Абитуриентски страсти 2023-2024

• 209 672
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 2 070
И ние поръчахме от намаленията бели кецове за бала и едни  черни кожени маратонки, дискретни и изчистени- ще си ги носи и после.
Иначе изпращането  го уредихме. Купихме спортна риза и панталон.

# 2 071
Поръчахме и ние рокля. Ще се шие,но поне ще е каквато иска. От My Wedding . Ще бъде от 2 части, боди и пола.

# 2 072
Роклята на дъщеря ми пристигна, хареса се много, ние нея също, остава..
Ето снимка от сайта

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 23:54 от TuЛи

# 2 073
Тили, много семпло и младежко, много шик!
А материята каква е? Лек релеф сякаш има, или......

# 2 074
  • София
Титли, жестока е! Много свежа и младежка. Може ли снимка и в гръб?

Тази дължина е супер актуална. И роклята на дъщеря ми е с нея. Гледам и много знаменитости са с толкова дълги рокли. Обичам когато нещо, което харесвам стане актуално.

# 2 075
Много е свежа роклята, поздравления за вкуса на девойката. Повечето залагат на стандартите бални рокли, а тази е изискана и шикозна. Определено ще се отличава от масовката.

# 2 076
И моята има подобна рокля, но я е срам да се разголи нагоре и си я пази като се поотпусне Simple Smile Има перфектно тяло, всичко и стои идеално, но е по-консервативна в обличането.

# 2 077
Здравейте, и на нас ни предстои това щастливо събитие. Бихте ли споделили за Варна заведение, където може да е семейното събиране? И колко време предварително е добре да се направи резервация? Също и фотографи? А иначе относно облеклото, той си има идея, и чакаме март медец новите колекции.

# 2 078
Благодаря за хубавите коментари. 🤗
Платът е леко релефен, да.
Ето снимка отзад

А ето и линк https://www.karenmillen.com/premium-metallic-diamante-detail-wov … 48.html?color=148

Сега трябва не само да намери подходящите и удобни сандали ( които по презумпция трябва да са на височък ток), но и да се научи свободно да ходи и танцува с тях. ☺

# 2 079
  • София
Тили, роклята е веднъж!!!!! Надявам се след бала да пуснеш снимка и на детето. Сигурна съм, че ще е зашеметяваща!

# 2 080
Пак да кажа, че роклята е брутална! Непременно да качиш снимки след бала.

# 2 081
Здравейте, и на нас ни предстои това щастливо събитие. Бихте ли споделили за Варна заведение, където може да е семейното събиране? И колко време предварително е добре да се направи резервация? Също и фотографи? А иначе относно облеклото, той си има идея, и чакаме март медец новите колекции.
Дано не Ви стресна, но около мен масово резервираха още през септември. Не са много заведенията във Варна, огледайте се отсега.

# 2 082
  • ВАРНА
Заведението,което си бях харесала бе ангажирано от преди 2 години.Резервирах септември месец друго и на ръба бях,защото се оказахме втора абитуриентска,но понеже сме непушачи успяхме.Това е във Варна.

# 2 083
Благодаря Ви! Но може ли да споменете конкретни имена, или да ме насочите по някакъв начин? Дали вече ще са заети всички приятни места?

# 2 084
  • София
Hopελπίδα, а защо не отидете в някое заведение, което харесвате?

Аз, въпреки че няма да правя "изпращане",  започвам да се чудя дали да не резервирам в последния момент нещо в близост до Невски или Народния (зависи къде ще се събират). Там може да покани приятелите си, а пък ние да отидем по-рано, че съм в шок къде и как ще спрем в центъра.
Преди няколко години с мои приятелки ескортирахме една абитуриентка. И въпреки че бяхме с мотори, трафикът и спирането бяха кошмарни. Оттогава го мисля....

Общи условия

Активация на акаунт