повече време предварително...За подарък- ние купихме хубав часовник( не смарт, класически, със стрелки) и беше оценен подобаващо и се носи.

# 1 972
  • София
Абонирана съм за съобщения на Дафне и в един от последните имейли видях тази рокля -
https://daphne.bg/bg-vpechatlyavashta-roklya-ot-tezhak-elastichen-saten-297871

Като я видях, си помислих си, че е подходяща за изпращането в училище.  Simple Smile Затова я показвам тук.
Има я в 4 разцветки, като в 3 от тях е на намалена цена.

# 1 973
Последната показана рокля ми е като за майка на абитуриентка.

# 1 974
  • София
Една дама питаше за къса рокля за изпращането в училище - миналата година поръчахме от Лорети. Там има и като за бал, дълги.

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 19:04 от Sunny bunny

# 1 975
Тези от вас, които ще се събират с близките в друг ден - преди или след бала ще го правите?

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 08:59 от Tall poppy

# 1 976
  • София
Тези от вас, които ще се събират с близките в друг ден - преди или след бала го направихте?
Нашият бал беше в понеделник, събрахме се предната вечер, в неделя.

# 1 977
Тези от вас, които ще се събират с близките в друг ден - преди или след бала ще го правите?
Нашият бал е в понеделник, ще се съберем в събота.

# 1 978
Нашият бал е в понеделник, ще се съберем в събота.
Преди или след бала?

# 1 979
Преди бала.

Общи условия

Активация на акаунт