🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 058
  • 984
  •   1
Отговори
# 105
Ами не, Андрей! Не ми е забавно да гледам как едните стоят като наказани около масата,  а другите ще се “изядат едни други”, в спор коя кокошка да не иде на дуел! Вземете и си го…залепете това обединение на челата! Миналата година стигнахте дъното, тази копаете под него!

# 106
  • Вестерос
Андрей се шегуваше

# 107
  • earth
Веселка да се насочва към политиката. Има данни, а вече и разпознаваемост.

# 108
  • София
Старите и те изтрещяха. Нина отдавна играе за противниковия отбор, сега вече открито дава съвети срещу кого имат шанс на дуел от старите. Animal Scream Cat С такъв съотборник врагове не ти трябват. В случая Лили беше права, не знам защо не си каза в прав текст какво не й хареса в поведението на учителката.
И ясно, че няма и едва ли ще има обединение, обаче каква беше тази глупост с храненето? Като казаха, че няма да се хранят заедно, си представях, че просто новите ще се хранят някъде настрани, а не че ще стоят като прислуга прави отстрани и ще броят залъците на старите.
Ванчето действително не е от тая планета и непрекъснато получава СМС-и от кораба-майка. Тя като мама Маженка явно е решила, че ще е на курорт, ще лежи по цял ден и ще се наслаждава на природата и залезите. И в своя сезон беше същата и се изживяваше като онеправдана, но сега като я гледам, не мога да спра да се чудя толкова зле ли бяха останалите, че точно тя стана победител.

# 109
  • Sunshine state
Тая Нина не можахме да я запомним предния път, че набързо й показаха вратата и си я пратиха у тях, а сега вече се изживява на голям стратег. Много неприятна взе да става. Лили я е страх, ама и на нея трябва някой да й сложи един памперс, че и тя е същата.
Ванчето с нейните си буламачи и претенции край няма - иначе като я слушаш колко "вкусничко" било.. 🥶 С нейното "готвене" няма опасност да са им малки чиниите, и това ще им дойде в повече.
Айде дано дуела да е мъжки и Генчо да си ходи. 😅

# 110
Ванчето все пак за трета седмица е в обора, никой не е бил толкова дълго, а иначе всички са с големи претенции и знаят какво е длъжен ратаят. Гадно готвела, ама никой не се предлага за ратай да готви вкусно и да рине в обора без да мрънка.

# 111
  • Sunshine state
Ами не я харесват, а и са само две жени от отбора на "новите", та .. 😆 Съдба, какво да правиш.

# 112
Така е, Камелия също ще прави панаири. Въпросът е, че никой не иска в обора и се сърди, ама пък и другите се отнасят към ратая сякаш им е личен слуга.

# 113
  • Sunshine state
Интересното е, че Камелия се справи по-зле и от Аксения и Радо, но сега я пощадиха и не я пратиха втори път такъв, но тя не би пожалила никого. После говори за индивидуална игра и тн.
На мен ми е чудно как Ваня не я харесват и не успя да се сприятели с никого. То наистина ще излезе, че на калпавата ракета космосът й крив. Нещо има там и ние виждаме само малка част от ставащото.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 02:27 от Pupitka

# 114
  • София
Не знам защо, но не симпатизирах на Веселка преди. Сега всъщност виждам, че е един достоен победител и ако е на финал с Яни, ще стискам палци на тях.
Изглеждат наивни, но всъщност са доста умни, морални и честни играчи.

# 115
  • earth
Време е да обърна внимание на Аксения, като обещах. Ще започна с външния вид. Отдолу нагоре Simple Smile

Тя се изживява за голяма красавица, а не е. Дори във фермата не е най-хубавата жена, въпреки че няколко пъти я споменаха като такава (наред с Камелия). Най-хубавата е Валерия, но и тя не е красавица.

Краката на Аксения. Слаби и дълги. Но бедрата са някак изнесени настрани и краката и изглеждат криви. А огромните татуировки ги загрозяват. Как ли ще изглеждат тези мастилени петна когато кожата и остарее и се отпусне?

# 116
  • Sunshine state
Камелия не знам кой я набеди за красавица, просто няма нищо общо с такава, колкото и да й се ще. Валерия наистина е най-добре от жените там.

# 117
  • earth
Камелия ви я оставям на вас Simple Smile

# 118
morisay, недей така, че Дяволо ще те прочете, Аксения е секс символ за него.
За мен никоя от жените във Фермата не е красива. В сравнение с хубавите момичета в съседното реалити поне.

# 119
  • earth
Да чете. Като негов адвокат, аз нося професионална отговорност да го съветвам.

Общи условия

Активация на акаунт