🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 045
  • 984
  •   1
Отговори
# 675
  • Вестерос
И аз съм изненадана толкова за Евгени, както и Аксения...

# 676
Застанаха зад Евгени, защото мислят, че Влад е аут.Водещите намекнаха, че не е толкова слаб.

# 677
  • на село
Като видях, че само 3- ма са за Влад и аз съм за него Grinning
Иначе от тези Нови надежди всички са ми безразлични, освен Камелия, нея не я трая.

# 678
Трябва да се пипнат правилата и цялата структура, иначе тази скука, особено след "обединението", ще зачести твърде неприятно. Конкретно без съревнование се вижда, че интригата и интересът драстично намаляват, не знам защо все се опитват да внушават на участниците и на нас, че трябва някакво митично ОБЕДИНЕНИЕ. Това е пълна глупост дори генерално погледнато, предаването е вид състезание, в което ще спечели само един, те са противници, малоумно е постоянно да се внушава, че е нещо лошо, че те играят като с противници и се съставят временни лагери за постигане на временни цели. Това е част от играта, що за глупост е това постоянно да се опитва да бъде "поправено". Няма нужда, нито е полезно за предаването, нито за зрителите.
Иначе основният проблем е форматът на състезанията и най-вече тяхната честота. От ден първи се чуват всякакви закани, кой искал да излезе на арената, кой кой щял да опраска там... и 90% от тия битки никога не се състоят, а тези които се случват са в 70% неравностойни, като тук вина имат и от предаването с калпавия си подбор и желанието да пускат едни 4-5 "интересни" участници, които в 90% от случаите не се оказват никак интересни, но за сметка на това супер слаби и нямащи нищо общо с идеята на предаването. Чисто математически не излизат нещата - броят седмици позволява редуциране на по-малко от половината участници и накрая се препуска по други правила и "насила" да се "бият" другата половина за финалните места. Може би трябва по два двубоя на седмица и по-качествен подбор, както и по-големи стимули за излизане на двубой за да се намали това мишкуване и криене. Сега направо ще е мъка тези 2-3 седмици (добре, че не беше повече при по-категорична победа на един от двата отбора), да не говорим и конкретно с тези участници, които тази година все едно с конкурс са ги избирали, но не в добрия смисъл...

# 679
Като видях, че само 3- ма са за Влад и аз съм за него Grinning
Иначе от тези Нови надежди всички са ми безразлични, освен Камелия, нея не я трая.

И аз имам някакво изкривяване, ако някой е по-изолиран и отритнат автоматично ми става симпатичен. 😃

# 680
Застанаха зад Евгени, защото мислят, че Влад е аут.Водещите намекнаха, че не е толкова слаб.

Толкова ли е невъзможно да го харесват наистина?
Дори Аксения застана зад него!
Може би сме се лъгали малко за него и малко за Влад...

# 681
Изненадана съм че всички поткрепиха МВРто ,но хора всякакви.Браво на Калин ,че избра Моркова,всъщност дали е за него, не е много ясно ,но поне е от неговата страна,което не е малко.

# 682
  • Вестерос
Един дуел за елиминиране е достатъчен. Не мерси повече, това не са ИВ... НО трябва да се върнат игрите за имунитет.

# 683
Калин постоянно ми е на кантар. Хем го харесвам, хем понякога и той се дъни (като изказвания). Но наистина евала, че застана зад Влад. Определено и той изглежда като човек, който застава зад отритнатите.

# 684
Аз стискам палци за Моркова. Сигурна съм, че ще победи. Интересна динамика има в женските отношения, няма да я коментирам, защото тук Веселка е на пиедестал, а излиза така сякаш все пиша против нея (просто не да ми интересни семплите характери).

# 685
Ама какво е това наказание ? Много ясно, че повечето пъти ще се избира приятел за "неполезен", защото или всички са работили наравно, или ако се обяви някой друг, започват скандали, мрънкания и тн. . Продукцията отново доказа, че търси драми, скандали, викания и тем подобни.....

# 686
Само си представете, ако Лили беше избрана за най не полезен участник... ☠️💥💣

# 687
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 60 (11.11.2022)

# 688
Трябваше да избере Ваня. Нищо не правеше цяла седмица,  освен да рИве
Мемето с Капитанова " ти днес рИва, вчера рИва, оня ден рИва, ти всеки ден рИвеш" е като казано за нея 😭

# 689
  • Велико Търново
И какво биха спечелили поддръжниците на Евгени от това?

И да, Ванчето трябваше да е най-неполезен участник. И тогава наказанието нямаше да е толкова строго. Защото сега е такова И заради доводите за самия избор, т.е. - е косвено и към фермера на седмицата.

Общи условия

Активация на акаунт