Любители на котки - Тема 178

• 28 047
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
Мале добре ме подсети! Намерих Джуджи Ей сега на плота с изпечения паламуд!
И след 2 минути се намести в мен

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 19:52 от MarietaYo

# 196
Ари не иска да яде Есеншъл-а. Ако сложа половин пауч отгоре омита купата. Гастрото на Пурина и Роял си хапваше без проблем. Знам, че не е хубаво да сменям така сухата храна. Какво да правя ? Ей го на, Порколино 🤭
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 20:08 от Lana Gatto

# 197
Ако не ѝ се засяга стомахчето така, сипвай пауча и да омита така купата с Есеншъла опуленкото.

# 198
Здравейте, с какви отоплителни уреди в стаята съжителстват вашите котани през нощта?  Няма вариант за закачане на стена.  Благодаря!

# 199
Централно парно - много обича даже да седи отгоре на топло и да гледа през прозореца. В междинен сезон няма проблем с мини духалка или кварцова печица, и електрически радиатор съм имала, няма страшно за коте.

# 200
Разказ за подобен случай.Ужасно е и,че полицията не смята,че насилието над животни си струва са си размърдат някой части.
https://www.facebook.com/100046640033557/posts/pfbid0bRdUTeH9rPy … UW3UFEhhvimWMH8l/

# 201
Здравейте, с какви отоплителни уреди в стаята съжителстват вашите котани през нощта?  Няма вариант за закачане на стена.  Благодаря!
Конвекторна печка, на крачета, ако има и рафт, перваз над нея, да видиш какъв кеф... Иначе си имаме и ел. одеало, ел. възглавница, печка на реотани (нея я обожават). Климатика не го пускам от няколко години вече. Конвектора се включва и изключва самичък, има и опция таймер.

Аз чакам от някъде някой очевидец да се появи. Вчера от деца получих информация. Видели умрялата котка в събота или неделя сутринта там, което потвърждава теорията ми, че нещастието се е случило в петък вечерта (когато Оливър всъщност не се прибра и го нямаше под прозореца). Не изключвам варианта и кучета да са го убили. Снощи към 21 ч. точно чух една глутница около блока и се изстрелях навън да ги видя. Слънчи ми беше навън. Като излязох какво да видя... Милият Слънчи качен на дървото до входа. Още като ги е чул се е покатерил. Глутницата не слезе до блока, ами се навъртяха около съседния блок и контейнера (до контейнера и Оливър ходеше). В петък вечерта, вместо както обикновено, да се приберем след училище и Оливър да ни посрещне по светло, ние направо от училище отидохме да пазаруваме, прибрахме се по тъмно, разтоварихме нещата от колата, огледах се, Оливър го нямаше, и трябваше да отидем и за Лъки, да я вземем. Точно тогава почна да ръми... И тоя дъжд едно лошо предчувствие ми донесе... Оливър си лежал през цялото време в заграждението пред входа... Той там не ходеше, заобикаляше го. Снощи като видях Слънчи си представих филма. Точно към 20-21 ч., когато нас ни нямаше... Кучетата са го подгонили от към контейнера, той е забягал към блока, вместо да заобиколи, минал по прекия път и се опитал да се качи на някое от дърветата в заграждението. И там някое го хванало за корема и го развяло. Оливър тупнал и останал на място. Само не знам ако беше захапан от куче не трябваше ли да има две или повече рани... Обвинявам се, че ако се бяхме прибрали направо вкъщи след училище, вместо да се моткаме по магазините, сега Оливър щеше да е жив и здрав... Плача като се събудя, сънувам свързани неща... Бабите вчера се събраха да обсъждат и да се смеят на "лудата, дето облепила 5 дървета със снимка на котката" и че "колкото котки имало на улицата, толкова и кучета имало". Ако знаят допълнителни детайли, то няма да ми кажат.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 10:06 от amy_nka

# 202
  • Бургас
Разказ за подобен случай.Ужасно е и,че полицията не смята,че насилието над животни си струва са си размърдат някой части.
https://www.facebook.com/100046640033557/posts/pfbid0bRdUTeH9rPy … UW3UFEhhvimWMH8l/
Ами този е с психични отклонения.
Прави му удоволствие.
За хора ще го арестуват и накажат, видял е, че за животни му се разминава.
Потресена съм.
Дано има реакция и наказание.

# 203
  • СИ
Ами този е с психични отклонения.
Прави му удоволствие.
За хора ще го арестуват и накажат, видял е, че за животни му се разминава.
Потресена съм.
Дано има реакция и наказание.

Аз на този клип видях, че разнасят някакво куче напред-назад... И нищо друго не разбрах.

# 204
  • Крайбрежен район
Нека който желае да отдели една минута да подпише! Hands Pray Благодаря! Heart

https://www.peticiq.com/381545?fbclid=IwAR19fEFngDEQlHGyG7LxqBXl … bxyyBVSifjaAt_dTM

# 205
  • София
amy_nka, когато писа за пръв път за Оливър, първото, което ми дойде на ум беше за кучета. Точно в корема нападат. Дъщеря ми и приятелят ѝ бяха попаднали в такава ситуация в центъра на София. Успели да изгонят кучетата, но котето с дупка в корема се скрило и не можаха да му помогнат. Всъщност и да бяха го хванали, едва ли някой би могъл да го спаси, но със сигурност щяха да опитат. Sad

# 206
Подписах.
Дано повече хора се включат.
Плюят американците, но поне в това отношение са топ, за институциите, изроди там има бол. Разказвала съм ви как искаха да вземат котките на свекърите заради сигнал. А то едното така мяучи, че все едно го колят, какво да си помислят хората. Joy

# 207
  • София
Подписах!
Дано някой обърне внимание най- после.
Дано на някой му светне, че и животните душа носят.

# 208
Подписах и споделих с близки, които също ще подпишат.

# 209
Добро утро! Време е за закуска.

Пожелавам ви хубав и слънчев ден!

Общи условия

Активация на акаунт