Любители на котки - Тема 178

• 27 468
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Котето е добре, има завиден апетит и цял ден дивее. Сега вечерта пак почна една идея да диша по-дълбоко, но все пак лечението е отскоро.
С тоалетната обаче сме пълен провал. Утре ще купя бентонит явно. Дотук единствено различни дрехи и дивани  припознава. Преди да се разболее точно открих че се е изпишкал, а и се беше и изакал на едното канапе, още ми миришат и не знам какво да ги правя.  Преместих ги от хола, но в самият хол някъде продължава да мирише и не знам откъде е, направо откачам. Хубавото е че поне само аз го усещам, децата и мъжът ми не.
Днес на същото място, където беше пишкал сложих котешката тоалетна, но добре че бях постлала отдолу с найлон, защото се беше изпикало на найлона. Попих и сложих част от салфетките вътре в тоалетната, но не след като го дебнах дълго време отново започна да пишка отвън до тоалетната. Преместих го в нея и там довърши.
Тъй като котето е в хола, който е заедно с трапезария и кухня, реших че ако искам да остане поне още известно време без мъжът ми да се развика съвсем обосновано, не трябва да има повече инциденти тук.
Съответно го преместих преди лягане в банята, като му сложих тоалетната, храна по-далеч, както и една голяма къщичка за котки от Лидл. Еми малко по-късно чух как пада нещо. Оказа се че е бутнал кашпата ми със сапунени цветя, както и всичко друго, което е намерило,  а  самото то висеше от мраморният плот надолу с главата, хванало се за ръба на плота Simple Smile По-лошото беше, че миришеше ужасно на наакано, а не виждах никъде нито на пода, нито в тоалетната нищо. Оказа се че е свършило тази работа вътре в къщичката и всичките постелки бяха яко омазани, защото не е твърдо. Хайде отново чистене и оправяне и тропане. През това време и другите двама почнаха със среднощният тагъдък и мъжът ми определено вече не издържа и го разбирам.
Дано утре с бентонита да се получат нещата. Мисля и да не ползвам котешката тоалетна, а да го сложа в някакво плитко кашонче, защото то се плаши и от влизането вътре в самата тоалетна. Опитах с ровене с лапички, нищо не стана, но и след като го вкарах и довърши там, самото то дори не се пробва да зарие.
Все пак важното е че е добре и според мен ще оздравее.

# 631
Сложи му две тоалетни - една в кашонче, друга в леген. И тези оаканите или напикани неща или част от тях ги сложи в тоалетната. Не ги мести другаде, че съвсем ще се обърка.

# 632
  • София
Сложи му две тоалетни - една в кашонче, друга в леген. И тези оаканите или напикани неща или част от тях ги сложи в тоалетната. Не ги мести другаде, че съвсем ще се обърка.
Сега пак е в хола, където беше първоначално тоалетната. След малко отивам за бентонит.
Но ноща изкара Наско в банята. За пръв път виждам толкова глупаво коте. Отново беше пишкало и акало вътре в къщичката, в дъното и, а то спи малко по-напред. Останалите ми котки , когато много рядко се е случвало по някаква причина да нямат котешка тоалетна, затворена е вратата и нямат достъп до нея примерно, са го вършили  в ъгъла на банята, а не където спят...
Сложих и напишкани неща в тоалетната, смених му постелките в къщичката вчера още и не пак там е отишло. Според мен просто търси нещо подобно на плат, досега това са ми наблюденията. Туку що жертвах една стара дреха и я сложих и нея в и извън котешката тоалетна, поне да е на нея, а не на някоя тапицерия отново.
Но пък е изкарал добре ноща, коремчето е ужасно пълно, яде много, сега се закача с Шепа и почна и да се катери. Направо не мога да повярвам как толкова бързо сменя състоянията. От игриво коте, на посиняващо коте, което не може да си поеме въздух и ме шашка и сега отново игриво коте с леко по-тежко дишане вечерта.

# 633
В къщичката има постелка от самото начало? Значи зарива с нея. Не ляга върху нааканото, то е покрито с постелката. Същата тази постелка не я изхвърляй, ами я сложи в празен леген или в легена с бентонит. Вариант 2- направи му друга "къщичка за спане" и остави тази, дето е акал вътре за тоалетна.
Ако с бентонитената не се получи от раз, ще сложиш бентонит вътре в нея. После ще я местиш вътре в легена и после ще почнеш да и махаш горната част. Идеята е да го задържиш да ака само в тази къщичка с постелката, която ползва за зариване.
Дано да се ориентира с бентонита. Ако можеш вземи по-ситен, наподобяващ пясък. Бенто Икономик е такъв.

# 634
Възможно ли е да му е висока тоалетната?
Сакура в началото ве озпишка върху едно легло и в една от къщите им,които изхвърлих.Беше,защото Закари не я пускаше или тя се страхуваше да мине покрай него.
Сложи за тоалетна съд с нисък праг и без капак. Ако в банята е топло,направо го остави с всичко там за през нощта.

https://www.instagram.com/reel/ClBjAZ3K9BD/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 12:30 от red soul

# 635
Изскочи ми спомен на Тути:

Joy

# 636
  • До морето...
"Имам си коледна украса"😄

# 637
Малко ме притеснявате така като не пишете втори ден!!! Я си подновете данъка като за край на темата, че ви мисля 😁

# 638
Заровени сме в работа, затова

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 10:53 от Анонимен

# 639
Веднага Hug

А Зеленски кога ще го покажеш? Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 11:14 от gabidi

# 640
😇
Скрит текст:
Скрит текст:

# 641
Чак сега успях да забележа нещо интересно за сладкото мъниче - то е с кръгли очички, много рядко срещано при котките. При предишните снимки се чудех защо изглежда по-различно.

# 642
Габиди, веднага качвам. Извинете ме за вида на тийн стаята😔. Така спят моите момчета- цял ден се карат и хапят и вечер са така. Все една на мама малката гаргамушка знае, че с батко му са на един акъл 😁😁😁. Зе спи само при него, или на леглото, или в една кутия от маратонки до леглото 😁

# 643
Сладурчета видях.
Aila, как е Наско?
Честит Никулден, здраве и късмет на всички празнуващи. Ние по този повод взехме домашно винце и то веднага беше подложено на контрол и проверка

# 644
  • София
Нашият Едуард си има временно гадже, докато дойде денят на кастрацията.
Плюшена красавица с плитки. Направо не е за разправяне как я мачка...

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 16:03 от gabiplus

Общи условия

Активация на акаунт