Абитуриентски страсти 2023-2024

• 209 682
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 2 055
nelito70, мерси!

Ние сме в чужбина, тук няма бал като тези в Бг, но училището на дъщеря ми организира за випускниците празнична вечеря (едно от малкото училища в региона, което има такава практика, иначе не е прието). Куверт- близо 400 лева като равностойност, 3- степенно меню, което мисля още не е съвсем доуточнено, вино без ограничения. След това учиниците са се организирали и са си запазили клуб. За там билетът е на равностойността на 60 лв, май включва едно питие, не съм съвсем сигурна. За въпросната вечер си поръча рокля от сайта на Карън Милън, като дойде и като види дали ще се хареса, ще я покажа.
За деня с официалното връчване на дипломите препоръката е да са с рокля дължина около коленете (заради тогите), за тогава още няма нищо кристализирало като идея.

Есеншъл, твоята дъщеря няма ли няколко годинИ до бала? Моята също не искаше да чуе за ток, с кубинки едва ли не щеше да е, сега търсим сандал на не много нисък ток, направо да се разбира на висок. Grinning Отделно вече има няколко чивта обувки на ток, защото за определени събития дрес кодът го изисква. Общо взето, в свободното ѝ време като се сетя, я карам да ги обува и да се разхожда из нас, за да свиква.

# 2 056
Ние купихме тези Гес - високи са, но доста стабилни заради платформата, от естествена кожа.
Скрит текст:
Търсим подходяща чантичка.

# 2 057
  • София
С подобни на показаните дъщеря ми изкара от 14 ч с роднините до 19:30 ч, колкото да влязат в ресторанта с класа и да се снимат. После всички момичета на дансинга вече били боси 😂.

# 2 058
Болшинството от днешните девойки не ходят в ежедневието на токчета и обувките в деня на бала обичайно се носят само до официалната част.

# 2 059
  • Smolyan
Привет, може ли една молба към посетилите изложението за бални рокли и костюми, да кажете какви са тенденциите за мъжките костюми - цвят, кройка, обувки.. . Благодаря предварително 🌻🌻🌻

# 2 060
С подобни на показаните дъщеря ми изкара от 14 ч с роднините до 19:30 ч, колкото да влязат в ресторанта с класа и да се снимат. После всички момичета на дансинга вече били боси 😂.
Ние няма да правим събиране с роднини същия ден, така че шансовете да изкара до по-късно с тях са по-големи Laughing

# 2 061
  • Бургас / Славейков
Обувки и ние купихме високи ,черни само за роклята която ще носи за снимките и на вечерята.После в дискотеката с други удобни и друга рокля най вероятно.Нашатс вечеря в Сл.Бряг -140лв.На нашето си тържество с роднини 50лв.куверт.По късно може да публикувам менюто на абитуриентката ,че го нямам при мен.

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 15:20 от pupelina

# 2 062
Привет, може ли една молба към посетилите изложението за бални рокли и костюми, да кажете какви са тенденциите за мъжките костюми - цвят, кройка, обувки.. . Благодаря предварително 🌻🌻🌻

Ние отидохме точно с тзи нагласа да видим тенденци и цветове, но не можах да се оринтиам.
В сайтовете им и др. социални мрежи може да разгледате какво предлагат.
Това са тите фирми, които бяха на изложението:
Фабрика за успех - София - https://factorysuccess.eu/
Bartel - София - http://bartel1988.com/
Banderol - Карлово  - https://www.facebook.com/axwel.stone/

След това влязохме в Теодор в мола до х. Хемус, но за съжаления нямаше нищо от това което търсим и избора беше много ограничен.

# 2 063
  • софия
Следя.
Живи и здрави, предстои догодина.
Децата са се организирали и вече са внесени 200 лв. капаро. Нейното училище има традиция за Шератон и след това са избрали Японския (не мога да си превъртя езика за новото му име).
Единственото, за сега, с което ще се съобразя, е за фотограф. Не приемаме, че да завършиш 12. клас е чудо нечувано, за да правим нещо супер специално. Етап от живота и обучението, близо до този след 7. клас, но не и край на ученето. Фотографът ще бъде част от спомена на момента.
Ще ми бъде полезен споделеният опит за отбелязване. Имаме тесен семеен и приятелски кръг, с които с удоволствие ще споделим този етап.

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 15:09 от zvаnchе

# 2 064
Ес, има време до нейния бал. Ще свикне.
Rosita, от кой сайт са високите Гес?

# 2 065
  • В светлината на слънцето
Това са обувките на моята дъщеря от миналата година. Идеално паснаха на роклята й - прозрачни и ненатрапващи се, а са толкова удобни, че после цяло лято ги носи. От Бершка, тогава бяха даже под 40 лв, сега може и да са ги вдигнали. Реално са чехли на стабилен широк ток. Никакъв проблем нямаше с ходенето. Сама се отказа от тънки токчета и обувки за половин вечер.

# 2 066
  • Бургас / Славейков
Нашите са от Ботичели също 40лв.Аз много исках такива с дебел ток и по ниски  ,но тъй като  направихме корекцията на роклята на обувките с които я мери ,а те бяха високи. Та затова и такива купихме.А и моята е 1.50и иска да се види  малко по-. висока.Мнението за абитуриентския бал се мени всеки ден.

# 2 067
Това са обувките на моята дъщеря от миналата година. Идеално паснаха на роклята й - прозрачни и ненатрапващи се, а са толкова удобни, че после цяло лято ги носи. От Бершка, тогава бяха даже под 40 лв, сега може и да са ги вдигнали. Реално са чехли на стабилен широк ток. Никакъв проблем нямаше с ходенето. Сама се отказа от тънки токчета и обувки за половин вечер.

Роклята каква беше, виждаха ли се?Нашата е решено да е с цепка. Изглеждат много удобни.

# 2 068
Rosita, от кой сайт са високите Гес?
От немския Амазон са,
Скрит текст:
но с продавач Амазон САЩ, откъдето ги доставят.
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0B4H8NF1P/ref=ppx_yo_dt_b … tle?ie=UTF8&psc=1
Бяха 69 евро. Първо поръчахме 38, но са уголемени и после 37.5, които са точни.
Номер 38 не успях да върна чак до САЩ и сега имаме два чифта, ще пусна за размяна излишния.

# 2 069
  • В светлината на слънцето

Роклята каква беше, виждаха ли се?Нашата е решено да е с цепка. Изглеждат много удобни.

Почти не се виждаха, само при движение. Миналата година пусках снимки, в края на темата може би. Обещала съм да не я показвам повече.

Общи условия

Активация на акаунт