Любители на котки - Тема 178

• 28 043
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Вашите спят и мързелуват, но моето бебе хич😂
Как е при вас с елхите? При нас, очаквано е така

# 481
  • Свети Влас
Ние сложихме една малка, че си помислихме, че ще тормози голямата.

# 482
Нашия разбойник няма свободен достъп до елхата. Иначе тя не да припадне, направо ще умре. Той е като нинджа, ама много любопитна нинджа.

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 17:41 от cardhu

# 483
Ние в началото на декември ще украсяваме, така че очаквам нападения. Не съм имала котка, която да е пренебрегвала елхите 😂

# 484
Ая понякога се крие под и зад елхата, но като цяло не и обръща внимание и елхата си живее докато не я приберем. Обаче това малкото мисля, че ще и види сметката веднага. И ние ще я украсяваме другия месец и ще споделя колко пъти е припаднала.

# 485
Ахахаха, когато ми паднат батериите, или съм имала тежък ден, винаги си пускам cats v.s. Christmas trees.

# 486

Моят Лео почти ми се кара да прибирам по-бързо робота, че да продължи с дяволиите си.
По повод елхата - у нас вече не украсяваме такава, защото почти веднага припада. Коледната украса е нейде под тавана, недостъпна за котака - така и вълкът сит и агнето цяло.

# 487
И у нас е така, няма начин иначе.
Топче не отразяваше, но Ушатото е:

# 488
Всяка котка има различно отношение към елхите, според моя скромен опит.
До преди Мъри винаги е имало голяма естествена елха в единия ъгъл на хола, за всеки случай добре обезопасена от падане (и преди да има котка в къщи). Първата котка се катереше по дървото, дори веднъж е успяла да съдере част от кората, без да има никакви поражения върху играчките, преобладаващо стъклени, някои уникално красиви и на повече от половин век.
Втората котка (Лъки) явно добре осъзнаваше, че не е дърво за катерене и игра и единствено дремеше под дървото в ролята на коледен подарък.
Но когато се появи Мъри, се оказа, че тя и елха са несъвместими неща...
Първата година тръгвам да украсявам добре обезопасеното от припадане дърво, високо почти два метра, сложено на ниска масичка. Винаги тръгвам от горе на долу. След катерене по стълбата, закачила няколко играчки много здраво (част бяха самоделни от мъниста), сядам да изпуша една цигара. Мъри много бързо успя да свали половината играчки на пода... Елхата остана неукрасена, жал ми беше да я махна преди празниците. От тогава - някой клон, завързан много на високо и до там с елхата...

# 489

Здравейте на всички,  чета ви от една година вече от както имаме котка, радвам се на всички котенца, много са сладки да са ви живи, здрави, много мъркащи и гальовни. Да ви представя нашият разбойник Лекси, на година и три месеца, кастриран,  днес украсихме елхата, котарака за сега се държи прилично.

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 22:00 от tinkarbel

# 490
Лекси е чаровник, дано да няма припаднала елха.

# 491
  • Бургас
Откакто се поукроти и подремва повече, си има собствен стол. И не си го дава на никого.

# 492
Какъв бузьо хубавец е Лекси!
Мария, много е важно да има възглавничка на стола, нали Simple Smile
Аз до сега винаги съм успявала с елхата. Само да няма топки най-долу..
Това е от ми. Година. Аз елха правя преди Коледа.

# 493
  • Бургас
Няма как без възглавничка.

Харко няма достъп до елхата, май миналата година изобщо не сме украсявали голямата елха.
Така или иначе в две от стаите не го пускаме, че прави много бели.
Вадих му преди малко боклуците изпод шкафа, някак е успял да свие дозатор за Нурофен и една мерителна лъжичка.
И единия от гребените на дядо си.
Направо...
И всичко набутва по шкафа в кухнята.

# 494
Ах, Лъки, Лъки... Унищожител на сака! Tired Face Отидоха 40 кинта на боклука. Чисто ново официално бежово сако! Цялото надрано, на бримки... Тотално унищожено...

Общи условия

Активация на акаунт