🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 149
  • 984
  •   1
Отговори
# 585
Аз все забравям да питам какво стана с усамотението на дуелистите? Помня само, че преди дуела изпратиха Ачо и Финци с по един домат, лук и салам да си релаксират, и от тогава не се повтори. Сигурно защото всичко се снима за 5 дни, т.е. избора на дуелист става на обяд, примерно, а дуела е вечерта.

# 586
Съгласна съм напълно с ма ко,  когато поставяше задачите Бети трябваше да каже и за бурканите с месото! Веселка беше ратай миналата седмца и няма как да знае какви са били забележките за бурканите!
Може ли някой да ми каже Нина за какво се заяде с Чавдар след номинациите, че този момент го изпуснах?

# 587
  • при късмета
Нина се разсърди, защото беше приела, че са се съгласили с нея за още 2 женски дуела, пък то не било така

# 588
  • София
Нина "още не се чувстваше готова" за дуел, когато можеше да избира между по-слаби жени на Новите. Сега изведнъж рязко й се доигра срещу Камелия. Не я разбирам......

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 12:42 от Vivi

# 589
  • София
Хех, ама сериозно ли го вярвате това, че винаги невинната  Веселка не е знаела за бурканите? 🤣
Първо, вътре във Фермата е един огромен клюкарник и всичко се знае за всеки. Там 24 ч. си шушукат за всичко и за всеки, кой какво чул. Особено за бурканите, 100% цялата Ферма знае, защото основно заради тях Новите бяха насметени във фермерството на Влад + сеното.
Второ, Бети и Ники няколко пъти казаха дотук в сезона как всяка седмица напомнят на Фермерите на седмицата за несвършени задачи от миналата седмица и че изрично после проверяват дали тези проблеми са отстранени. То не се излъчва абсолютно всичко, защото поставянето на задачи и огледа са почти колкото цял един епизод.
Трето, изражението на Веселка и целия разговор между Бети и Веси крещеше, че тя просто е или забравила или неглижирала проблема, което го допускам, тъй като и е трудно и шокиращо сигурно да си Фермер за първи път на цялата група.
И последно, който и да е шеф на обект ще търпи критика и големия началник няма да се интересува какви са дрязгите вътре в колектива. Гледа се крайния резултат и за крайния резултат отговорен се държи именно началника на поверения обект.
А относно Влад. Да, виновен е, аз го писах. Но освен той, всички до един са виновни. Той малко повече от останалите, но всички след Веселка.

# 590
Хех, ама сериозно ли го вярвате това, че винаги невинната  Веселка не е знаела за бурканите? 🤣
Първо, вътре във Фермата е един огромен клюкарник и всичко се знае за всеки. Там 24 ч. си шушукат за всичко и за всеки, кой какво чул. Особено за бурканите, 100% цялата Ферма знае, защото основно заради тях Новите бяха насметени във фермерството на Влад + сеното.
Второ, Бети и Ники няколко пъти казаха дотук в сезона как всяка седмица напомнят на Фермерите на седмицата за несвършени задачи от миналата седмица и че изрично после проверяват дали тези проблеми са отстранени. То не се излъчва абсолютно всичко, защото поставянето на задачи и огледа са почти колкото цял един епизод.
Трето, изражението на Веселка и целия разговор между Бето и Веси крещеше, че тя просто е или забравила или неглижирала проблема, което го допускам, тъй като и е трудно и шокиращо донякъде да си фермер за първи път на цялата група.
И последно, който и да е шеф на обект ще търпи критика и големия началник няма да се интересува какви са дрязгите вътре в колектива. Гледа се крайния резултат и за крайния резултат отговорен се държи именно началника на поверения обект.

Знам, че едно теле съсипаха тия шматки....

# 591
  • при късмета
Не си прав тук, Дяволо. Не знам как ти се е видяла Веселка, че гледа но каза в абсолютно прав текст и то лично на Бети, че изобщо не е знаела за бурканите, докато бяха насаме в зимника. И има основна разлика м/у конкретно поставени задачи и клюки, кой какво казал, за да натопи или злепостави еди кой си.
 А новите не загубиха последната си седмица основно заради месото, за него Бети най-много фуча и с право разбира се. Всички задачи бяха провалили с изключение на една единствена - шезлонгите

# 592
  • София
Няма да споря повече, казах си моята гледна точка. Всеки с мнението си.

# 593
Не си прав тук, Дяволо. Не знам как ти се е видяла Веселка, че гледа но каза в абсолютно прав текст и то лично на Бети, че изобщо не е знаела за бурканите, докато бяха насаме в зимника. И има основна разлика м/у конкретно поставени задачи и клюки, кой какво казал, за да натопи или злепостави еди кой си.
 А новите не загубиха последната си седмица основно заради месото, за него Бети най-много фуча и с право разбира се. Всички задачи бяха провалили с изключение на една единствена - шезлонгите

