Ние сме в чужбина, тук няма бал като тези в Бг, но училището на дъщеря ми организира за випускниците празнична вечеря (едно от малкото училища в региона, което има такава практика, иначе не е прието). Куверт- близо 400 лева като равностойност, 3- степенно меню, което мисля още не е съвсем доуточнено, вино без ограничения. След това учиниците са се организирали и са си запазили клуб. За там билетът е на равностойността на 60 лв, май включва едно питие, не съм съвсем сигурна. За въпросната вечер си поръча рокля от сайта на Карън Милън, като дойде и като види дали ще се хареса, ще я покажа.
За деня с официалното връчване на дипломите препоръката е да са с рокля дължина около коленете (заради тогите), за тогава още няма нищо кристализирало като идея.
Есеншъл, твоята дъщеря няма ли няколко годинИ до бала? Моята също не искаше да чуе за ток, с кубинки едва ли не щеше да е, сега търсим сандал на не много нисък ток, направо да се разбира на висок.
Отделно вече има няколко чивта обувки на ток, защото за определени събития дрес кодът го изисква. Общо взето, в свободното ѝ време като се сетя, я карам да ги обува и да се разхожда из нас, за да свиква.