Любители на котки - Тема 178

• 27 994
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Много е сладка Кари, голям късмет има, че вече си има дом. Дано се сприятелят с Ая.
Кали, и нашата много обича крака, все се гуши под завивките, явно почва да й става студено.
Глезлата Оли се мазни на мъжа ми.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 22:57 от MianaNia

# 136
Ето я и Ая. Почива си от малкото, което също спи в другата стая Stuck Out Tongue Winking Eye

# 137
Пак аз. Във ФБ е мъртвило, има публикации на бедстващи котета и кучета в най-големите групи 40К членове и никакви реакции, или ако има са пожелания и т.н.

Ще помоля всяка една от вас да каже на свои близки за тези котета. Ако някой иска снимки, ще му пратя, за да не ви развалям темата.

# 138
Ако пуснеш публикация във фб, можем да я споделим. Аз, ако имах познати, искащи котка, нямаше да съм с две, а с една. Не че съжалявам, но е факт, че никой не поиска Бени и си остана за мен Simple Smile

# 139
И моята маймунка е с подобна окраска.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 140
На всички черно-бели муцунчовци им казваме Феликс-и. Има около дома бездомни. Навярно и други така ги наричат, защото реагират при повик.

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 18:09 от Шарлот

# 141
  • София
За любителите на бенгалки.

Ирина подарява майката на моите момци. Ася (Bengart Ask For More) на 5г.

Фотогалерия - http://www.bengart.com/bg/zhenski/17-fotogalereya/83-photo-ask_for_more.html
Родословие - http://www.bengart.com/bg/zhenski/18-rodoslovnye/84-pg-ask-for-more.html

Виждала съм я само веднъж, като взимахме Аш. Много светла окраска, красива котка, впечатли ме.
Скача на много високо.

# 142
  • София
Красавица 😻

Сутрешната тренировка на Блеки

# 143
Допълвам се за котешкото дърво, което поръчах в петък. Вече е в България и са го пратили с DHL, да се надявам че и скоро ще успея да го взема Blush

# 144
AnMary това направо е такова изкушение….
А ето и една и тересна двойка от Крайбрежна Будапеща

# 145
  • София
И хубави синове има Simple Smile

# 146
  • Крайбрежен район
Шарлот съгласна съм с това, което си предложила. Шумът на хората и самото им присъствие дори да се стараят да не вдигат такъв стресира котето. Нека се оттеглят за да може да се успокои и дано да се върне обратно. За него е голям стрес - самичко, уплашено, на непознато място, с група хора, които го плашат още повече.

Пожарната дали не може да помогне? Струва си поне да се опита.

# 147
Редактирах поста - може би ще го сваля, за да не паникьосва. Свързали са се със собствениците и са дали достъп. Извадено е изплашеното глупаче - в безопасност е. Иначе било на 6-ти ет. - високо.

Благодаря за реакцията.

# 148

ПРИВЕТ, ПРИВЕТ!  Да, зов за помощ е - затова пиша с главни букви. Приятелка ми прати тази снимка на коте, изпълзяло през стълбищната клетка до парапет на необитаем апартамент. Котето - изплашено. Хората край него  - добронамерени, но без опит (допускам го стресират още повече). Моят съвет беше да оставят ароматна храна - пиле, риба и купичка с водичка до мястото, откъдето котето е излязло и да се отстранят.

По-разумни идеи - опитът ми с мяукащите е малък.

ОТБОЙ! Връзка със собствениците и достъп през апартамента. Котето е прибрано. Благодаря!

Боже...щях да получа удар докато четях. Добре, че е прибрано❤ Браво на хората, че им е пукало.

Така... имам въпрос - кое обезпаразитяващо е по-добро Fypryst combo или Nexgard combo (вече предлагат него на мястото на бродлайн).

# 149
  • Крайбрежен район
Браво на хората за бързата реакция и добрия завършек на случая. Дано малкия пакостник не предприема повече такива приключения. Animal Smirk Cat

Общи условия

Активация на акаунт