Любители на котки - Тема 178

• 27 463
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Не е временно. Нашата “любовница” всеки ден му служи за душеприказчик (а е кастриран преди 3 г. и 10 месеца).

# 646
Смешна Буда се търкаля на килима:) и дремва от време на време.

# 647
  • София
Не е временно. Нашата “любовница” всеки ден му служи за душеприказчик (а е кастриран преди 3 г. и 10 месеца).

Направо ме отчайваш.... Искаш да кажеш, че кастрацията няма да реши настървеното поведение към всичко меко и пухкаво?

Лично на мен ми е крайно неприятно котарачко да се настървява на одеялото, с което съм се завила или на суичъра ми,  докато гледам филм на дивана.
В момента буквално не може да се стои нормално в близост до него, ако си облечен или завит с нещо пухкаво.

Какво е решението тогава? Sad

# 648
# 649
Що коте що нещо, представих си една среща на пуховците 😁😁😁 моят обаче е много смотан и ще се прибере в гардероба или под юргана...

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 17:21 от Анонимен

# 650
  • София
Направо ме отчайваш.... Искаш да кажеш, че кастрацията няма да реши настървеното поведение към всичко меко и пухкаво?
При Страх поне също не премахна това поведение напълно, но е изключително рядко и няма нищо общо с поведението му около годинка, когато беше някакъв ужас.

Много е добре. Вчера беше за последен път на инжекции, а сега аз пет дни ще му давам орален АБ вкъщи. Честно казано все още диша дълбоко, но пък е жизнен и яде по много.
Имаме напредък и с тоалетната, ползва си бентонита, но като го затворим в банята с тоалетната вътре. Не смеем съвсем свободно като другите котки да го пускаме, само ако е под наздор. Вчера пратих едната ми дъщеря да го пусне и тя в първият момент не го беше открила, дори ме пита дали е в тази баня, след което ми прати следната снимка :

А тук са тримата:

# 651
  • Бургас
Що котаци, представих си една среща на пуховците 😁😁😁 моят обаче е много смотан и ще се прибере в гардероба или под юргана...
Ами и моят ще е там.
Ще се сбият кой да се скрие на по-сигурно.

# 652
Любимата поза- гушната до мен, обаче ако иска сама.

И подаръка за рождения ден. Понякога ляга и там.

# 653
Използвам разговора за кастрация, за да потърся съвети от вас кога е най-добре да се кастрира мъжко коте.
Интересувам се за моя ФИП герой. Вече месец и половина откакто го взех от клиниката и миризмата на урината му много се промени. Мяука различно от време на време. Хапе. Все неща, които аз отдавам на полово съзряване, а вие ще кажете дали е така.
Не знам обаче колко е голям котакът. Майка му го доведе в двора за първи път малко след 20-ти юли.

# 654
  • Стара Загора
Ще готвим

# 655
  • Велико Търново
Честит празник и честит имен ден на празнуващите! Нека Свети Николай да закриля семействата и любимите ви хора!
Като сте казали данък... И двамата лепнали за мен, не мога да преценя кой е по-гушав 😁

Мария, Харко ни е същински брат близнак 🤗❤️❤️

djasra, фип герой? Това ли те намери 😒 Изпуснала съм. Кога приключихте лечението? Ние направихме кастрация докато траеше то, но при вас явно не е възможно.

# 656
Бубалеса, лечението приключи на 1.12, но сега започваме да броим пак до 84. Вет не ми е казал, че кастриране не е възможно. Аз се чудя дали не е малък още. Нали има такава теория, че ако е много малък котаракът, когато се кастрира, това било предпоставка за урологични проблеми?

# 657
Бубалеса, нали бяха разделени? Или снимката е стара?
Не че не харесвам Буки, но съм фен на Пиги.

# 658
  • Велико Търново
djasra, не съм разбрала. Стискам палци за обратното броене! ❤️ Каква форма лекувахте? С какви показатели завършихте? Всичко ще бъде наред!!!
Според мен ако не почне да маркира и можеш, изчакай малко да отмине време, да видиш как ще е момчето. Не е доказана пряка връзка между кастрацията и лечението, но все пак доколкото тя е стрес за животното, по-добре за мен е да се изчака. Макар че от др страна при мъжките е много лесна манипулация. Показвала ли си малкия боец 😊
Недоволна, разделени са, да. Снимката с Буки е от уикенда ☺️ И аз не че не го харесвам😁, но тя ми е най-голямата любов досега ❤️

# 659
djasra, знам че Sharky е кастрирала много рано и няма проблем, но ветеринарите ми и на мама препоръчват след 8-10 месец. Аз изчаках и с двамата от шубе
Давам и аз данък

Общи условия

Активация на акаунт