Любители на котки - Тема 178

• 27 980
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Не знам дали се вижда линкът, защото през телефона автоматично ми отваря приложението
Хубави да дърветата.
Покрай твоя линк накупих други глЮпости Simple Smile

За Cat's Best... ползвах. И при мен се прашеше.
Дъщеря ми хич не харесва тези постелки и вече се чудя какво да взимам. Сега са на бентонит някакъв.

Дейзито безропотно гълта хапчета. Настроила съм си аларма и напомняне в календара Simple Smile
Вчера припаднах в леглото за кратък следобеден сън и са закъснели с хапчето с 1/2 час. А предупредих и дъщеря ми и ММ.

# 121
Съботно с Уши и филми на ужасите.

# 122
Помогнете да намерим дом на тези котета!
Моля Ви 😢
Живея в 40 кв. имам котка и няма как да ги взема. Брат и сестра са, много са дружелюбни.
Има много лоши хора и мее страх за Мишо и Миша. Трябва им дом.

# 123
Качете снимката във ФБ - група "Търси дом" - тук списващите са с по няколко любимеца и трудно в тази тема ще намерите жилище на котетата.

# 124
Пусни ги във всички групи.
Малък е шансът, но го има.

# 125
  • София
Има шанс в групите! Две котета задомих през тях и съдействах да осиновят трето.
Търси публичните групи, че има няколко затворени.
Успех!

# 126
  • Бургас
Поздрав от Фрея Sparkling Heart

Много съм доволна от тоалетната, която ползваме
Скрит текст:

изхвърля се в тоалетната
не полепва по лапичките
аз харесвам зелен чай; моя позната с мъжки котарак предпочита активен въглен
малката разфасовка стига за около месец, а голямата съответно за около 3 месеца

# 127
Веднага ми стана интересно да потърся, но малко скъпичко ми се види 🥶

# 128
  • Велико Търново
Недоволна, не ми е особено лесно. И аз се надявам да е за добро. Все пак това беше нещо, за което мечтаех и се готвех много време и след като се случи (о, чудо), трябваше или да откажа или да се преместя. Приемаме нещата като период и се адаптираме според новата ситуация.

Ето го и господаря вкъщи, все по закръглен, супер див, но адски сладък 😁Тази котка не е родена за апартамент, просто не е! Толкова са различни с Пиги.

# 129
Буки е истински Мачо, а Пиги е нежна и чувствителна дама. Успех на новата работа и пожелавам скорошна възможност за събиране на всички в къща с двор, където Буки да вилнее на вън, а Пиги да се излежава на топло в домашния уют и да няма проблеми с него.

# 130
Ето я Безименната - официално вече е Кари. Беше за малко и Съни, последно дъщеря ми се спря на Кари.

А тук ще изяде рибата след малко Joy

Много е любвеобилна. Иска постоянно да е в някой. Нощно време спи и не досажда все още. Сутрин спи докато и ние спим. Досажда на Ая, постоянно търчи след нея. А Ая я съска и бяга. Иначе стоят в една стая, но на разстояние и под контрол. Снощи с дъщеря ми гледахме филм на леглото - Ая беше до мен от единия край, а Кари беше до дъщеря ми на другия край. Дано скоро Ая я приеме, че ми е много мъчно за нея, че и натресохме друго коте и й нарушихме спокойния живот.

# 131
Кари е късметлийче и в муцунката е почти пълно копие на Пиги на Бубалеса.

# 132
Да, и на Преслава на Таня, май прилича Grinning
Също е копие на котката на майка ми, която почина преди 2 години. Аз като я видях и първите ми думи бяха " Това е преродената Матилда". Може би и затова се навих да я вземем, просто сърце не ми даде да я върна на улицата, все едно Матилда се върна при нас Cry

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 21:13 от gabidi

# 133
Нямам спомени, че Преслава е с такава окраска на муцунката. Но ето последната публикувана снимка на Пиги и колко си приличат в окраската на муцунките:
Пиги

Кари

# 134
Любителката на крака.

Много е сладка и нежна Кари.

Общи условия

Активация на акаунт