🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 256
  • 984
  •   1
Отговори
# 120
Че за мен дори Веселка е по-хубава от Аксения. Красотата е субективно нещо и избягвам да казвам кой е красив, кой не, обаче, като набедят такива, като Аксения и Камелия за хубавици ми става зле. За да си красив не е достатъчно просто да не си грозен.

# 121
Ами не, Андрей! Не ми е забавно да гледам как едните стоят като наказани около масата,  а другите ще се “изядат едни други”, в спор коя кокошка да не иде на дуел! Вземете и си го…залепете това обединение на челата! Миналата година стигнахте дъното, тази копаете под него!

Интересно защо още ги траят от  БТВ с този отчайващ рейтинг Thinking

Колкото до Аксения,няма как жена със силикон и татуси да е красива ! Това е някакво нашерено чучело с пласмаси

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 07:28 от ernfeto

# 122
morisay, недей така, че Дяволо ще те прочете, Аксения е секс символ за него.
За мен никоя от жените във Фермата не е красива. В сравнение с хубавите момичета в съседното реалити поне.
Ми тя може да е секси и без да е красива Grinning
Красотата е субективно понятие,но и за мен Акси не е красива , а Камелия си е откровено грозна и се чудя кой я е излъгал,че е красавица. При  Веселка и Валерия има много повече чар и излъчване и чисто визуално са ми по-красиви от набедените за красавици

# 123
Някой има ли идея какви са правата и задълженията на ратая този сезон? Че ми писна да слушам отказите на ХепитУ,и никой до сега от фермерите да не и каже нещо,да я засече!

Едва ли и от самата продукция ги знаят Laughing.Преди години думата на фермера бе закон.Сега думата на ратая е закон.Общо взето пълна пародия .И тази година с глупавата им идея за два отбора и обединение,гъбения алманах,арената без покрив,изключително слабия каст и най-вече неадекватното гонене на Гечо, за пореден път осраха сезона.

Изчерпаха се на макс още преди 3-4 сезона ,това е самата истина !

# 124
Аз пак попремигвах, подремвах.
Май ще се откажа вече да гледам...
Обаче запомних, че Иван вадеше малка и голяма посуда от разни кашони.
И защо ли си помислих, че това е посуда от Иритуали.
Иначе как се гради мост?
Едните ще консумират от малките чинийки, другите от големи.
Едните ще спят на вън, другите на топло.
Мост и половина ще се получи.
Мислех си, че само аз не си я спомням тази Нина от нейния сезон.
Ами то нЕма к'во да ѝ помни човек.

# 125
Благодаря, ДамаПика! Изпуснала съм коментара ти.
Не съм Иван, но в предната тема имаше и линк към под/надкаста и писах кратък преразказ за тези, които не бяха гледали. Ето тук е видеото от момента, когато Иван започва да отговаря:

# 126
От вчерашния епизод най-най-ме подразни Нинчето. Това момиче, което в първите дни си бях набелязла за фаворит, сега ми е на дъното. Едно, че супер грозно беше да накланя везните на Генчо към Финци...И второ, много ми стана смешно, как се прави на безстрашна, че и се ходило на дуел и набеждава Лили, че я е страх, просто защото знае, че сега 2 седмици нито Ванчето, нито Камелия ще изберат нея. И вече се прави на ощипана, че уж не се знае, че ще е така. В момента много искам скоро тя да отпадне, толкоз ме издразни. Rolling Eyes

# 127
Че тя пък Нина от къде е сигурна, че няма да изберат нея? Аз до последно не вярвах, че Веси ще дръпне Мажена, хем и спойлера знаех. За много силна ли се има, що ли? Такава въртиопашка е Нина, че да ти стане неприятно да я гледаш. Усмихва се на отбора си и тичка да изпорти всичко на новите, че да има и тяхната подкрепа. Защо? За да не я дърпат на дуел. Защо? Защото я е страх.

# 128
  • При семейството си
Тъй като не следя Фермата от началото, до момента кои не са били на дуел?

# 129
Тъй като не следя Фермата от началото, до момента кои не са били на дуел?
Ваня, Нина, Лили, Камелия, Влад, Евгени, Иван, Яни. За Финци не съм сигурна дали дуела му с Ачо се брои.

# 130
За мен Ваня е права да плаче, само тя е толкова пъти ратай, освен това старите да ядат на масата, а другите около тях да стоят като наказани е брутално... Продукцията вместо да гради мост ги настройва едни срещу други....

# 131
Ами да е мислила къде влиза Ваня, не и е за първи път. Тя и Аксения се беше объркала, но и дойде акъла. Ако трябва и пет пъти ще е ратай. Няма предначертан път до финала. Да беше се сближила с някоя жена, да има подкрепа поне от една страна. Чепата и мрънкаща е Ваня. За какво и беше това участие? Слава? Пари? Лаком гъз кръв с@ре казваше баба ми.

# 132
  • София
Изобщо няма да се изненадам, ако Нина и Лили се дръпнат една друга на дуел - ако се стигне до там едната да избира. И без това вече не са приятелки. А всяка смята за другата, че е слаба.

# 133
Ами да е мислила къде влиза Ваня, не и е за първи път. Тя и Аксения се беше объркала, но и дойде акъла. Ако трябва и пет пъти ще е ратай. Няма предначертан път до финала. Да беше се сближила с някоя жена, да има подкрепа поне от една страна. Чепата и мрънкаща е Ваня. За какво и беше това участие? Слава? Пари? Лаком гъз кръв с@ре казваше баба ми.

Че е чепата, чепата е- такава си беше и преди, но някак в тази игра винаги тъпчат едни и същи хора, а други седят като на курорт. Лили и Нина са от тези-шият, плетат и пеят. Иван и Генчо същите. Може само това да излъчват, но все пак не е нормално да настъпват някой така, пък ако ще и чепат да е.

# 134
Е , ама пък старите солидарно ядат в малки чинийки. Това с храната и несядането на масата е глупост. Но според мен топката е в полето на старите,те трябва да направят нещо,за да смекчат обстоятелствата за новите.И така ще има мост.Но като гледам как се крие храна, и как Чочо  им приглася на женките, едва ли .
   За Хепито - трудно се съжителства с толкова биполярен човек . Обаче и на нея не й е супер в обора,но какво очаква? Весито да избере някоя от своите? Надявам се дуелът да е мъжки. Време им е на момчетата да се ступат.
  Много , много искам Лили да си разкара кахърната физиономия и поведение от телевизора. Ей, не спря да каканиже минорно ! Нито тя,нито Ванчето скоро ще си намерят мУж .
   Другата радиоточка ми е Камелия. Не знам дали играе, или наистина и е такава, но как пък не видя своите грешки?!
   Според мен трябва да има наказание , ако ратай откаже да готви , както тя не пожела да направи закуска. Това е едно от основните им задължения, при все че Влад щеше да й помогне.

Аз харесвам Аксения като външност.Не е красавица , симпатяга ми е. Харесва ми как си промени поведението.Естествено ,че има доста трески за дялане, кой няма. Но в този отбор е друг човек.
   Весито засега ми харесва. Дано успее с фермерството, да овладее новите и да тушира женските истерии.
    Нина не я помня и от нейния сезон,даже питах тук за нея.  Подмолно човече, най-вероятно си мисли ,че има стратегия, ама не баш. Тя по какво е учителка?

Общи условия

Активация на акаунт