🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 114
  • 984
  •   1
Отговори
# 420
Ау ! Лили ! Облаче ле бяло! Защо така от нищото , изведнъж пристига Митко Караиванов и ни в клин ни в ръкав: А! Ето я предателката! Защо? Говори за себе си! Или остави Ванче сама да говори за себе си!И то в нейно присъствие!

Това беше свръх грозно. Лили с една реплика удари дъното.

Махнете я, тази Лили. Толкова ми е противна, вече... Лично аз, не съм я харесвал, дори от началото на сезона в Фермата. Smirk

# 421
В унисон с дискусията за външния вид на фермерките, тази вечер - конкурс за красота.😀
https://fermata.btv.bg/videos/tazi-vecher-vav-fermata-26.html

# 422
Наистина не разбирам Нина - тя едва сега ли съобрази, че щом не е била на дуел, ще я изпратят на извънреден, където и точки не може да нарежда. Имаше шанс, когато беше ратай. Предложиха й да я изпратят на дуел, тя отказа. А тогава в играта бяха всички, и " слабите " Симона, Мирела, Мажена. Елена, ако щеш. Имаше богат избор.

# 423
Наистина не разбирам Нина - тя едва сега ли съобрази, че щом не е била на дуел, ще я изпратят на извънреден, където и точки не може да нарежда. Имаше шанс, когато беше ратай. Предложиха й да я изпратят на дуел, тя отказа. А тогава в играта бяха всички, и " слабите " Симона, Мирела, Мажена. Елена, ако щеш. Имаше богат избор.
Е да де, но шубето е голям страх. Заради тоя й страх Старите  решиха да й престанат на акъла и направиха мъжки дуел. Радо избра Дидо за втори дуелист и знаете резултата. Imp

Тоя Радо няма начин някой от мъжете да го бутне на дуел. Много е силен тоя. Хем е доста едър и в отлична физическа форма. Rolling Eyes

# 424
Майко мила, тая Лила колко е долно същество! Тя щото е умила зорите, дай да наплюем Хепито!
   А относно последната, май й е време да излезе, за да съхрани каквото е останало от разклатената психика. Дано се съвземе, на мен вече ми е жал за нея.
   Изобщо не съм съгласна с мнението за Яни ,че нямал 5 лева.В смисъл , не му знам финансовото състояние, но съм сигурна,че е толкова работлив и добър , че която й да го вземе, гладна и бедна няма да е.  Човекът има познания за кошери, лозя, за земя , на това се е отдал. Заяви родовата си принадлежност , нещо което аз много ценя. Кой от нас може да разкаже за рода си 200 години назад ?!
   Аксения вЕрно трява да бъде държана " на къс повод" , иначе къса синджира.
   Митко го харесвам, до момента , в който го сгодиха във Фермата.

# 425
  • Вестерос
Яни има 100к в банката, как нямал 5 лева 🤣 Толкова години да не ги харчи, означава, че си изкарва достатъчно и си развива бизнеса.

# 426
  • Асеновград
На мен Митко също не ми е любимец .
Тази троица : Ваня , Лила и Нина , незабавно да си ходят .....точка.
Довечера  мъжете ще оплакнат очите ,с този ми ти конкурс , но ще видим като излъчат победителка , женската злоба и завист дали няма да излезне, и да започнат цирковете.

# 427
Тоя Радо няма начин някой от мъжете да го бутне на дуел. Много е силен тоя. Хем е доста едър и в отлична физическа форма. Rolling Eyes

Не съм много сигурна, зависи от игрите и подредбата на точки. Един Алманах и една игра с висене и е готов. Не мисля, че той с килограмите си би се справил подобно на Влад и Иван с издържливостта. Но, да, той е създаден за Арената и ми е истинско удоволствие да го гледам там.

От мъжете избирам със сърце Яни и Финци да продължат максимално напред.Не стъпиха накриво до сега. Към тях добавям и Калин, защото ме спечели с опитите да балансира в отбор с хиени. Радо и Иван ги избирам за атракция на Арената. Радо го знаем добре, а относно Иван се залъгвам от самото начало, че е мой тип състезател в дуелите. Силен, пъргав, издържлив и хитър. Това предстои да се докаже, разбира се.
Интересно, че не симпатизирам истински на нито една жена. Та, за тях нямам сърце Satisfied
Камелия, Веселка, Ванчето и Вал са ми интересни за двубоите.

# 428
  • Вестерос
Митко беше един от най-нормалните в своя сезон и доста нива над останалите. Аз много го харесвах, въпреки Елизабет и жена му, май Камелия се казваше.

# 429
Не беше ли Ваня жена му? Помня, че повтаряше "Ванчето, Ванчето".

# 430
  • Вестерос
Може и Ваня да е била, не помня, бъркам ги с на Дани Маджика любимата Grinning

..

каква снимка... Grinning

# 431
Лили се извини на Ваня. За мен, да признаеш, че си сгрешил и да се извиниш, е много важно. Така, че Лили е последна от женската група дразнители. Камелия е отделна категория, но Нина драпа здраво към нея. Ванчето....мога да бъда край нея само и единствено за кратко и то с тапи в ушите. Но Нина е кофти човек, изпреварва Ваня с доста в негативната класация.

# 432
  • Вестерос
Сега проверих, Ваня се казвала на Митко жената.
..
Още снимки

# 433
Малко като пияни абитуриенти изглеждат. Камелия откровено ме плаши.

# 434
  • при късмета
Доста ще да са повтаряли тези абитуриенти JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт