Абитуриентски страсти 2023-2024

• 209 827
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 935
Има. Ние на малкият син точно февруари купувахме от Парушев. Имаше магазин на Пиротска. Сега не знам дали още го има.

# 1 936
  • София
Миналата година имах абитуриентка и не обърнах голямо внимание за момчетата. Но се сещам, че някой беше писал за безумно ниски цени при намаления, нещо от сорта 300лв за всичко, Андрюс май. Обаче тотално забравих за кой месец ставаше дума. Дали някой се сеща? Догодина имам абитуриент и ще бъде полезно и за мен.

# 1 937
Април- май, масово пускат намаления, но както са писали по-нагоре- на ограничена номерация  и  по- стари модели. Но, пък преди това, повечето магазини за мъжка мода правят сериозна отстъпка за цялостен стайлинг( в Теодор е 30%), така че пак може да се получи повече от добра цена, а и не се губи време в обикаляне..., което е голям плюс в някои ситуации(не особено въодушевен абитуриент, например). Също така, предлагат и безплатна корекция, ако има нужда.

# 1 938
  • София
Април- май, масово пускат намаления, но както са писали по-нагоре- на ограничена номерация  и  по- стари модели. Но, пък преди това, повечето магазини за мъжка мода правят сериозна отстъпка за цялостен стайлинг( в Теодор е 30%), така че пак може да се получи повече от добра цена, а и не се губи време в обикаляне..., което е голям плюс в някои ситуации(не особено въодушевен абитуриент, например). Също така, предлагат и безплатна корекция, ако има нужда.
Не, не беше за последния момент, по-скоро ми се върти нещо в главата за съвсем ранните месеци, дали не беше септември.

# 1 939
Братовчед ни си направи сам тоалета.
Въпреки че родителите бяха против, предполагам и тук няма да има одобрение на такава идея, че е много занимаване и обикаляне, а и нямало да се връзва.
Значи той каза че няма да дава луди пари за костюм затова направи следното.
В момента има много намаления по моловете, в края на януари са без пари (каквото е останало).
От Синсей си купи бяла риза - 5.99 лв, от ХМ си купи официални обувки - 20.99 лв.
От Зара си купи сако - 29.99 и панталон - 24.99.
От Пепко си купи колан за 1.99.
Тоалетът общо е 83.95 лв.

# 1 940
  • Разпиляна във въображението
Браво на детето Simple Smile

Ние сега ще търсим дамски костюм. Иска да е така на изпращането. Преди време в HM пробва едно сако S и й е голямо Simple Smile

# 1 941
Братовчед ни си направи сам тоалета.
Скрит текст:
Въпреки че родителите бяха против, предполагам и тук няма да има одобрение на такава идея, че е много занимаване и обикаляне, а и нямало да се връзва.
Значи той каза че няма да дава луди пари за костюм затова направи следното.
В момента има много намаления по моловете, в края на януари са без пари (каквото е останало).
От Синсей си купи бяла риза - 5.99 лв, от ХМ си купи официални обувки - 20.99 лв.
От Зара си купи сако - 29.99 и панталон - 24.99.
От Пепко си купи колан за 1.99.
Тоалетът общо е 83.95 лв.

Поздравления на детето! Браво за идеята и ентусиазма да разгледа и избере! Hug
И доброто настроение да си "вземе" и е готов за бала! Simple Smile

# 1 942
  • София
Това и чудесна идея, но на мен малко рисковано ми се струва, ако не успее да съчетае панталон със сако. Не знам Зара имат ли цели костюми?

# 1 943
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Марти беше много несклонен за ходене по магазини и избиране на тоалети и също беше окомплектован основно от Reserved, с колан и обувки от Lasocki. Не излезе толкова скромно като при marinadp,
но всичко беше около 450 лева. Идеята беше, че ще може да носи нещата по-често и след това.
Скрит текст:

Сега вече има оформен вкус към някакъв стил, който за мен е симпатичен доста, пак спортно-елегантен, но май малко по-елeгантен Grinning
Скрит текст:

Извън темата е, но ще се радвам ако някой знае такъв тип панталон къде има у нас.
https://parijanofficial.com/collections/pants/products/gunsan-fitted-trouser

# 1 944
  • Deutschland/HE
Браво на детето Simple Smile

Ние сега ще търсим дамски костюм. Иска да е така на изпращането. Преди време в HM пробва едно сако S и й е голямо Simple Smile

Разгледай сайта на Масимо Дюти. Днес дойде костюм за дъщеря ми, качеството е много добро. В момента има намаление. Тя има устни матури и трябва да е облечена по-официално, костюмът е от лен със стреч.
Сега видях и много хубав костюм от лятна вълна (на немски), явно имат предвид студена вълна, той е от новата им колекция и не е намален.

# 1 945
Това и чудесна идея, но на мен малко рисковано ми се струва, ако не успее да съчетае панталон със сако. Не знам Зара имат ли цели костюми?
Половина Варна (включително и дъщеря ми) беше с костюми от Зара тази година. Имаше бели, цикламени, оранжеви- всички цветове на дъгата. Не зная, обаче, тази година каква ще е тенденцията на марката.

# 1 946
Я ми припомнете (ако се наложи ще ровя в миналогодишните теми). Имаше ли намаления някакви на мъжки костюми след февруари-март? Или тогава е най-скъпо.
Моят син беше абитуриент преди две години. Съчета търсенето и купуване на костюм с предварителен кандидатстудентски изпит, демек април месец. Доста прилична цена, без да е била цел. Обувките се оказаха проблем и по-скъпи от всичко друго.

# 1 947
Имам абитуриент тази година,и ще ви следя с интерес.

# 1 948
И моят син ще е абитурент тази година. Планирам след една-две седмици да обиколим моловете за костюм. Ако не си избере нищо от тук ще търсим в Истанбул, тъй като ще ходи през март.

# 1 949
Ще съм благодарна мъжките майки да споделяте впечатления - тенденции, моди, цени, подходящи места за пазаруване във и извън България. Благодаря и успешно пазаруване на всички!

Общи условия

Активация на акаунт