Любители на котки - Тема 178

• 27 453
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Ой душица! Да е малкия дявол и бързо да й минава.

# 76
Милата Дейзи.
Успокоих се като прочетох надолу.

# 77
Представям ви новата, неочаквана членка на семейството ни

Дъщеря ми я е намерила ( по- точно котето било намерило нея) и я донесе без да ме пита вкъщи. Аз съответно не я искам. Обаче след 1 час редове и сълзи от дъщеря ми и обещания, че тя ще се грижи за нея, нали съм с меко сърце, разреших да остане у нас TriumphОще не я искам, бях се зарекла, че повече котки няма да гледам. Водихме я на ветеринар да я прегледат и обезпаразитят.
Ая отначало я съскаше, но повече бягаше от нея. Сега котето е при дъщеря ми, а ние с Ая сме се оттеглили в моята стая. Ще видим утре как ще е положението.
Стискайте палци да се спогодят.
Котето е женско, около 2 месеца, 1,400 кг. все още няма име. Приемам предложения за име:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 78
  • Крайбрежен район
Как не я искаш Габиииии. Ще я изям. Малка пухена разкошка. Animal Heart Eyes CatHugRevolving HeartsAnimal Cat2

# 79
Много симпатична писанка ❤

# 80
  • До морето...
Много нежна писанка🥰
Като я видях и я свързах с имената Бети или Клео🙂 А защо не и Баунти.😛

# 81
Честита придобивка. Мир и хармония да донесе! Все си мисля, че когато някой усеути връзка с животинка, тя не бива да се разкъсва.

# 82
  • Велико Търново
Здравейте! Танче, 🌺
Не мога да смогна да ви прочета вече няколко теми. Надявам се намирам всички в добро здраве и настроение 😊 Сега пускам данък за новата тема и се връщам да ви чета 😊

# 83
Бубалеса, твоят писан ми напомня на предишния ни Феликс, който си отиде 2013 година… беше господарят на къщата, напълно невъзмутим бос. Не треперко като сегашния пуфльо.
И от мен данък: “ не те пускам да ставаш от леглото”

# 84
Бубалеса, твоят писан ми напомня на предишния ни Феликс, който си отиде 2013 година… беше господарят на къщата, напълно невъзмутим бос. Не треперко като сегашния пуфльо.
И от мен данък: “ не те пускам да ставаш от леглото”

Чернобялата сладур Ана на Бубалеса е дама 😄.
Как се разбират сега с Буки? Той още ли я тормози, или вече свикнах един с друг?

# 85
  • Велико Търново
Недоволна, 🤗
Ами при нас има малка промяна. Всъщност не особено малка де 🙄 Аз смених работата си и това наложи да се преместя в друг град. Отношенията между Пиги и Буки бяха все така. Тя освен че пишкаше само и единствено върху пелена, оставена от нас на мястото, което си беше харесала, през лятото направи и идиопатичен цистит. Беше нещо ужасно, кръв, болки. Правихме отново изследвания и ехо прегледи, нямаше нищо. Потърсих доктор Костадинова в Пловдив, май ви бях споменавала, тя се занимава с поведенчески проблеми при животните. Направихме консулт, попълних супер дълга анкета относно Пиги, даде ни препоръки. Един месец пи зилкен- успокоително с коластра. Костадинова каза, че ако и това не помогне, ще трябва да пие психотропни лекарства за справяне с пишкането. Естествено и след коластрата нямаше промяна. Ходеше на пелената и понякога и на други места вкъщи. Бях леко отчаяна...
Една вечер ММ щеше да идва при мен и ми звънна и каза, че отново се е изпишкала на спалнята, че откача вече и че ми я кара при мен след като изпере и изсуши. Аз бях леко в шок какво ще я правя, какво ще прави уикендите, когато аз се прибирам, как ще се оправяме с нея тук, а с него там, когато пътуваме, когато аз изляза отпуска и не съм тук в квартирата една седмица примерно. Всички тези неща ги бях мислила, защото идиалистично си мечтаех да я взема при мен. Знаете каква привързаност изпитвам към нея.
Та в случая при ненамерени отговори на горните въпроси една вечер в 11ч, след кошмарно и не спокойно за нея пътуване, Пиги се озова в квартирата в града, в който съм сега.
Естествено през нощта се изпишка в един сак. После първите 10на дни може би имаше още две изпълнения върху дивана. Но оттогава (беше септември) тя е супер спокойна и според мен и се отразява много добре промяната. Ходи си само в тоалетната без никакви добавки, фелиуей и прочие неща. Просто се успокои, което затвърди теорията ни, че всичките и проблеми идват от Буки заради нейната свръхчувствителност.
Той от своя страна сега явно му е скучно сам, полудява. Не стои една секунда без да прави беля, не можете да си представите 😁
В общи линии това се случва с нас за тези месеци, в които ви изпуснах 😊 Аз съм супер щастлива, че моето момиче е при мен и мисля, че е взаимно ❤️

# 86
Радвам се, че Пиги се е успокоила и пак е предишната котка. Само на тебе не ти е лесно при тази промяна в живота ти. Дано да е за добро.

# 87
gabidi, предлагам име Мила (котето наистина е много миличко). Ще и отива

# 88
Момичета, пак съм аз но не откривам решение. Гадинката не иска да ползва тоалетната си. По-точно действа на случаен принцип в банята. Пишка и ака където свари, може и в тоалетната да се случи, по-често на плочките. Смених  тавичката, сменях пълнежа(с който само си играе и ако щете вярвайте, изхвърля със шепи!) и му е все тая. На нас обаче не е, защото с две малки деца няма как да го оставя да минира банята. Те влизат и не си гледат в краката, настъпват, размазват🥴
Ей така прави (неприятна снимка)
Скрит текст:

И съответно ММ вече иска да го изхвърли🥺.
Предложете нещо, моля!
Ето го злосторникът

# 89
  • София
Sibil, пробвай с две тоалетни. Някои котки не вършат двете неща на едно и също място. А злосторникът е много чаровен! Heart

gabidi, честито! Ая ще си има другарче и ще се подмлади. Wink Безименната е прекрасна! Heart

bubalesa, на теб едва ли ти е лесно, но поне Пиги е щастлива! И си имаш компания. Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 22:21 от Тaня67

Общи условия

Активация на акаунт