Те не са го дали като задача тази седмица, но всички неизпълнени задачи трябва да си ги завършат, както кошера се пребоядиса. Градинарките също се изложиха, бе тя Аксения е родена за модел, те я карат да копае Laughing

# 594
  • Разпиляна във въображението
Аксения не копа сама. Ако тя не се е сетила да поливат, Валерия да го бе направила или Веселка. Вал мисля, че коментира, че сухата част е при "Старите", но Акси каза, че това няма значение - т.е. бе приела, че вината е тяхна.

# 595
  • София
Животът зад Фермата на Мирон:
Ужас, заклаха зайците на Георги!
Всички 'ЗА' без Влад и Иван

Животът зад Фермата, епизод 30: Монолог за юфката
Вижте какво още ни е приготвил Мирон в днешното издание на "Животът зад Фермата"

# 596
  • София
И за мен вината за месото е главно на Влад. Той трябваше да "предаде" фермерството на Веселка, защото тя няма как да знае какви точно проблеми наследява. Евентуално можеше бившият фермер от старите /Валерия ли беше, че вече забравих?/ също да каже, защото присъстваше на обиколката за оценка на задачите. Ама то и на нея толкова й е акълът. Веселка дори да е минала да провери какво-що, едва ли без внимателно вглеждане или нарочна проверка, би могла да разбере, че бурканите са тотал щета.
А пък тия безхаберници Генчо и Иван как успяха така кьопаво да затворят всичко, че само два буркана да стават, направо не мога да си представя.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 12:20 от Reinа

# 597
Съвсем сериозно вярвам, че Веселка е невинна в частта с бурканите! Това си е мое мнение и не споря с никого.
За всички други грешки не я оправдавам!

# 598
  • при късмета
Те не са го дали като задача тази седмица, но всички неизпълнени задачи трябва да си ги завършат, както кошера се пребоядиса.  
Така е, но тук има особеност. Миналата седмица имаше двама фермери и две групи, а тази един фермер. Не всички са издънили някоя задача, а само половината. Защото наставниците с отделните фермери оценяват задачите и на никой не е задължение да следи за забележките на другия, че и да ги обяснява на своя отбор за следващата седмица, нищо, че са и двамата там. От тук нататък да, ако има недовършено и фермера е забравил, всички носят отговорност и най-вече тези, лично оплескали задача от предишната седмица, защото вече няма отбори

# 599
Беше мило решението на мъжете да дадат на всяка жена поне по една точка да няма сърдити и засегнати. Пък и всички жени във Фермата са поне симпатични. В крайна сметка конкурса беше за разтоварване, а не на всяка цена.

Митака обаче ме остави в ступор с двете си точки. Викам тоя човек освен понатежал е загубил и добрия си вкус. После ги навързах нещата и картинката ми се изясни. Обективно погледнато Ками въпреки, че има стегнато и хубаво тяло, няма как да е топа на топа във Фермата.
Този конкурс, двата гласа на Митака и за коя да заминат са по идея на продуцентите.
Взаимната омраза на Акси и Ками е всеизвестна. Суетата и самочувствието също.
При моментното състояние на силите Акси е доминиращата женска, която управлява кокошарника. Тя е най-оперената Animal Chicken кокошка там. Дойде, като проскупано, раздърпано и накълвано пиле при Старите, но заглади перушинка, опери се и завзе курника на абортаж. Останалите кокошчици чинно й предадоха властта. След обединението на хоризонта се зададе омразната американската кокошчица Animal Chicken, старата врагиня на новата квачка на Старите. Естествено тя беше натирена в ъгъла на курника и общува основно с петлетата, а кокошките  с малки изключения пазят дистанция от нея, заради новата главатарка.
ИА знаейки темперамента на Акси, огромното й самочувствие и че определено няма цип на устата, и най-вече разчитайки на силната й омраза към Ками, са заложили капана и любезно са помолили Митко да гласува за Ками очаквайки да хвърчат перушини и да се леят сълзи от ярост. Накратко да настане хаус в курника.
Не им се получи. Жените, в това число и Акси не направиха драма, каквато са очаквали продуцинтите. Сигурно последните са били неприятно изненадани. Аз също се изненадах, но приятно, че всичко беше прието нормално и нямаше драми.
ИА обичат провокацийките и няма лошо. Но не им мина номера този път. Smiling Imp

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 15:18 от sineva 1

Общи условия

Активация на акаунт