🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 031
  • 984
  •   1
Отговори
# 690
Застанаха зад Евгени, защото мислят, че Влад е аут.Водещите намекнаха, че не е толкова слаб.
И какво биха спечелили поддръжниците на Евгени от това?

И да, Ванчето трябваше да е най-неполезен участник. И тогава наказанието нямаше да е толкова строго. Защото сега е такова И заради доводите за самия избор, т.е. - е косвено и към фермера на седмицата.
А може би не. Щяха да излязат с друго оправдание от продукцията.

# 691
Гледам и се чудя… зачий ти е да носиш такъв изрязан бански във Фермата?  Ама… какво разбирам аз  Joy

И аз питах защо се къпят по бельо, след като се преобличат чисто голи срещу камери и съотборници, ама никой не сподели. Joy

# 692
Боже, Иван си боядисва косата! Rolling Eyes
Ти ме хвърли в джаза ....и в дълбок размисъл! Smiling ImpКой Иван?! Участникът или продуцентът?!

п.п. Гечо също си боядисваше индианската грива. Laughing

# 693
  • Велико Търново
"Това не е отношението на продукцията лично към теб. Това е отношението на продукцията към опита на фермерите да заобикалят правилата и казано по български - да хитреят". Това са думите на Иван към Валерия, които ме карат да си мисля, че вероятно са имали И втори вариант за наказание, в случай че Веселка беше избрала най-малко полезен участник, аргументирайки се правилно - че наистина посоченият е бил такъв.
Имайки предвид, че именно в изпълнението на задачата на Валерия и Аксения бяха най-големите пропуски (изключвам бурканите) обаче, номинирането не е чак толкова лишено от смисъл. Ама... на кого да му дойде на ума, че може да се аргументира по този начин, дори и в действителност посочването да е точно по приятелска линия. Според мен Веселка по никакъв начин не се е усетила, че още с въпроса защо посочва именно Валерия продукцията ѝ залага капан. Както и вероятно никой друг не би се усетил, де. Просто защото досега номерът минаваше...

И аз се зачудих откъде стана ясно, че косата на Иван е боядисана.
sineva 1, участникът Иван няма коса. Grinning

# 694
За лека нощ 😴

# 695
Като гледам снимката, че се сетих. Трябваше да засеят и по някоя диня.

# 696
Е защо с лошото така за лека нощ да ни плаши  тази....  особа?

# 697
И аз се зачудих откъде стана ясно, че косата на Иван е боядисана.
sineva 1, участникът Иван няма коса. Grinning
Шах и мат! Smiley  
Моето стана малко "Имаше ли Гюро глава или нямаше"   на Елин Пелин
Верно, че нямаше коса!  Nerd

# 698
Момичета, нямате милост, сега си представих как стрина Ирина боядисва косата на Иван, докато му плейтва авокадо тост със люцернови кълнове...А децата ( нейните, неговото и общото ) тихо пишат есе на тема " Ирина,  най-добрата във всичко "...

# 699
То и на Андрей нещо му чернееше косата. 🙄

# 700
кушмари ,ще сънувам....само като и гледам нестандартните крака и ми се дощя да си сипна една огнена вода...

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 00:24 от Еди-коя си@!?

# 701
Що за идиотия е това наказание...Да са им обяснили добре от самото начало, че най-безполезен съфермер е номинация, която трябва да се аргументира, и ако липсват аргументи, не се приема изборът на фермера.

След вчерашния пишман конкурс за загорялата мъжка част днес го удариха на Искрено и лично. Вместо Димитър Караиванов трябваше да вкарат Миглена Ангелова, сплотяването и казването на майчиното мляко щяха да са гарантирани. Не ми се гледат такива пълнежи, искам интеракция и динамика в рамките на самото предаване, не ме интересуват личните истории на хората, кой колко харчи и спестява и прочее.

Камелийка все по-жалка става, реши, че с една кондензирана (а не бита) сметана ще подкупи жените. Нейният Ваньо пък и сълза пусна, за малко и аз да се разплача.

Утре стискам палци литовският морков да подпише пътния лист на казанлъшкия човек-оркестър, който да хваща гайдата, тъпана, чехличи и чорапичи и по живо, по здраво да се прибира да си свири и да се размазва по дискочекичи.

# 702
Боже, Иван си боядисва косата! Rolling Eyes
Ти ме хвърли в джаза ....и в дълбок размисъл! Smiling ImpКой Иван?! Участникът или продуцентът?!

п.п. Гечо също си боядисваше индианската грива. Laughing
Е... участникът няма коса! 😆

То и на Андрей нещо му чернееше косата. 🙄
Не, обърнах му внимание. Неговата е доста светло кестенява.
Просто на Иван отгоре беше много черна, по-черна от друг път 🤔🙄

Скрит текст:

# 703
Боядисва си я, да. Много мъже го правят. За мен е странно, но щом ги влече - тяхна си работа.
Ама и Веселка - защо избра Вал? Имаше доста по-сериозен кандидат, ката хепи ратайката например. Нали искаше да я накаже - ето чудесна възможност.

# 704
Валерия пак драматизира. Даже сълза щеше да пусне.
Ще я обявя за драма куин на този сезон.
На дуела съм за Влад, ако ще и всички да са на страната на Евгени, няма да ме накара да го харесам.

Общи условия

Активация на акаунт