Абитуриентски страсти 2023-2024

• 209 747
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 2 040
В София в музея "Земята и хората" има изложение Абитуриенти до утре.
Основно рокли за девойките. Може да се мери.
За младежи има 3 щанда и не си заслужава.

# 2 041
Вчера бях в търсене на обувки и не знам защо реших, че ще ги намеря в мола 😅 Е, не успях!

За тези, които са от Варна можете ли да предложите магазин за обувки където мога да погледна? Чудя се дали да не мина покрай центъра в малките магазинчета, там е вероятно да намеря.
И някой правил ли е обувки по поръчка и до колко време стават?
Дамски обувки ли?

# 2 042
Обувки избрахме от Модиво. Поръчахме два съседни номера. Единия пасна идеално, другия беше малък и върнахме втория чифт.

# 2 043

Дамски обувки ли?
[/quote]
Дамски, да.

# 2 044
Моята дъщеря си  взе нейните от About you.

# 2 045
  • София
Най-най-важното нещо на абитуриентския са обувките...И най-шикозната рокля да имаш, ако обувките не са удобни, всичко заминава.
На моята абитуриентска бях с черни обувки по поръчка/тогава нямаше такъв избор/, семпли и изляти по крака ми...все едно бях с пантофки. Не се виждаха от дългата рокля и до сутринта не съм ги свалила, нито за секунда, за разлика от почти всички съученички.
Заложете на удобни обувки.

# 2 046
Ние залагаме на високи стилето за ресторанта,  а със сигурност ще се преобуе с маратонки за дискотеката

# 2 047
В София в музея "Земята и хората" има изложение Абитуриенти до утре.
Основно рокли за девойките. Може да се мери.
За младежи има 3 щанда и не си заслужава.

Някой посетил изложението с мнение за роклите. Дъщеря ми иска да ходим😅

# 2 048
Да попитам, че се заформи дискусия вкъщи.
Колко горе- долу струва кувертът тази година и какво включва?

# 2 049
Кувертът зависи от населеното място и тип на заведението.
В Софийски хотел е 200 лв, а в гр. Мизия в градската кръчма е 35 лв.

# 2 050
Има ли хубави рокли на изложението?
И аз да питам за обувки и чанта в кои магазини в София може да се купят в един стил и цвят и да има избор?

# 2 051
Кувертът зависи от населеното място и тип на заведението.
В Софийски хотел е 200 лв, а в гр. Мизия в градската кръчма е 35 лв.

Ориентирах се, благодаря.
А менюто горе- долу?
За София и за Мизия? Алкохол, безалкохолни?
Не се заяждам. Точно крайностите са в центъра на дискусията.

# 2 052
  • burgas
Да попитам, че се заформи дискусия вкъщи.
Колко горе- долу струва кувертът тази година и какво включва?
Куверт в Сл бряг -160 лв с една нощувка.Включва празнична програма:grinning:и вечеря.Какво точно включва менюто ще разберем след бала:grinning:

# 2 053
Аз ходих сама в четвъртък - беше поносимо за разглеждане, мерене. Има доста дизайнери, които са представени - повече от 20 са. Бяха много любезни всички. Направи ми впечатление, че платовете са с не много високо качество. Само на две-три места платовете бяха с добро качество. Иначе има и пера, и пайети и стъкълца и всякакви лъскави рокли, тюл, дантели…. Много момичета пробваха. Направи ми впечатление, че рокля, която на закачалка ми изглежда кофти и виси като парцал, като я облече девойката и роклята грейва. Май децата правят красиви роклите! Цените - средно между 1000 и 1500. Има и по-евтини и по-скъпи.
Дъщеря ми днес е ходила и каза, че е била пълна лудница. Май и роклите са намалели като избор, защото бях харесала една и я е нямало.

# 2 054
Моята дъщеря отсега е заявила, че ще ходи с вански на бала.
Понеже много искаше стилето и купихме едни. Три крачки не може да направи с тях и се отказа напълно от идеята за висока обувка на бала.

Общи условия

Активация на акаунт