Любители на котки - Тема 178

• 28 040
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Наумила съм и аз да помайстора по гардероба - първо рафтове искам да сложа там, където е само закачалки, и второ да измисля някакъв начин за заключване на вратите... имам и аз едно сако и една рокля съсипани... сигурно веднъж съм ги обличала Sad като го е страх, влиза във вратата със закачени официални дрехи, и ако много го хване шубето, тръгва нагоре с ноктите по дрехите, висящи по закачалки...

# 496
Сигурен начин за заключване е райбер някъде по-високо, само че загрозява.

# 497
Обмислям едни кожени дръжки от икеа, които да се завъртат и закачат на метална кукичка
https://www.google.com/search?q=%D0%B8%D0%BA%D0%B5%D0%B0+%D0%BA% … rc=gsDOLL5ihvV1eM

# 498
  • Бургас
И моят сам отваря гардероба и бърка.
Поне дрехи не дере, само ги изхвърля от интересния за лежане рафт.
Само чанти и портмонета дере.

# 499
Ах, Лъки, Лъки... Унищожител на сака! Tired Face Отидоха 40 кинта на боклука. Чисто ново официално бежово сако! Цялото надрано, на бримки... Тотално унищожено...
Но е толкова чаровен!!!
Болката ти ми е позната, Зе ми  съсипа ново сако,купено от мъжа ми. Още крия деянието 🤦‍♀️

# 500
Оооооа, чанта от естествена кожа, месеци я дебнех да я намалят и най-сетне хванах заветният процент , съсипа я, ревеше ми се докато вървях до коша. ММ , нали Ушатото е неговото момче не ме утеши, нито разбра болката ми, а за маняк на тема чанти като мен тя беше голяма.
След няколко дни ми купи същата, на редовна цена. Joy
Пазя я като наследство.Joy

# 501
Изводът какъв е - като имаме котки унищожители, да не купуваме луксозни неща 🤣. Така ще спестим пари и няма да сме в шок, че поредната мечтана вещ е съсипана.
Вече съм на години, когато гледам да ми е удобно това, което нося, не ходя на места, където ще ме оценяват по дрехи и аксесоари.
Сега си купувам по-евтини чанти, отколкото преди 20 години. И с някои парцалки и така. И не ми пука, ако нещо се съсипе независимо от причината.

# 502
Извода е да си пазим нещата по-добре.Аз съм минималист вече и в момента се опитвам да разкарам всичко,натрупано от предната ми фаза,но ако не бях,нямаше да се лиша от нещо любимо,заради котка.😊Само ще съм по-внимателна.На котките гледам като на бебета.Както мислих "като бебе",когато имах,така мисля "като котка"сега.Познавам си ги и знам кое ще ги провокира.
Съжалявам за вещите ви.
Днес се усетих,че в зооплюс може и да има намаление покрай Черния петък и хванах някакво.Поръчах им 20 кг храна.Не знам за колко време напред е това.
Тия краваи показах ли ги?
Залепени са за парното,макар,че не е студено тук чак толкоз.

# 503
И аз гледам на Уши като на бебе.
Всичко може да ми вземете, но чантите не давам.Joy

# 504
  • София
Поръчах им 20 кг храна.Не знам за колко време напред е това.
Последната ми поръчка беше 18,6 кг. Месец и половина - за трима.

Аз съм писала за белите на Аш - нов монитор. Беше бебе и се сврял зад монитора, естествено го бутнал. Можеше и да му се размине (на монитора), но екрана се беше ударил в пластмасовата облегалка на стола и умря.
И столът ми е леко надран. Сега вече не се катери по него.

Чантите ми са прибрани. Към чантата, с която излизам в момента нямат интерес.

На Аш му дай кашони и сламки. Много кенчета (пълни) е обърнал докато се опитва да отмъкне сламката.

# 505
Припаднали елхи - коледен календар.
26 дни до Коледа:

# 506
  • До морето...
И аз си представям какво ще я сполети елхата и затова тази година мисля кога да я украся.😀Като гледам какво се случва с цветята ,не съм оптимист за елхата🤦‍♀️Някъде четох,че един от вариантите бил да се обгради с портокалови кори ,та...ако се наложи,мисля да опитам 🙈

# 507
На нас ще ни е първа Коледа с котка у дома и не знам още как ще реагира на елхата. Предвид, че е беладжийка, сигурно ще я атакува. Може би ще я сложим само на Бъдни вечер и Коледа и после ще я приберем. А два дни каквото оцелее и ще извадя само нечупливите играчки, с много малко украса.

# 508
  • София
Едуард е впечатлен от пеперудите, които съм лепнала на прозореца.

# 509
За тези с елхите, внимавайте със светлините. Че масово са на 220 волта и при някоя котешка беля или гризване на кабел не е ясно какво може да стане. Има вече с батерии (безопасно за котки), днес видях с 20 шарени светлини за смешна сума в Джъмбо. Преди години бях поръчвала от китайците от алито.
Имам и едни много красиви, на снопчета от Лидл от миналата година, с вграден адаптер, кабелите между светлините са безопасни. Висят на цветарника по това време на годината, с малко украса между саксиите. Мъри вече одъртя и е мързелива, така че цветарника (почти 2 метра висок) отдавна престана да припада и дори има цветя на част от него. Но той постоянно е пред очите ѝ и не представлява интерес.

Общи условия

Активация на акаунт