🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 040
  • 984
  •   1
Отговори
# 90
Чакам с нетърпение глада на Радо😁😁😁

МВР-то само аз ли започвам да му симпатизирам. Да се сверя с вас. На мен Калин и цигането са ми много неприятни.

Аз Калин го виждах като фаворит на финала.. започва да ми се отдалечава от този образ. А ако цигането е Иван 😁 с 2 ръце подкрепям, че е много неприятен. А Ванчето пак рИве, че не могла да гледа залези и да се наслаждава.. почва да ме напряга цялото предаване заради нейните простотии...

# 91
  • Вестерос
Ваня май ще си ходи сама... Много слаба психика този път

# 92
Оффф, Нина има ли очи да излиза навън сега, като гледа какви тъпотии говори?! Лили я е страх, а тя съща Райна Княгиня - байрак вее от смелост и е направо гладиатор. Жалка работа...

Е те и двете не са много умни, толкова се радваха, че "взимат точки", чак плакаха от кеф, че не стоплиха, че следващите слаби брънки са те и ще бъдат следващите "лесните точки", за тях обаче такива няма да има и останалите вече си ги заплюват, ако и те да си мислят, че са в "победилия отбор". Пеещата отива още по-далеч, тя направо иска да внуши, че е нередно тя да излиза на двубой, не знам от коя планета е изпаднала, но по-дразнещ, егоистичен, злобен участник с абсолютна липса на самокритика трудно може да се намери.

Ваня май ще си ходи сама... Много слаба психика този път

И в нейния сезон беше "жертва" нон-стоп, това явно я зарежда и я издига в собствените й очи като още по-права и много готин човек, но видиш ли, светът е несправедлив и затова тя не е на полагаемото й място. Това я прави опасна за опонентките й. Grinning

# 93
Спомних си защо не харесвах Ваня в нейния сезон-егати досадното мрънкало!🤦🏻♀

# 94
В днешните изцепки на двете, Лили поне беше по-честна от Нина. Нина е пълен резил...

# 95
На Ваня като и е толкова гадно да си хваща багажа и да си ходи вкъщи.

Някой разбра ли ще има ли битка за имунитет от ратайство или дуел? В сряда отборната отпада, но няма ли на нейно място да измислят нещо?

# 96
ваня много тъпо изигра сезона, вместо да използва това, че я пращат ратай да си каже не мога дай поне да ида на дуел и или се оттървам от тая мъка, или ставам фермер. Не разбрах защо беше това тръшкане да не ходи на дуел

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 22:47 от popai_00

# 97
Камелия май за едно ще излезе права - хепитУ я е страх да излезе на дуел за да не падне и да си развали репутацията на "непобедимата" и за да се помни с тези 4-5 спечелени дуела. Ако наистина си тръгне по собствено желание или нещо подобно, то това ще го потвърди.

# 98
Нина ми се стори, че все едно е комбина с МВРто отвън.... Дали не са се познавали от преди.... Не е възможно да е толкова подла от първия ден на сливането....
Цупенето на Лили беше по-скоро заради поведението на Нина, на което станаха свидетели, а не толкова от страх за дуел.
Че те ги е страх и двете, това на всички ни е ясно, ама сега случая не беше такъв.
Излишен пълнеж са този сезон, неприятни, слаби играчи, безинтересни. Мажена да разбира същото и за себе си.

# 99
Някой има ли идея какви са правата и задълженията на ратая този сезон? Че ми писна да слушам отказите на ХепитУ,и никой до сега от фермерите да не и каже нещо,да я засече!

# 100
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 56 (07.11.2022)

# 101
  • Велико Търново
АВО, какао стана с изявленията и обясненията, които щяхте да правите в подкаста на Гуслата относно сгрешените дъски? Много се забавихте.
Не съм Иван, но в предната тема имаше и линк към под/надкаста и писах кратък преразказ за тези, които не бяха гледали. Ето тук е видеото от момента, когато Иван започва да отговаря:

Цупенето на Лили беше по-скоро заради поведението на Нина, на което станаха свидетели, а не толкова от страх за дуел.
Само че Лили през цялото време говореше толкова завоалирано и Нина сигурно затова го изтълкува по този начин, пък и така ѝ изнасяше. Чавдар хубаво им каза да си говорят директно, ама... кой да го слуша...

АВО1, предай на Андрей - зрител съм и не, не обичам да гледам хора, които страдат! Да не се самозалъгва по този начин. Нито пък скандали и интриги. Нищо, че след случая "Валерия - Гечо" много духове бяха разбунени.

# 102
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Две думи след изгледания епизод - егати обединението!
Какво обединение, кви пет лева. Все едно гледах групички в училищен клас.
Имаме си мажоретка, пишман мъдрец, простото, но честно момче от село, двуличната съученичка,
тариката, ревлата и вечната аутсайдерка. Двете набедени за красиви булита mean girls, ученика на
обменни начала, вечно гладния, мъжкото момиче на място......
Как си представяха, че с тази велика идея, едните да стоят наказани и отстрани, а другите да мятат
мазни косици и надменни погледи ще има обединение?
Ванчето е на ръба и е ясно, че ще е чао.
Радо по-бетер от жените. Винаги са ми били смешни мъже с държание типични лелки пред блока.
Нина как се търпи да е такава фурнаджийска лопата не знам, дано скоро си ходи.
Лили е толкова кахърна, че ако остане без работа спокойно могат да я вземат за оплаквачка,
ще натрупа солидно състояние от това.
Яни понякога с простотията си ми идва too much. Най-добре е човек да не казва всичко, което
му идва като физиологична нужда, гнусно е отстрани.
Като цяло поредния напрягащ епизод.

# 103
Мажена ме убива.... не можах да взема точка, щото нямах късмет. То и на кола не можеше да виси, щото е ниска.

Обединението започна с криене на шоколад и бира.

Нина е двулична гад и Лили с право се засегна. За не знам кой път вече изпява всичко на противника. Много грозно.

Ванчето е все същото мрънкало. Дано Веси успее да я сложи на място.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 23:34 от Дидичка

# 104
  • София
Много тегав първи ден.
Едните се хранят на масата, а другите стърчат прави около тях. Иначе- били обединени!
Чия глава го  роди това? Целта - предполагам, е да се опитат да изкарат от участниците някакви много низки страсти и да ги провокират да покажат грозните си страни. Зрителите били харесвали да гледат как някой страда!?! Сериозно ли си го мисли това т.нар. Продукция? Или това си е импровизирана лигня на Андрей….

Дано да не стане пак нетърпимо за гледане - като миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт