Абитуриентски страсти 2023-2024

• 209 819
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 950
На мен ми се иска да погледнем тук - там в Букурещ, но не знам къде. Имаме време, според мен. Иначе не съм запозната с цени и тенденции. Изборът ще бъде предимно на абитуриента. Мен повече ме притеснява бащата, че той много обича да се кичи Simple Smile

# 1 951
Обясни му, че не трябва да бъде по- накичен от сина, за да не го засенчва на личния му празник. Simple Smile

# 1 952
Ще съм благодарна мъжките майки да споделяте впечатления - тенденции, моди, цени, подходящи места за пазаруване във и извън България. Благодаря и успешно пазаруване на всички!
То майките каквото и да споделяме, трябва момчето да си е решило как и от къде ще се облече.
Моите и двама сина си бяха решили как искат да изглеждат и въпреки, че ходихме заедно по магазините, те сами си избираха какво ще облекат и обуят. Миналата година през март имаше добри намалния в магазина на Peek & Cloppenburg в МОЛ Сердика. Повечето младежи сега не искат класически костюми, а по-скоро спортно-елегатнти сака, дори с различен цвят и стил панталон, често дори в комбинация с дънки или друг спортен панталон. Миналата година много от абитуриентите бяха с бели или друг цвят маратонки с тези дебелите подметки, а не с обувки, обути  в комбинация с класически костюм.
Скрит текст:
За София, на Графа преди пл. Славейков има аутлет на Теодор с до 70 % намаление на ризи, костюми, панталони, якета, сака и т.н. Продават и обувки и може цялата визия да е от там.

# 1 953
Fatalina, много благодаря за информацията, ще посетим аутлета на Теодор.
При нас нито таткото, нито абитурентът обичат да се кипрят, каквото аз избера е. Но имам един почти тийн, за когото е много важно с какво е облечен, и правилно ли е съчетано. 😁

# 1 954
  • София
Моят син не следва тенденции. Simple Smile Година преди бала ми показа тази снимка на Леонардо ди Каприо -
Скрит текст:
и каза, че иска така да бъде облечен на бала си. Тази визия търсихме - съвсем конкретно. Само че взехме черна риза.
Беше доста лесно, защото не се лутахме изобщо.
Купихме всичко от магазин на Теодор в The Mall. Попаднахме на момиче, което знаеше как да си върши работата, и ни предложи точно каквото искаме. И направиха много добра отстъпка. Било е някъде в края на март или началото на април. Тогава май повечето магазини предлагат отстъпка при заупуване на цялостна визия.

# 1 955
И аз при вас Grinning с абитуриентски страсти.
И моя абитуриент ще е с маратонки, за друго и дума не може да става.

# 1 956
Важно е когато отидем да купуваме костюм да попаднем на свестен продавач - консултант. Ако предлагат корекции и цялостна визия ще е чудесно, защото едва ли ще иска да влезе във втори магазин. За Варна питам в кой магазин да отидем?
Самите колекции с абитуриентските костюми кога излизат? Ако сега се купи за мен е рано, април пък да не са изчерпани хубавите??

# 1 957
Здравейте, Елена и аз съм от Варна,
Мисля да проверим в Теодор, Андрюс, Кардучи- тези поне са в Гранд мол всичките и няма да се налага обикаляне, предвид че младежа му се изправи косата като чу,че ще се пробва в повече от един магазин. И другия магазин който съм набелязала е Лазарини в Делта планет мол.

# 1 958
  • Варна
Здравейте, Елена и аз съм от Варна,
Мисля да проверим в Теодор, Андрюс, Кардучи- тези поне са в Гранд мол всичките и няма да се налага обикаляне, предвид че младежа му се изправи косата като чу,че ще се пробва в повече от един магазин. И другия магазин който съм набелязала е Лазарини в Делта планет мол.
Миналата Коледа попаднахме на страхотен консултант в Андрюс, но сина ми не беше сигурен какво точно иска.... Казаха, че февруари излизат новите колекции...Когато през април започнахме ново търсене, ходихме 2 пъти в Андрюс, все с различни консултатни, които го "изнервяха" и си тръгвахме... Минахме през всички изброени, но или нищо не харесваше или вече нямаше номера за него или имаше много хора Simple Smile. Извадихме късмет в Крис на адвокатската градинка за костюм, а риза взехме от магазина им на бул. Левски (предлагат корекции). Обувки с колан взехме от Хуманик.
Скрит текст:
Успех на всички в търсенето и хубави емоции за деца и родители на тържествата.

# 1 959
За София препоръчвам магазина на Маниак, пада се след Съдебната палата на Алабин в посока Македония. За мъжка мода, имат и дамски костюми, мисля че обличат Илиана Раева. Собственикът често е в магазинчето, страхотно обслужване, правят безплатни корекции. Като цени бяха леко високи, но имаше и разни намалени модели, информацията ми е от преди 2 години.

# 1 960
к_savova, много е готин младежа, елегантен!
Да е жив и здрав! Много ми харесва с костюм от три части, но синковеца като чу и: " Каквоооо? Няма начин!"
Имам някои идеи, че да видим. Само да не се запъне в магазина, че каквото е теле....
Между другото сега има намаления и размери. Агитирам в къщи, но ефект йок

# 1 961
Миналата година синът ми беше абитуриент.Отидихме в Андрюс в Мол Парадайз.Като идеята беше да пообиколим, и в Теодор да влезем.Но още с влизането в Андрюс, младежът се хареса и си тръгна с цялостно решение.Бяхме февруари месец, към 10- ти някъде.На дъщеря ми( преди 4 г) купихме рокля от Пиротска, още във втория магазин.Отидохме декември, и беше вече заредено с рокли.Това са прекрасни емоции, дори ми е скучно тази година!🙂

# 1 962
  • Бургас / Славейков
Здравейте отдавна чета тази темичка ,с идеята да се информирам относно абитуриентските балове.Тази година и аз имам абитуриентка.Започнахме да се подготвяме от по рано .Роклята е купена от Асеновград още 11месец.Не сме търсили нещо от нова колекция ,а просто нещо което да се хареса на абитуриентката.От Бургас сме.За мъжки костюми моя племенник купува от Теодор.С приготовленията сме наполовина.Ще има изпращане ,бал ,събиране с роднини екскурзия,Слънчев бряг  .Сега сме в търсене на къса рокля за изпращането.Нещо не можем да изберем.

# 1 963
Аз и по-рано съм питала, но пак, тъй като при нас още това не е ясно - та към колко горе долу тръгват към където ще се събират (училище, снимки или където ще е....), тъй като от това зависи в колко ще събираме гостите, в колко ще е прическата, грим и всичко преди тръгването.

Също така още не сме измислили какво да подарим на абитуриента?
Ако може да споделите идеи конкретно за младежи. Аз стигам до екскурзия, но хем искам да отиде с приятели, хем за сега не чувам да има желаещи, а пък пак с нас....не знам.

# 1 964
  • София
За кой град питате? Всеки град си има различни традиции за баловете.

Общи условия

Активация на акаунт