Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 80

• 45 421
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
Не сте разбрала какво виждате. "Рамките" за паспарту са съвсем различни от рамката на показаната картина.

# 316
  • Пловдив
Може и така да е, не споря.

Затова е добре е да се пита на място в ателие хора, които знаят за какво става дума.

# 317
Аз бих оставила картината с рамката си на първо време щом ви харесва. Нека отлежи, да си избистрите концепцията, да премислите нещата и чак след това действайте.

# 318
Обикновено, като оставим нещо в интериора да отлежи, свикваме с него и си остава така;)
Харесвам картината, също така и рамката. Успех, каквото и да решиш.

# 319
  • Велико Търново
За рамката нз, но картината е невероятно красива!!!

# 320
Специално е правена картината - разказала е на художничката  за мен и това е резултатът. Рамката също е избирана дълго и внимателно. Затова исках вашето мнение дали наистина на бели или бледо сини стени изглежда стара или захабена Simple Smile

# 321
Специално е правена картината - разказала е на художничката  за мен и това е резултатът. Рамката също е избирана дълго и внимателно. Затова исках вашето мнение дали наистина на бели или бледо сини стени изглежда стара или захабена Simple Smile

Най-важното е на вас да ви харесва. Както вече казаха я сложете и поживейте малко с нея. Картината е страхотна. Заслужава си да опитате.

# 322
  • София
Здравейте,
След като ми пуснахте мухата, за което съм благодарна, отново влизам да почерпя опит Simple Smile Дали сте правили мебели по поръчка от Турция. Около мен всеки ме съветва и ми обяснява, че там работят с по-качвствени материали и че излизало по-евтино, от колкото да ти ги изработят в България. Моля ако имате опит с определена фирма или мебелист да споделите, може и на ЛС

# 323
  • София
Ами аз имам вече оферта от един мебелист в Турция. Ако трябва да съм честна странспорт и сглобяване идва доста по-ниска цената от тази в БГ. Другото е, че тук ако кажеш, че искаш конструкцията на самата кухня да е от МДФ, а не от ПДЧ ти дерат кожата и това като цяло не е практика в БГ. А в Турция правят абсолютно цялата кухня от МДФ. Поне моята нформация е такава, може и да не съм права Simple Smile

# 324
Права си.Аз също видях.В Турция корпусът е от Мдф.

# 325
  • Пловдив
Нормално е, ако корпусът е мдф, цената да е по-висока (на материалите). Относно труда не мисля, че има значение за мебелиста дали е мдф или ПДЧ. Все една и съща работа ще свърши.

Друг е въпросът, че няма никакъв смисъл от корпус мдф, но това си е мое мнение.

# 326
Корпус от МДФ само прави конструкцията по-тежка. Полза не виждам.

# 327
Момичета, не знам дали е за тук въпросът, но да си питам😁 ММ е избрал тонколони, за всекидневната, до секцията за телевизора, които са доста големи и по мое мнение грозни. Тъй като по никакъв начин не успях да го убедя, а даже и скандалче си спретнахме, реших, че добър вариант ще е да ги боядисам или да намеря някой да ги боядиса. Най-големия им проблем е, че са 1.2м високи и изцяло в черно е тази мрежа, която “крие” колоните. Прилагам снимки.
Също качвам снимки и как си представям да боядисам предната част (минимум)
Какви иска той
Скрит текст:
Какви спийкъри искам аз (абсурдно скъпи🤪)
Скрит текст:

# 328
  • Велико Търново
Можеш да ги боядисаш и целите, това няма  да повлияе звука. Решетките се махат със сигурност! Въпросът е кой може да го направи качествено. Най-добре е да се обърнеш към авто-интериорен реставратор. Ако кажеш от къде си, мога да питам ММ за някой в близост. Ако не е проблем може и по куриер да се пратят и да ги обнови напълно. Но... Приготви се за сериозна такса за услугата.
Аз така и не излязох на глава с моя мъж за колоните вкъщи и си ги гледам грозни, черни и големи...

# 329
На мен. и харесват така.А тези на БО саа…хахах…и са още
по-скъпи от преди.Мъжът ми много ги иска.😂

Общи условия

Активация на акаунт