Любители на котки - Тема 178

• 28 015
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте! Една от котките ми е била нападната пак от бълхи и от много чесане е опадал кръг козина, а понеже е с по-дълъг и гъст косъм почти не се вижда и го хващам вече на късен етап… Следователно днес пак ще следва обезпаразитяване, но с какво да го мажа на засегнатото място /има малка раничка/, за да му мине  по-бързо и да поникне козина?

# 166
Изведнъж всичко загуби смисъл... Кви ти курбани, кви ти 5 лева... Отиде си моят сивушко Оливър...! Убиха ми го. Намерих го там в листата, с дупка в корема и излезли вътрешности. Ето това е курбан. Пролята кръв. Жертва. Мразя курбани.
Оливърчо обичаше да ни прегръща, постоянно. Като човек ни прегръщаше и мен и детето ми... Намерих го един ден на около 3 месеца, самичък, целия в секрети, едвам дишащ, пълен с бълхи. Имах вече доста котки, но имах антибиотик в хладилника. Имаше шанс. Хвана се здраво за ръката ми. Оздравя. Стана голям кадифен сив котарак. Нямаше си майка, аз му бях, той ме имаше за такава и не искаше да го галя, искаше да ме прегъща с лапи, като човек. Винаги, вместо да го галя искаше предгръдка. Протягаше лапи към шията ми, за да ме прегърне. Искам възмездие, Господи!

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 12:23 от amy_nka

# 167
Защо има толкова жестоки хора! Това всъщност не са хора...

Много съжалявам! 😔

# 168
Какво чудовище е способно на такова зверство? Милото коте, да тича на воля в котешкия рай, а убиецът му да го мъчат кошмари, най-малкото.
Съчувствам ти, ami_nka.

# 169
  • Крайбрежен район
Какви са тези изроди бе? Кой разрешава на тези психопати да държат в ръцете си оръжие? Направо съм потресена като чета подобни неща. ConfoundedSob

amy_nka не знам какво да ти кажа. Много съжалявам. Не знам дали полицията не може да направи нещо. Трудно ми е да си представя как някой ходи по улиците с оръжие и избива невинни душички и никой не реагира. Оръжие не трябва да се дава на психопати! Такива трябва да са зад решетките, а не да се разхождат сред нормалните хора. Angry

# 170
Много съжалявам за котето ! Дано има възмездие !
Бездомните котета на вилата често имат спречквания с бездомни кучета и невинаги оцеляват, но няма какво да се направи, за жалост.
Не знам какво да ти кажа дори, болката от загубата, особено неочакваната, е ужасно голяма. Сили желая на теб и семейството !

# 171
Аминка, че има възмездие, има! Отчайващо е колко лоши сме станали. Не бих се учудила същият, който е стрелял, в друг момент да прави курбан и да моли за здраве.

# 172
Много съжалявам за котето.....
Думите са излишни, пълно е с изроди.

# 173
  • Ямбол
amy_nka какъв красавец сте изгубили Sad
Съжалявам за загубата.

# 174
  • София
Много съжалявам, Аминка! Sad  Горкото коте! Sad 

# 175
Аминка, много съжалявам!Бъди силна! ☹️❤️❤️❤️

# 176
  • До морето...
За съжаление винаги ще се намери някой безсърдечен индивид...Тъжно 😔

# 177
Боже, слез си прибери вересиите!

# 178
Ани, много и искрено съжалявам. Думите са напълно излишни... Вярвам обаче, че има възмездие и подобни изроди ще си получат заслуженото. Много ми е мъчно и за теб. Прегръщам те силно.
Може би обаче има смисъл от сигнал в полицията, за да се стреснат малко тези твои съседи. Това не е за първи път.

# 179
Прочетох и се правя цял ден, че не съм прочела… не знам какво да кажа за милата животинка Sad не мога да си представя на Ани какво й е…

Общи условия

Активация на акаунт