Любители на котки - Тема 178

• 28 060
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Уж са хубави на ДМ паучовете.
Моят яде супа от ДМ, пауч не иска никакъв.

# 226
При мъжките имаше някакви съставки, които трябва да се съобразят, заради евентуални проблеми с бъбреците. Четох съседната тема, но нищо конкретно не успях да възприема. Освен за Брит, но не навсякъде ги има.

# 227
Ранна вечерна дрямка

Вчера имаше повръщане и пръц от тоз’ губер. Така се беше надумкал.

# 228
Коледна пуйка 😀

# 229
Lana, зърнени се избягват за да няма запушвания. Не всички паучове в дм са без зърно и само някои са с добро съдържание, за сметка на това моите не искат да ядат нито един вид от там. Паучове и консерви на прилична цена и с прилично качество има много и навсякъде. Най-базово - четеш да няма зърно и захар, и вече той каквото си хареса. Най-лесно и най-евтино ще ти е онлайн , ако поръчваш. В момента паучовете на Sam's field  са на промоция в петмол, но не знам има ли за бебета. Моите като бяха малки поръчвах от зооплюс най-вече, имаше повече избор на ок цена

# 230
  • До морето...
Lana,и аз избирам храните по този критерий -без зърно и захар,защото нямам претенции, че съм много запозната с храните.Поръчвам от Зооплюс,понеже едно ,че в града ни(много малък)няма нищо освен Феликс и подобни и второ,че в сайта има много избор за подрастващи (и не само)котета .

# 231
По повод на Зооплюс интересна информация - вече може да се плаща и с наложен платеж при получаването, а не с карта. Полезно нещо за хора, които по различни причини не желаят да плащат онлайн.

# 232
  • Стара Загора
И аз видях календар в ДМ.
Да попитам - паучовете на ДМ хубави ли са ?
Много трудно откривам Брит кеър за китъни. В Стефанов не са налични в повечето им магазини. Лайф са ми малко оувър бюджетни.
Какви паучове да взимам ? Есеншълса го хрупа, но на няколко пъти, чудя се дали да не взема да пробва Оукс фарм суха (и в ДМ я има и ми е удобно).  Направо съм се побъркала с тази храна. Нито разбирам, нито нищо. Иначе чавето расте и качва килограми, скоро сме на 1-ва ваксина. Заобичахме го много, стана си пълноправен член на семейството. Спи в коридора през деня като ни няма и вечер. Като сме тук нон стоп е в нечий скут. Изпопадаха и растат нови зъби, разхубавява се. За първи път гледам мъжко коте, много е гальовен и съм много щастлива, че точно него избрахме.

Lana, ти суха Брит ли търсиш?
Гледам в Емаг има някакви паучове, иначе аз често купувам гранули от тук.

# 233
Приблизително за колко време би свършила 10 кг храна, ако почти са яли гранули?
В Petmall има вече черен петък.
Има и храна на Брит на промоция.

# 234
Накупих му от Петмол паучове Брит кеър, на 1,56 лв.
Лалка, сухата е есеншъл, но нещо не я долюбва. За месец и малко е ял вече 4 вида суха (като 2 от тях гастро по препоръка на вет). Четох, че не бива да се сменят често, но пък как да го накарам да яде като не му харесва … Гастрото на Роял и Пурина, китън Роял като че ли си ги мляскаше с по-голямо удоволствие.

# 235
Фурминаторите вършат ли работа. Чудя се нашия регдол дали ще намали падналите косми. Може ли препоръки за ефективна четка, която да почиства падналите косми от дрехите?

# 236
Фурминаторите вършат ли работа. Чудя се нашия регдол дали ще намали падналите косми. Може ли препоръки за ефективна четка, която да почиства падналите косми от дрехите?
Фурминаторът сваля доста козина, но не съм сигурна дали само мъртвите косми или си филира и здравата козина. Инаше за 3 ползвания бях събрала завидна купчина косми.

# 237
# 238
Има ли някой, който може да ми каже дали има смисъл от операция на тумор на млечните жлези? Навсякъде чета, че прогнозите са до +3 години удължаване на живота, в случай, че се оперира, тъй-като в 90% от случаите тези образувания са злокачествени. Т.е., ако след 3 години няма да е разрешен проблемът, защо да се подлага животното на целия стрес от операция? Не е ли по-добре да се остави да си прекара на спокойствие последните си дни? Чета, че ако не се оперира, прогнозата е до 1 година живот. Има ли някой в темата, който да е предприел "не операция" или да е съжалил, че е предприел операция на животинката? Моля да ми пише на лична, че достатъчно очерних вече темата...Благодаря.

# 239
Да, има смисъл. И не всички образувания на МЖ са злокачествени. Преди години оперираха моята котка - имаше 2,3 образувания, и в двете редици. Оперираха я успешно, не сме правили хистология. Беше на    около 7 години тогава. Възстанови се, дори три години след това я кастрирахме. Почина от старост, тъй като нямаше видими заболявания или прогресия от мл. жлези, на 15 години.
Хирурга си свърши перфектно работата, за жалост не помня как се казваше, за да препоръчам.
Ако се остави животното без операция, туморите ще се разранят и е огромно мъчение за животното.

Общи условия

Активация на акаунт