🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 42 950
  • 984
  •   1
Отговори
# 30
  • Буркина Фасо
Гечо говори по ТВ-то

# 31
Много хубава корица със звездата на сезона Рошко!

Според мен Валерия се представи доста посредствено като фермер. От самото начало липсваше подкрепа към Веселка (за разлика от Чавдар), прекалено много драми има в главата ѝ, лошото представяне на играта с въпросите и накрая историята с Гечо. Добре, че всеки в отбора е отговорен и гледа да е полезен с каквото може.

Ако Веселка избира ратай, не вярвам да избере Хепито. По-скоро някой, който не е бил. Ако избират с гласуване, може Ванчето да изгърми.
Време му е на Иван да е ратай!

Безнадеждните имат късмет, че Старите са милозливи и мъчението ще се ограничи в рамките, заложени от продуцентите. Няма да се държат към тях, като към кучета. В обратния случай нямаше да е така.
Добре е, че скриха храната, за да може да бъде разпределена разумно.

# 32
  • Разпиляна във въображението
Ако няма някакво "предимство" при спечелването на 5 точки то защо да се "бъхтят" отборите?

# 33
  • София
Ратаи очаквам да са Хепи Ванче, защото няма да повторят Камелия и някой мъж, който досега не е бил от Новите или е бил отдавна, не ѝ Радо, по-скоро ще е по-слаб мъж, защото е време за мъжки дуел.

# 34
Гласувах за Евгени и Камелия ратаи. Защо да не бъде втори път Камелия ратай? Ваня вече беше. Трети път ли да я пращат? Аз бих пратила Лили или Нина, но ясно, че Веселка няма да прати човек от своя отбор. Макар че пожеланието за омешване от промото това означава според мен - да няма вече разделение между участниците.

# 35
Ама за ратаи няма ли да гласуват всички?

# 36
И да гласуват всички, от старите участниците са повече мисля и ще наложат техния избор. Освен това искам да отбележа, че съобразяване на игрите за дуел с особеностите на участниците е имало и по-рано. Не е специално за Мажена.

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 11:31 от Vali_N

# 37
  • При семейството си
Ама за ратаи няма ли да гласуват всички?
Да, ще има ли промяна в праеилата?
Няма да е Камелия, защото и Веселка, и Старите държат на грижата за животните и след тоталният и’ провал в обора, няма да рискуват.
Може би същото ще отнесат и към мъжа ратай.

# 38
Ами от жените само Лили не е била ратай, така че може нея да пратят, а от мъжете Иван примерно. Пък и вече като ги обединяват, всеки играе за себе си.

# 39
Момчета, благодаря за темата! Страхотна!
   Аз да си кажа за Валерия и Гечо ,че не смогнах да ви изчета и да пиша. Според мен Вал не искаше чак да гонят Гечо. Продукцията преиначиха нещата и се направиха на пО католици от папата. Къде бяхте миналата година, когато онези двамата насилваха вербално Ваня?! Или може би като не е имало оплакване ,не сте взели отношение? А сега има оплакване. И в този ред на мисли, когато жертвата не се оплаче, седим и гледаме сеир,  без да се намесваме?
   Ако Гечо е груб с жените, Иван и  Радо какви са?! Джентълмени?
   Ай стига толкоз по темата от мен. 
  Дуелът гледах с едно око , очакван развой. За мен, каквото и лично предизвикателство да си е поставила Мажена, се изложи . Като лекар-специалист може да е добра , но като човек не ми харесва. И какво се оказва , кой е раждал при нея - Марчето Илиева, Ефтимовица Милошева, Крисковица....Не искам да парадирам с това,ама чакай да си кажа.
   На светлинни години от поведението на Владо Николов в това отношение, че и на Каролев , лека му пръст.
   Време е на Генчо и Ванката да влизат в ратайското, както и на Лили и Нина.

# 40
Нина беше вече ратай.

# 41
Аз от цялата работа с Валерия и Гечо - едно не разбрах, а може и да съм пропуснала момента: Валерия ли се оплака на продуцията, или продукцията усложливо се възползваха от момента с удара?

# 42
  • София
Ами от жените само Лили не е била ратай, така че може нея да пратят, а от мъжете Иван примерно. Пък и вече като ги обединяват, всеки играе за себе си.
Ако Лили изяви заобиколено желание, ще я поздравя, но ме съмнява и даже смятам, че както е обидчива, ако я пратят, ще се наслушаме на жални песни, оплакване и разочарование. Първата седмица сега ще са сигурно двама от новите, пък от следващата може и да се омешат вече.

# 43
Аз от цялата работа с Валерия и Гечо - едно не разбрах, а може и да съм пропуснала момента: Валерия ли се оплака на продуцията, или продукцията усложливо се възползваха от момента с удара?

Валерия по време синхрон каза, че продукцията ако смята, трябва да се намеси.

Не гледах дуела, но много се радвам, че Веси е победила. Интересно ми е оттук нататък как ще се развие играта.

Благодаря за темата!

# 44
Какво става с играта в сряда или тя отпада. Смятам, че е редно да има имунитет от ратайство - битка/изпит от материята на Алманаха + огърлицата, и имунитет при избора на втори дуелист - пак с битка.

Общи условия

Активация на акаунт