🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 127
  • 984
  •   1
Отговори
# 390
  • Вестерос
Ужас, чалгия 🤢

# 391
Ау ! Лили ! Облаче ле бяло! Защо така от нищото , изведнъж пристига Митко Караиванов и ни в клин ни в ръкав: А! Ето я предателката! Защо? Говори за себе си! Или остави Ванче сама да говори за себе си!И то в нейно присъствие!
Много яко се изцепи тук… Да е интересна. Вярно, че Ваня прекалява, обаче до някаква степен има провокация срещу нея.

# 392
  • Вестерос
След две седмици ли ще е финалът, щом тогава ще са извънредните дуели 🤔

# 393
Язък за татуировките 😀

# 394
  • Вестерос
Язък за татуировките 😀
Точно това си мислех и аз 🤣🤣

# 395
Всички жени от Фермата без Веселка, вън веднага.
Да останат вътре Веси, Яни, Финци, Влад и....айде Калин. Другите са антигерои.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 23:15 от cardhu

# 396
Ама много тегаво става за гледане. Аксения и тя, като Ваня - ееее, какво толкова. Като беше при новите всичко и беше “кво толкова”.  При нея само ако я държиш изкъсо нещата са под контрол. Отпуснеш ли и малко въжето и почва да си прави, каквото реши и да командори.

Голяма чалгария и чупки в кръста. Няма що.

# 397
Ама много тегаво става за гледане. Аксения и тя, като Ваня - ееее, какво толкова. Като беше при новите всичко и беше “кво толкова”.  При нея само ако я държиш изкъсо нещата са под контрол. Отпуснеш ли и малко въжето и почва да си прави, каквото реши и да командори.

Голяма чалгария и чупки в кръста. Няма що.
И напоследък всички фитили за неподчинения и уж дребни ,,сладки белички,, от нея идват ,,Какво толкова,,! Само един завършен егоист може да го каже.Същата кифла и неприятна жена като в началото си е !

# 398
Не са го замислили добре, рязко затъпя след "обединението", като се има предвид, че и преди това не беше високо нивото. Няма отборна битка, няма и да има такава за имунитет, не знам, за чий ще оценяват утре задачите, но едва ли ще има значение за някой, освен за лично удовлетворение на самия фермер и брой кошници, но със сигурност ще падне качеството и тук.
Татуираната май не беше разбрала, че отиват на историческа беседа, а не на рок концерт. Grinning

# 399
Не са го замислили добре, рязко затъпя след "обединението", като се има предвид, че и преди това не беше високо нивото. Няма отборна битка, няма и да има такава за имунитет...
Напълно съм съгласна.
А днешната отборна битка беше същата като първата. Сякаш не са имали план и са решили да пуснат фермери срещу продукция в битка, която вече сме  гледали. Беше скучно. Някой изобщо очакваше ли продукцията да спечели предвид рекламата на кафемашината от емаг? 🤭

# 400
След две седмици ли ще е финалът, щом тогава ще са извънредните дуели 🤔

Много малко остава! А, аз все още очаквам най- интересното да се случи! Като да гледаш филм и да очакваш нещо да се случи, а те да са го сбили в последните 10 мин.
9 седмици ли гледаме? А, в ума ми останаха само 3 дуела- Радо- Дидо, Гуспата- Калин и Альона- Елена. За човек, който следи Арената с приоритет в подобни формати, досега сезона е изключително посредствен да не кажа тъп.
Отборните битки на малката Арена ми бяха в пъти по- интересни.

# 401
  • Вестерос
Да, беше тъпо решение, можеше нещо ново да измислят. Примерно битки между всички за индивидуална награда.

# 402
Припи ми се джин 😂

# 403
  • Вестерос
Дай адрес да ти пратя моя, седи прибран от година Grinning

# 404
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 58(09.11.2022)

Общи условия

Активация на акаунт