🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 138
  • 984
  •   1
Отговори
# 300
  • при късмета
Тя Ванчето и преди 2год си е била АБСОЛЮТНО същия човек.Тук трябва да си зададаем въпроса,защо тогава продукцията с нагласен  сценарии,манипулации от гласа зад кадър,режисирани истории и вот на "публиката" я направиха победител,а сега я изстискват и захвърлят като ненужен парцал,както и много други участници между впрочем.Защо Ванчето ни я прожектираха в друга светлина тогава,и в коренно различна сега
Не продукцията направи Кукото победител. Направиха я Тъпото, пилота и Червеноско, пускайки компромата за Боби 48 часа преди гласуването. Като си мислеха разбира се, че този вот ще отиде при Червеноско, ама той се провали на игрите и това не му помогна. Та така Кукото излезе победител.
Кукото си беше в абсолютно същата светлина и в нейния сезон. Даже, ако се върнеш в темите от тогава, не само аз я наричам така. Сигурно има защо

# 301
Все пак Ваня единствена е за трета седмица ратай, сигурно и друг на нейно място няма да е хепи.

Това би било така, само че тя още от първото си ратайство се държеше по същия начин.
Абсолютно!
И сега третият път са с още един ратай,който е поел изцяло животните. Другите мъже (дадоха Радо и Иван на хромела) й мелят брашно и тя пак не може да се справи с една проста манджа дневно и измиването на посудата та направи голям проблем кагато Веси я помоли да измие кофата от млякото и да сложи 10 прибора за старите герои на масата

# 302
  • София
Радо бе звездата на епизода. Как се хвана на шегата на Иван. Наконти се, прекръсти се и отиде в пълно бойно снаряжение за тежката битка на Арената! 😂😎
Там му светна след 'радиче-омайниче' и смеха на Иван вече съвсем, хаха. Ама много добре го прие, хаха. Целия този сегмент бе един от най-добрите изобщо в сезона.

Браво на Веселка. 3 от 4 е отлично постижение.

Работата върви добре като изключим драмите с 'Драма куин' Хейти Ванче, но за тях след малко.
Като стана въпрос за работа, да бачкаш в градината цял ден под това слънце, айде, айде. 18:00 ч. даже си е късни. Голяма работа като са приключили час по-рано Вал и Акси. А и като приключат естествено, че първата работа е да се изкъпят. Пък и малко мъжките очи изморени от работата да се изплакнат. Акси и Вал го направиха, защото бачкат здраво и защото са гъсти с Веселка и усещат, че могат да го направят. И това по никакъв начин не уронва престижа на фермера според мен. Веселка обаче се усети и много умно отиде при всички групички по обектите и им каза, че ако искат могат и те да приключат 1 ч. по-рано, за да няма сръдни. Ей така се прави.

За бисквитката съм твърдо против Нина и действието и. И не защото е лошо, а защото злепоставя останалите момичета. Те излизат лоши, а тя добра. Освен това именно Нина искаше да са твърди и да не клякат пред 'Новите' А и защо не даде бисквитка и на Хепито тогава. Това че плете с Ками не ги прави веднага първи приятелки. Нина не е лош човек, просто иска да се хареса на всички. И в това няма лошо, но не го прави по правилния начин.

За драмите с Ванчето не ми се пише вече. Адски много напряга тази жена, дори мен като зрител, какво остава за тези вътре. Не виждам някакво лошо отношение към нея от Веселка специално, даже и угажда доколкото може, не и повишава тон, не и се кара и налага (а може като фермер) и тя въпреки всичко това не спря да я злепоставя.
Аз пръв загатнах още преди 1 месец, че Ваня може да е къртица на продукцията. Вече виждам, че доста хора се съмняват в същото. Но пък аз самия си мисля, че тя наистина си е такава. Завършена, класическа 'Драма Куин' готова от най-малкото нещо да направи голям проблем.

