Любители на котки - Тема 178

• 28 028
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Аминка, съжалявам за горкия красив Оливър. Да почива в мир!

# 181
Ка виждаш едно животинче, Ей така красиво , и решаваш да стреляш, риташ, измъчваш…
А това същият изрод прави и с близките си.
Какво стана с този народ, кой ги възпита така..

# 182
Убедена съм, че който садистично може да убие животно е на крачка от убийството на човек. Тежко падение  за всички нас - живеем в едно общество.

# 183
  • Велико Търново
amy_nka, трудно ми е да кажа каквото и да е. Прекрасен Оливър💔 Не знам накъде отива този свят... Ок, не харесваш животните навън, ок, безразличен си към тях, нооо... Няма да ти даде утеха, но някой гледа отгоре, сигурна съм в това! Много ми е мъчно за теб. Знам какво правиш за тези животни и с цената на какви усилия от твоя страна. Просто не го заслужаваш. Поплаках си днес като видях снимката с дъщеря ти.

# 184
Щом не те виждам и ти не ме виждаш …

# 185
Съболезнования, Аминка.. прилича на Ади. Аз още не мога да преживея какво причиниха на кварталното ни коте, не мога да си представя какво е, ако си е твое си твое. Особено сега, след всичките ти загуби.
Да не те е набелязал някой изверг задето гледаш много? Може би да държиш останалите вътре временно.

# 186
  • Свети Влас
Аминка, много съжалявам за котенцето ви, къса ми се сърцето, като го прочетох ! Ще си поплача заедно с вас !
Аз и Лео ви изпращаме много утеха и прегръдки Broken Heart

# 187
Аmy_nka, безкрайно съжалявам за вашия красавец!
Да прочета това... ме хвърли рязко в кошмара от преди няколко месеца... Моето си коте! Когато се раждаха, не ходих на работа.
Вечерта казвам, че е време да си го приберем вътре, защото и преди сме губили котета заради.. изроди, а на сутринта го нямаше. Търсихме го с часове в квартала.
Намерихме го жив, това ми беше малка утеха. Свърши на рентгена. Дори не свариха да извадят сачмата.
А беше най-милото, добро същество, обичлив... Broken Heart Не скиташе още за разлика от братята си.
Какво ли не правих - разпитвах, издействах записи - нищо. Отрази ми се много тежко емоционално, но и физически - оттогава не съм добре и съм по лекари.
Прибрахме останалите - майката и брат му - Бебето. Къщичките подарих, повече коте навън няма да се гледа. Прибрах си и Шошата от контейнера, беше една шепа живот... Късно. Нищо не може да ми го върне...
 И не забравям. Никога няма.
...
Ето го
Прощавайте, че ви натоварвам допълнително, изплаках си го... а досега се въздържах да споделя тук.
Извинявайте!

# 188
Здравейте, какво мога да направя при разстройство на котето. Днес му е за първи път. Спрях му паучовете и го минах само на суха храна, но от днес. Друго мога ли да дам или направя?

# 189
Купи му и го храни само с гастроинтестинална храна.
Можеш да му дадеш пробиотик за котки.
Можеш да му дадеш оризова вода.

Едит:
Скрит текст:
Не можах да спя. Този път няма да мълча. До сега мълчах. Стига толкова. Няма да стоя и да гледам как ми избиват котките. Имам план. Намерих Оливър на необичайно за него място, което ме кара да си мисля, че някой го е подхвърлил там. Той не влизаше в това тъпо заграждение. Той не беше дори скитащ. Стоеше си под прозореца и най-много да се разходи до контейнера и пак да се върне под прозореца. Вчера покрай темата за "курбана" се разчетох в интернет. Наби ми се една фраза, че Господ не иска проливане на кръв, ами да се търси правда. Ще търся правда. Нямя да стоя като кукувица и да мълча.

Ето какво направих.

На местото, където го намерих, на дървото пред прозореца и на вратата ми. Ако някой има съвест или смелост, да дойде да си признае.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 10:56 от amy_nka

# 190
# 191
Почва се - малкият узурпатор. У нас котето по непонятни за мен причини тича и заема последователно местата на куча, които тя доброволно отстъпва.

Много беше мило преди ден - състоя се у нас характерна за възрастта на тийнка буря с истеричен крясък и "нищо не ме интересува, който иска да слуша". И когато най-малко очаквахме, в стаята едновременно влязоха куча и кота - една до друга, гледащи изплашено, но настоятелно. И двете прихнахме. "Децата" оправиха ситуацията и върнаха живота в нормалното негово русло.

# 192
  • Бургас
amy_nka, подай жалба в полицията.

И аз мисля, че някой нарочно го прави.
Котето с разбира челюст, това коте...

# 193
Аз също мисля, че полицията трябва да бъде известена. Говорим за свободно размотаване с оръжие и стрелба. Америка ли сме?

А иначе така се приготвя Паламуд

# 194
А паламудът оцеля ли, преди да стигне до фурната 🤣?

Общи условия

Активация на акаунт