🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 139
  • 984
  •   1
Отговори
# 285
  • При семейството си
Не съм следила сериозно Фермата. Сезонът на Ваня изобщо не съм го гледала. Но вчера изгледах няколко клипчета с нея. Тя и тогава, сред други хора и обстоятелства има сходно поведение. Все е нещо онеправдана, все държи сметка за поведението и мнението на околните, превъзбудена е от собствените си филми и идеи. Та явно си е характер.

# 286
Аз въобще не смятам, че Ваня сега се била променила, както твърди и гласът зад кадър. Аз и преди не я харесвах, и преди ми беше страшно плямпало. Чавдар страшно добре я определи вчера, няма какво да добавят към неговия коментар.
Обаче Нинчетоооо! Леле, няма ли кой да я приземи. Аксения беше права, за това, че така като дава на Камелия бисквита, излиза, че видиш ли тя е добрата, а другите - не. Но тя разбира се, не е помислила и за това. Жена била, как без шоколад. Това пък мислене ми е още по-инфантилно. И тръгна вече да и се обяснява, то ние сме говорили за вас, ама то и вие сигурно. Expressionless Как искам Лили и Нина на дуел и Лили да я опука. Grinning

# 287
Тя Ванчето и преди 2год си е била АБСОЛЮТНО същия човек.Тук трябва да си зададаем въпроса,защо тогава продукцията с нагласен  сценарии,манипулации от гласа зад кадър,режисирани истории и вот на "публиката" я направиха победител,а сега я изстискват и захвърлят като ненужен парцал,както и много други участници между впрочем.Защо Ванчето ни я прожектираха в друга светлина тогава,и в коренно различна сега

# 288
Аз въобще не смятам, че Ваня сега се била променила, както твърди и гласът зад кадър. Аз и преди не я харесвах, и преди ми беше страшно плямпало. Чавдар страшно добре я определи вчера, няма какво да добавят към неговия коментар.
Обаче Нинчетоооо! Леле, няма ли кой да я приземи. Аксения беше права, за това, че така като дава на Камелия бисквита, излиза, че видиш ли тя е добрата, а другите - не. Но тя разбира се, не е помислила и за това. Жена била, как без шоколад. Това пък мислене ми е още по-инфантилно. И тръгна вече да и се обяснява, то ние сме говорили за вас, ама то и вие сигурно. Expressionless Как искам Лили и Нина на дуел и Лили да я опука. Grinning

Тя, Нина много *напомпана* ми се вижда. Joy Joy

# 289
  • Буркина Фасо
Тя Ванчето и преди 2год си е била АБСОЛЮТНО същия човек.Тук трябва да си зададаем въпроса,защо тогава продукцията с нагласен  сценарии,манипулации от гласа зад кадър,режисирани истории и вот на "публиката" я направиха победител,а сега я изстискват и захвърлят като ненужен парцал,както и много други участници между впрочем.Защо Ванчето ни я прожектираха в друга светлина тогава,и в коренно различна сега
възможно е да има договор и за втора Ферма.
тя никак не и се иска да влиза, но договора я принуждава.

# 290
Ваня спечели в нейния сезон просто защото другите достигнали до финал не бяха читави. Кой трябваше да победи Надя- манипулатора, Калоян- стратега или Боби- циганина?
За мен Ваня не беше чак толкова нетърпима в нейния сезон, както сега. Явно с годините са се засили негативните и черти и изобщо не  е склонна да си разваля комфорта по какъвто и да било начин.

# 291
Калоян за мен лично беше реалния победител в сезон 6.

# 292
А за мен Боби.

# 293
Все пак Ваня единствена е за трета седмица ратай, сигурно и друг на нейно място няма да е хепи. В един колектив ако основно един бива натоварван с най-тежката работа си е повод за кавги и неразбории. Като казаха снощи ратаите да се редуват и Лилито- "дааааа, така е справедливо, Ваня като чуе за животни и откача". Ами Лили, справедливо щеше да е ти да си ратай, не Ваня. Иначе Ваня като й каза другата седмица да върви ратай и да си разпределя правилно храната, и Лили - "мен не ме е страх от ратайство". Joy

# 294
Все пак Ваня единствена е за трета седмица ратай, сигурно и друг на нейно място няма да е хепи.

Това би било така, само че тя още от първото си ратайство се държеше по същия начин.

# 295
Голям хилеж с Радо снощи! Душица! Но не се разфуча, браво!
  Някак си попаднах на ИГ му - има снимки с деца, с носия, с кукерски одежди, в църква.И ми направи впечатление вчера се помоли преди да ходи на въпроси, и после , когато започнаха работа по параклиса се прекръсти. Видимо
 му идва отвътре.
     Ванчето според мен има нужда от помощ някаква. Вярвам,че на другите вътре им е дошло до гуша да се занимават с не, да я слушат и търпят. Тя не дава на никой да й каже нещо - веднага почва "Ама , мойто момиче, ама мойто момче.........". Евгени се съгласи да се заеме с животните сам, за което браво. Тя да готви и мие чинии - ратай си , драга, не си принцеса!  Хем си готвиш, хем ис при хората, хем опитвайки си похапваш. Ако не що не можеш да сготвиш, попитай, да ти кажат. Жена на 40 години , а такова неадекватно поведение!
   Аксения и бисквитата - много си е права , според мен, да избухне така.Стана ясно,че самата Нина ги е накарала да се кълнат, а сега дава на Ками.А що не занесе на Весето и Ванчето?  Те не са жени? Нямат нужда от шоколад?
  Камелия как мяука, майкооооо !

# 296
  • Вестерос
Но Ваня се справи супер на финалните битки, освен че взе зрителския вот.

# 297
  • София
Митко Караиванов (любимеца на зрителите от сезон 5) ли ще влиза във Фермата? Май го мернах в промото за секунда.
Тази вечер ще има много забавна игра с екипа на Фермата. Май Иван и Андрей ще играят, Иван редеше кубчета, а видях Папи да минава по греда (🤣)
Обаче Ванчето пак ще реве... 😥

https://fermata.btv.bg/videos/tazi-vecher-vav-fermata-27.html

# 298
Абе Ваня си е яко мрънкало, и преди беше, но май не беше така изолирана (по нейна си вина) от останалите.

Тя хем вижда и усеща, че не я харесват, хем се чувства унизена да им слугува и хем й е гадно, че като ратай още повече е изолирана, така си мисля. 

За човек с психика като нейната (мега разклатена), това много влошава нещата. Тя наистина не е добре и е много нестабилна.

# 299

Общи условия

Активация на акаунт