🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 037
  • 984
  •   1
Отговори
# 75
Гледам чинийките на Новите, гледам Радо - горкия.😂😂😂 Ще стои гладен.
Ами ще крият, нали те са си спечелили тази храна. Тя си е тяхна реално. Предстои тепърва да печелят кошници заедно като отбор.
Според мен най - правилно е Веселка да прати един от техните и един от Новите. Например Лили и Влад. И двамата не са били ратаи все още.

# 76
  • Вестерос
Те за повечето, които и да са, няма кой да гласува Grinning

# 77
  • Асеновград
Ах тази Нина колко е долна , голяма лисица. Иска и с двата отбора да играе , но от два стола ,накрая на земята.
Моят фаворит е Яни , дано той спечели играта.

# 78
Ах тази Нина колко е долна , голяма лисица. Иска и с двата отбора да играе , но от два стола ,накрая на земята.
Моят фаворит е Яни , дано той спечели играта.
И е учителка Нина, а как говори  Confounded

# 79
Тъкмо започнах да харесвал Валерия и тя взе, че направи тоя гаф... Хоп да се прехвърля на Надя, че чак и питах тук защо не я излъчват толкова, за да я опознаем повече, и какво да видя... Голяма лисица... Много се дразня.

# 80
Надявам се Ваня да е на дуел в събота...

# 81
кошмарът на иван - чочовите монолози,, сега нон стоп

# 82
Не знам защо някои имат симпатии към "старите", но и там е пълно с кофти материал почти в същия порядък, както и при новите, кастингът тази година е на космическо ниво....

# 83
Нина е змия в пазвата. Играе на два фронта, ама накрая хитрата сврака - с двата крака. Излишно е да обяснява колко я е страх Лили от дуел, което си е така, защото и нея която и да я дръпне ще я бие.
Лили освен да лежи и страда нещо друго прави ли?
Ваня е ужасна. Няма да правя това, няма да правя онова. Изобщо, като я гледам, да връща парите от нейния сезон. То не са само дуели в тази игра. Прав беше Радо, като каза, че гледа да нине през най-малкото съпротивление и хоп на финала. Веси добре я настъпва, дано да и изтряска някое наказание, защото го заслужава.

# 84
То щото Нина изобщо не тресе гащи от страх да не я пратят на дуел. Ама нали, в чуждото око виждаме сламката, а в собственото гредата не виждаме...

# 85
Айде пак цяла седмица мъките на Вачето... мухи имало, гадно било..... Тя дали е разбрала, че се е сгласила за фермата, а не за някой круиз? 😁😁

# 86
Включвам телевизора и що да видя Ваня с претенции, че си знае правата като ратай. Ужас.
Да ама с правата идват и задълженията.
Храната й е тотално неуважение към храната, съфермерите и самата нея.
Надявам се Веселка да е успяла да я вкара в релси и да няма поредна седмица многострадална Ваня.
ПП Може да звуча много крайна, но от хляба по- голям за мен няма.

# 87
6 финалисти много ми се струват.

Да има все някой симпатичен, да съберат лев от СМС-и, че на Стрина ресторантчето затвори врати... бюджет е нужен, бюджет.

# 88
Оффф, Нина има ли очи да излиза навън сега, като гледа какви тъпотии говори?! Лили я е страх, а тя съща Райна Княгиня - байрак вее от смелост и е направо гладиатор. Жалка работа...

# 89
Чакам с нетърпение глада на Радо😁😁😁

МВР-то само аз ли започвам да му симпатизирам. Да се сверя с вас. На мен Калин и цигането са ми много неприятни.

Общи условия

Активация на акаунт