🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 015
  • 984
  •   1
Отговори
# 705
Наказанието е отвратително унизително, заради цукалото. Техни  или наши два дни ще продължи, разбра ли някой ?  Все пак с тези 3×15 минути излизане има някакъв изход. Обаче Валерия веднага пак ревна. Когато отиде при момичетата, цялото й лице беше подуто, тя цял ден е ревала ! И като започне да се обяснява как не била заради наказанието разстроена, не било там работата, ама защо Веси нея изпратила, защо никой не ходи да я вижда, прекалява. Тя иска всички да й стоят под прозореца и да я уверяват, че без нея не могат. Ами не е нормално ! Веселка явно не е могла да отиде веднага, но след това е ходила, защото когото Валерия се върна при другите и нападна Аксения защо САМО ТЯ не е отишла да я види. Само че на Веселка по - лесно се нахвърля, но на Аксения не смее. С половин уста й каза, но Аксения като не й обърна внимание и си млъкна.

Камелия няма никакъв вкус за обличане и изобщо как да изглежда добре. Изпъчила си даденостите и си мисли, че това е достатъчно. Един път не съм я видяла да се облече хубаво. На конкурса щях да падна като видях какви обувки беше обула с белия тоалет. А с тия впити къси гащи не вижда ли, че изглежда като спондж боб, загрозяват я.  Веселка и тя така милата, няма усет към тези неща, но те и другите не блестят. Само в Аксения виждам такъв стремеж да се облича по-стилно, но тя пък вечно с късите панталони, от които й се вижда 1/2 дупе и по сутиен, та не мога много да я преценя. Кои жени ви харесват как се обличат ? При всички условности, разбира се, че във фермата нямат възможност за големи изяви и са предимно спортни.

# 706
Ванчето ми харесва как се облича. Ако не беше толкова чалната в главата щеше да ми харесва най-много от жените. После Валерия.   Обувките на Камелия на конкурса и мен ме втрещиха. Като цяло тази година жените не ми харесват.

За Влад съм на дуела. Беше много прав, като каза, че в България ако си вежлив и позитивен смятат, че нещо не ти е наред, че се преструваш или, че могат да те мачкат.
Гената доста се реабилитира тази седмица, но не достатъчно. Да си ходи - дискотеките и масите го очакват, вероятно е добра компания.

# 707
В анкетата - Валерия е хубаво момиче, но Аксения има и излъчва сексапил, който Валерия няма. Гласувах за Аксения. Но бих предпочел да не дефилира с този бански, не е подходящ за такъв конкурс, а за нещо малко по-различно.
Джин гейт ахахахаха Joy
Веселка беше категорично права за мен.
Между Аксения и Камелия позицията на Аксения беше по-добрата, но не достатъчно добра за глас. Гласувах с нито едната.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 10:11 от Bengun

# 708
Ох, дано Генчо се разкара.

Дразни ме като говори.
Дразни ме като танцува.
Дразни ме като пее.
Мутвам като свири.

Семпъл човек просто. И очевидно страхлив (предвид заканите си).

Не знам дали Аксения  е кокошката на вниманието, ама Чавдар е петелът. Валерия си раззкава историята, а тоя веднага да го обърне за личните си преживявания. Само тоя е живял и видял.

Забравят на Веселка саможертвата по-бързо от очакваното. Мислех поне, че тази седмица ще им държи. Ама тя си е виновна.

# 709
  • Разпиляна във въображението
Каква е тази саможертва на Веселка? Че е отишла на дуел? Че тя и Аксения отиде.

# 710
Веселка им спечели 2 от 5те точки. Всеки дуел е 50% шанс от отпадане.

Сцепваше се като ратай, ходеше на битките за точки и Общо взето се изтощи за сметка на украинското славейче и бг-английската даскалица.

# 711
Довечера не знам защо но очаквам изненада. Влад има шанс. Дано стане.

# 712
От миналия сезон се чудя какво е това “гейт” или по-точно защо се използва.
Евгени е много искрен във всичко - това ми харесва.
Чавдар е мега дразнещ с неговите “гласувах за Нина - за будителя, даскалицата” и подобни изрази, целящи да покажат колко е умен и какъв българин е от старо време. За мен Чавдар е в сърцето си страшен женкар.
Най-големи симпатии имам към Веселка. Много ми хареса като се извини на Лили, че я е избрала за ратай. Лили е права, че са оставили абсолютна свинщина, но за първи път от два месеца измива чиния - не трябваше дума да казва. С право й се издразни Веси.
За простотията на продукцията нямам думи. Останах с отворена уста - няма такова малоумие. Че и 48 часа. Дай да си го излеем върху един човек като сме ядосани на групата.

# 713
Аз за извращението с Вал го разбрах така - понеже досега наказанията бяха тип шеговити, и фермерът пращаше свои хора за майтап, вече ще са наистина гадни наказания, за да решава честно фермерът, а не да прецака приятел.

А Лили уж много знаеше и разбираше от ратайска работа и намираше кусури на Ваня, само като я пратиха за половин ден ратай и започна да държи сметка на Фермера - защо заминали така масите, защо не били запалили печката, защо не били сложили млякото да се вари - въобще ратай да си, само командваш и изискваш. Време й е за 1-2 седмици ратайство и да пее жално от другия бряг.

# 714
Валерия вместо да реве да е благодарна на Веска. За 2 дни тоя Алманах се минава 2 до 3 пъти. Такъв шанс нямаше да има, ако беше на ахо, ихи тия 2 дни, защото щеше да бъде точно така. Научен Алманах на някакви проценти си е безценно предимство с оглед това, че почти не четат фермерите. Но явно Валерия няма да има възможността да знае как да си ползва времето в своя полза.

Генчо избра моркова, защото е дамски пич, но през седмицата ми направи впечатление коментарът на Иван и Радо. Мисля си, че морковът ще бие...

# 715
Да, Ванчето както е изтощена от 3 седмици ратайство, сигурно би се зарадвала да я затворят да лежи два дена с Алманаха, ама пък няма да има на кого да мели на главата...

# 716
Евгени нали се точеше на Чавдар, пък сега на него искал да прилича ...

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 13:01 от elle.n

# 717
  • при късмета
Да, Ванчето както е изтощена от 3 седмици ратайство, сигурно би се зарадвала да я затворят да лежи два дена с Алманаха, ама пък няма да има на кого да мели на главата...
Като мели на себе си, току виж разбрала колко е досадно JoyJoy

# 718
Евгени нали се точеше на Чавдар, пък сега на него искал да прилича ...
Само още чавдаровци ѝ липсват на тая клета земя... 🤐
Лилиту като малка
Скрит текст:

# 719
Влад на промото: " Днес ще направим морков комбат " 🤣

Общи условия

Активация на акаунт