# 303
  • при късмета
Дяволе, Дяволееее, като видиш малко по-симпатично и хубаво на външен вид момиче и преставаш да мислиш JoyJoy Миналата година, най-кухата лейка - Цветелина, сега Валерия любимки на сезона, ще ти падне имиджа на безпристрастен и обективен зрител, да знаеш Joy Ако мъж, особено, който не ти е симпатичен, беше си бил камшика от задачата по този начин, без фермера да е съгласен, щеше да обявиш, че бойкотира. Ама сега като Аксения подведе Валерия, то не било лесно на полето. То не е лесно никъде, ни с животните, ни в кухнята, ни с влаченето и монтирането на тежки греди по строежите, всяка задача има своите трудности. Шегувам се де, ама прави впечатление
По анкетата:
Нина се издъни
Веселка добре се справя според мен, то с Кукото всеки се справя по един и същи начин. Обикаля различните обекти, гледа на всеки да е добре и в същото време задачата да е добре направена. Събра всички на параклиса, това също ми хареса, а явно и за тях имаше значение
Моите любимци са само трима Финци, Яни и Веселка. От новите никой не мога да харесам истински. Калин от време на време е адекватен като разсъждения и после прави нещо, с което се дъни, например държанието му като победител в индивидуална или отборна битка. Хората са казали, че ако не можеш да губиш достойно, в никакъв случай не можеш да печелиш, а в победата се иска още повече достойнство

# 304
  • Асеновград
Посмях се и аз с Радо , много добре го изпързаляха , но и той реагира с усмивка.
Аксения беше права за бисквитата , тази нагаждачка Нина , уж тя казала да не се дава, а всъщност тя нарушава уговорката.
Камелията по ниска от тревата , до вчера как нападаше Аксения , на всякъде се обаждаше и изведнъж пълна промяна.....но кой ли ще и повярва???
Лика прилика, са си Нина и Камелия .
Така искам ,,Кахърнят облак,,, да се изправи срещу Нина  на дуел , и да е опука.

# 305
Веселка, прекалено много се влияе от Аксения, Валерия и Чавдар. Фермерството и щеше да е далеч по- лесно, ако на ратайския остров с Генчо, бе изпратила Нина. "Омеша" Стари и Нови в задачите, но в обора изпрати само Нови и то най- проблемната сред тях. Ванчето има отклонения и не я оправдавам за хленченето, но 3 от 4 седмици в обора не са лесни за преглъщане. Дали си 2 поредни или 3 от 4 седмици ратай си е едно и също. Старите, в частност Аксения, остро осъдиха действията на Новите, когато я пратиха втора поредна седмица ратай, но сега не виждам нищо от тогавашното им съчувствие.
При положение, че имат надмощие в гласовете за първи дуелист, Старите спокойно можеха да пратят свой човек в обора заедно със стратегическия им избор. Фактът, че не пожелаха да го направят говори, че и те не горят от желание да обличат белите туники, което пък не им дава абсолютното право да съдят човек, който е в тази роля за 3- ти път, особено на Лили, която изобщо не е била там.

Онова събиране около масата, на което Веселка искаше Новите да потвърдят, колко зле е била Ванче при тях, не ми беше ОК. Взимаш решение като Фермер, аргументираш се и го прилагаш. Не е нужно Новите отново да си вадят старите кирливите ризи, за да оправдават сегашните действия на Старите. Браво на Финци, че ги спря!
Наивността, както и непрекъснатата нужда на Веселка да среща одобрение за действията си, съчетана с дуелите и срещу най- слабите участници от противниковия отбор ми пречи да я оценя, толкова високо, колкото ми се иска.

Чавдар ми изглежда пренавит след обединението. Различен ми е... Докато говореше за жертвата под кожата, на която се крие вълк си представях Аксения през цялото време. Ванчето не ми се вписва в този образ. Жертва е, но на себе си, а в тази нейна лабилност не виждам нищо вълчо.

