🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 186
  • 984
  •   1
Отговори
# 210
  • Sunshine state
А имаше и Гъби в ориза Wink Smile
Някоя и друга мухоморка за цвят и вкус.. Sweat Smile

# 211
  • earth
Ваня сигурно е сложила повечко вода и е бъркала ориза и той се е резкашкал.

Един приятел веднъж така дефинира красива жена - да изглежда перфекто от всякакво разтояние. Двете убавици на фермата хващат окото само при определени ъгли и погледнати отдалеч (поне на ТВ-то).

# 212
Ох, синева, знам, че не е редно, ама коментарът ти ме разсмя искрено. Как описваш Шкафче и дървения кол.. Sweat Smile
Можех и по-цветущо да опиша сцената на малката й раздърпана фигурка с разчолена коса и дървен кол в ръката надвесена над огромна тенджера, но реших да го спестя, че малко й сипват във Фермата с големия черпак та и аз да го правя. Innocent

# 213
  • София
О, Боже! Чак сега видях "удара" на Гечо. Сериозно?!? Това потупване сравниха с удар?!?

# 214
Благодаря за прекрасната тема! Това си е една Ферма тук Simple Smile Постоянно се опитвам да разгадая характера на хората зад никовете, вдигат се с плюсове и падат с минуси.
Грозно ми е много обсъждането на красотата и интелигентността на участниците. Всеки се е родил с някакви данни , за които не носи вина. Разбирам някой участник да каже “тоя е много грозен” и да отговорим “ти па си много убав”. Ама на коя какви били краката, косата и очите в негативен аспект е грозно.
Камелия е свръх нагла, говори глупости, мислейки се за хитра, но ние тук я мачкаме. Сигурна съм, че се е видяла отстрани и си е взела поука. Сигурна съм, че всеки може да промени нещо в себе си и да стане приятен човек.
Радо, Веселка, Влад, Яни и Аксения на мен ми харесват много. Няма злоба и гадост в тях. Финци малко философства, но е приятен много. Чавдар се изложи с историята с професора. Разказва я от първа ръка, сякаш той я е преживял, а всеки втори я е чел. Много Фейсбук, Чавдаре. Дървен философ отвсякъде, а действията му в тотален разрез с проповедите. Не уважавам хора, които слагат хора под себе си - говори за арогантност.
Ванчето я разбирам напълно и й съчувствам. Има едно кандидат гадже - много си е паднал по нея и я ухажва яко, а тя му е на гости в Лондон Simple Smile
Валерия си е по-емоциоална, но искрена и добронамерена. Какво значение има кой как вижда случката с Гечо? Важно е тя как я усеща.
Лили и Нина са си баш една за друга. Няма крив и прав там. Всеки си гледа от собствената камбанария.

# 215
  • При семейството си
Дано си намери гадже Ванчето, че е очевадно, че и е проблем.

# 216
Ама Ваня сама си го прави това да е вечният ратай. Та тя не спря да се тръшка и да прави фасони на едните, на другите, да мрънкоти. Само тя от цялата ферма не се спогоди с никого. Дори Радо се разбира повече с околните.
Веселка беше ратай два пъти и ходи на дуел два пъти. Не я чух да мрънка и не я видях да саботира, както Ваня. Може да е простовата, ама работи и се старае нещата да вървят максимално, защитава си отбора. Не е споменала за съзерцание на изгреви и усещане за вятър в косите. Направо се чудя в какъв сезон е участвала Ваня.
В сезона на любовта. Heart
Тогава май беше само веднъж ратай, и то с пилотчето. Тогава фермерът готвеше май основно.Та с пилота ходеха да пасат овцете.  Ето я ратай Joy :
https://www.youtube.com/watch?v=orvDrEZPk_4
Но пък я смятаха за слаба и все я избираха за дуелист, тя пък все побеждаваше. Но тогава нямаше толкова драма покрай нея.

# 217
Обаче запомних, че Иван вадеше малка и голяма посуда от разни кашони.
И защо ли си помислих, че това е посуда от Иритуали.

Тя Стрина нали го оставя "отворено" за събития някакви? Ял съм там, вкусотия беше, може да готви лелята, десертът беше топ и води приятни разговори, обърна ни много внимание, макар и нетърсено от нас. За това тук го подпитвам нейния какво е сготвила, ама хората го приемат за заяждане, а не е.  Laughing

# 218
Понеже правихме разбор на тази и онази, и сега се спомена Ваня, то да спомена, че за мен тя е най-симпатична като лице като се понагласи(а и фигурата ѝ не е лоша) от жените там.
Ако има неясноти относно характера ми, които ви интересуват, питайте. Декларации от типа "аз не говоря за хората, не ги коментирам, много ми е грозно и който го прави, ми е на голям минус" ... не на мен. Дори това само по себе си е обсъждане на нечии качества. Такъв човек в живота си, дето да не е споменал никога нечие визуално или характерово качество, не съм срещала. Има хора, които коментират другите със злост, с цел да ги уязвят, но има и такива, които ги коментират така, както се изучава интересна биологична единица. Приемете го.

# 219
Тази седмица ми се гледа мъжки дуел, и Генчо да си оди Grinning

Да си 'оди, че хората чакат с петдесетачки между документите... той, милият, толкова много пари пропусна да "събере" за да вземе участие в този формат... чак ми става жал.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 19:51 от Анонимен

# 220
  • earth
Дано си намери гадже Ванчето, че е очевадно, че и е проблем.
Да си търси чужденец. Не знам как е в западна Европа, но тук в Америката (в това включвам и Канада Simple Smile) дотолкова са ги кастрирали мъжете, че може и да се пласира.

# 221
  • Sunshine state
Обсъждане на външния вид винаги ще има, неизбежно е като някои хора ги дават по телевизията, все пак. А и ние не ги познаваме толкова по характер, та да обсъждаме само това.

# 222
  • Вестерос
Все пак историята помни краката на Петър 🤣

# 223
Обсъждане на външния вид винаги ще има, неизбежно е като някои хора ги дават по телевизията, все пак. А и ние не ги познаваме толкова по характер, та да обсъждаме само това.

На теб ще ти го простя, че си ми в класацията с плюсовете 😂

Тук се стигна до доста груби коментари. Гадничко си е.

# 224
Не знам дали и е проблем на Ванчето липсата на гадже, но явно на хората там и го правят на проблем. )))
Да дам моите 5 стотинки за случая Вал- Гечо. Знаете, че не понасям Гечо , но си беше съвсем прав. Туй момиченце на тези години ако не му идва на акълчето, че да насочваш оръжие в близост до хора си е за шамари и то големи. Ако се беше случила някаква беля, някой се увреди или осакати за цял живот или по-лошо, щеше да се моли Гечо и 20 пъти да я беше пернал. И не той, ами не знам защо тя не се извини, или не си съзнава постъпката. Както и да е , ясно , че го е направила без да осъзнава, и Гечо реагира панически, на страхотиите които можеха да се случат

Общи условия

Активация на акаунт