# 306
За любимците в анкетата гласувах за Яни,Финци и Веселка. Двамата мъже са ми любимци още от преди, сезона на Веси не съм го гледала ,не съм предубедена заради стари впечатления и   ми харесва момичето. Стискам палци и тримата да стигнат до финал,като се надявам Финци да спечели, защото другите двама вече са били победители. Малко не ми се вярва,че  Финци физически ще успее да пребори Яни,а и вота между двамата би бил доста оспорван, но пък бих искала да го видя победител.
От новите нито един не успях да харесам, много слаб подбор и ако не беше напрежението около гладния Радо първите седмици и злобата на  дуета Иван-Камелия ,целият отбор са само статисти спрямо старите

# 307
  • Вестерос
Аз гласувах само за Яни и Финци.

Гледам на Мирон епизода- Камелия е 89 набор Grinning Аз съм в шок! Fearful Нейният тип мъж бил Яни, втори шоГ

# 308
Едно непопулярно мнение, но аз не виждам нищо лошо Валерия и Аксения да спрат час по-рано и да се изкъпят. Разликата между това да копаеш цял ден и да седиш на сянка на верандата и да предеш е огромна. Особено за момичета, които не са свикнали на физически труд. А и Веселка позволи на всички да спрат, но те сами пожелаха да продължат да работят (останалите), в което също няма лошо. Аз продължавам да харесвам Валерия, да, драмата с Гечо ми дойде в повече, но си мисля че и продукцията имаше намеса, за да го направи по-"интересно".

# 309
  • Вестерос
Валерия и Аксения не са копали цял ден, хайде сега. Къпането можеше да го направят после без да се маймунят. Не съм съгласна, че преденето не е също къртовски труд. Веселка не им позволи на другите, а за да замаже положението го направи, да не стане конфликт и също защото така ѝ казаха Валерия и Аксения.

# 310
Абе Ваня си е яко мрънкало, и преди беше, но май не беше така изолирана (по нейна си вина) от останалите.

Тя хем вижда и усеща, че не я харесват, хем се чувства унизена да им слугува и хем й е гадно, че като ратай още повече е изолирана, така си мисля.  

За човек с психика като нейната (мега разклатена), това много влошава нещата. Тя наистина не е добре и е много нестабилна.

На Ваня професията не е ли свързано със слугуване? Стюардеса - да разбираме, че и работата и е гадна и не и харесва? Като на тези съоражения има къде, къде по неприятн и дебилни типове. Разликата в обема на работа е свързан с това, че Веска се е научила да гърби цял живот, докато Ваня явно е иху, аху, хихи цял живот. Иначе ми е любопитно как продукцията си и гради образа и синтезира всичко негативно, а едва ли цял ден така се държи Ваня без прекъсване. Любопитно е, защото продукцията в 6-ти сезон лично си се погрижи Ванчето да спечели.

Негативния образ на Веска дойде от продукцията през сезон 5, а не чак толкова, че тя дразнеше с повебението си тогава.

ernfeto, Сега пък гласът зад кадър внушава, че имало промяна в нея през този приод от 2 години. Grinning

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 12:11 от fermata72021

# 311
Едно непопулярно мнение, но аз не виждам нищо лошо Валерия и Аксения да спрат час по-рано и да се изкъпят. Разликата между това да копаеш цял ден и да седиш на сянка на верандата и да предеш е огромна. Особено за момичета, които не са свикнали на физически труд. А и Веселка позволи на всички да спрат, но те сами пожелаха да продължат да работят (останалите), в което също няма лошо. Аз продължавам да харесвам Валерия, да, драмата с Гечо ми дойде в повече, но си мисля че и продукцията имаше намеса, за да го направи по-"интересно".
Лично аз не видях нищо лошо ,че са спряли и отидоха да се къпят,лош беше начина по който го направиха. Писъците ,шумния смях и закачките дойдоха в повече. Супер тъпо и инфантилно беше да се кикотят докато другите работят ,същото беше и когато Аксения и Симона легнаха да се пекат на слънце пак докато всички останали работят

# 312
  • Вестерос
Веселка беше мрънкаща и плачеща в предния сезон, това допринесе да не е харесвана, освен, че криеха за произхода ѝ.

# 313
Според мен основното дойде от продукцията и най-вече гласът зад кадър, който постоянно формира мнение. За поведението на Веска тогава си имаше някакви адекватни причини.

# 314
  • Вестерос
Е и гласът също- многодетната млада майка от село Борима.

Общи условия

Активация на акаунт