🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 012
  • 984
  •   1
Отговори
# 720
От миналия сезон се чудя какво е това “гейт” или по-точно защо се използва.

Препратка към така наречената афера "Уотъргейт" - конкретно опит за поставяне на подслушвателно устройство в щабквартирата на Демократическата партия в хотел „Уотъргейт“ във Вашингтон, но като цяло лъсват доста  незаконни практики в самата президентска администрация тогава, поради което се открива процедура по импийчмънт на Ричард Никсън, който пък по-късно подава оставка заради това. У нас от години съвсем "официално" се ползва по медиите тази замяна на уотър с някаква дума, характеризираща скандал по високите етажи на властта и се добавя "гейт" с цел повече драма и сензация, което си е малко странна практика предвид, че думата си е цяла и е наименование, но не сме го измислили ние. Очевидно се е разпространило и на разговорно ниво като иронично охарактеризиране на драма, която прераства в голям скандал. Simple Smile

# 721
Много ти благодаря, че отдели толкова време да ми обясниш ⭐ Беше ми много интересно да прочета. Чувствам се като една фермерка със слаба обща култура 😁

# 722
Лили, че е ужасно мрънкало е всеизвестен факт, но в случая беше права. Кухнята беше мазало. Мръсна посуда разпръсната по цялата кухня, неизбърсана маса, а тендежрата пълна с различни остатъци, някои от предните дни.Scream Ама Лили, като дудне постоянно, веднъж забележката й да има резон не хваща дикиш, особено направена с тоя дразнещо-мрънкащ тон.

Весето ми е фаворит, но определено не е топ-домакиня, дори не й беше направило впечатление. Не знам как се е развил живота й след предното участие. Тя беше много млада тогава и вече може да се е понаучила, но тогава показаха дома им и си беше на вили мотовили. Верно с три дребни дечица не е лесно да смогнеш. Но все пак снимат от предаването, а всичко с краката нагоре . Поне малко зор да си бяха дали жените от семейството. Rolling Eyes

п.п. Няма лошо един мъж  да се поддържа и ако за него е важно косата му да не е прошарена си е негов избор. Иван е доста младолик, щеше да изглежа странно с прошарена коса. Все пак са водещи на шоу трябва да са поддържани. Не ме шокират боядисаните им коси. Виж Гечката ми е странно защо си дава тоя зор на 60 и кусур години бачкащ в автосервиз?! No Mouth Разни хора разни идеали.
п.п. Права си Азалия, Иван няма коса. Laughing Прай сметка колко го отразявам, като дори не се сетих имаше ли глАва или нямаше под качулката и шапката, да не говорим тая глАва бръсната ли е или не. BowtieStuck Out Tongue Closed Eyes
Умник Гюро-Иван и умници другари на диканска поляна по Елин Пелин
И аз барабар умница Innocent

# 723
Плачевния тон на Лили с подчертани шиптящи съгласни за мен е влудяващ. А изговорено всичко това с подутата уста, която си е причинила и която прилича на истинска човка, е просто нетърпимо ни за слушане, ни за гледане! Никога няма да я чуя какво ми дудне, защото интонацията и клетият ѝ глас, ще ме накарат да ѝ кресна да говори нормално, а не като че я пекат на бавен огън. Дори Ванчето с нейните изблици на хленчене или каруцарски речник не ме дразни така. Тя хленчи някак по-поносимо, като лигла, а не като горка свекърва, каквато е Лили! Дано като се гледа отстрани и попрочете мнението на хората, си направи някакви изводи и се промени, че и котки няма да я изтраят.

# 724
  • Sunshine state
sineva_1, с почти всяко едно мнение съм съгласна с теб. Тая година си моя соулмейт в темата. 😁 🥂
Гадничко е с тия наказания в това издание на предаването, не ми харесва никак. Дори жал ми стана и за Камелия, дето не мога да я дишам, като го бяха наказали с Финци да спят на понтона. Много садистко ми идва. Вснчето трябваше според мен да е наказаната тая седмица. Реално за нея нямаше санкции за тръшкането и абдикацията й като ратай.
За Влад съм на дуела. 🙃

# 725
Joy Лили е прекръстила Аксения на Ксения.  Много ми е смешно всеки път, като я чуя - Ама Ксения...Един кат дрехи й дължи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 726
Веселка беше критикувана още в нейния сезон за немърливост от детската учителка , така че явно нещата не са се променили.
То това не се учи, или го имаш или не. На някои хора, мръсотията просто не им прави впечатление!

# 727
Иван и гадже

Мнението му за Лили 🤣

# 728
То това не се учи, или го имаш или не. На някои хора, мръсотията просто не им прави впечатление!
Отношението към личната хигиена, реда и мръсотията се възпитава още от дете. Не съм съгласен, че не се учи. Учи се, но за Веселка е вече късно.

# 729
Лили, ако има един мъж да я поразклати вечер и ще си промени характера. И репертуара ще смени - от "Разплачи майка, убий баща" ще мине на "Леле мале кой туй нещо". Камелия намаза два банана със сметана вчера и Лили подмокри лодката от вътре. Овцата си иска коч.

# 730
sineva_1, с почти всяко едно мнение съм съгласна с теб. Тая година си моя соулмейт в темата. 😁 🥂
Много си мила. Yum
Твоите коментари също много ми импонира, явно сме на една вълна по отношение на участниците и случващо се във Фермата.
Писах го вчера, но пак ще се повторя . Да чета вашите коментари е част от удоволствието да гледам формата, понякога по-голямата и/или по-добрата част. Дори тези, които мислят диаметрално различно от мен ми е приятно да ги чета, защото ме замислят и ми показват ситуацията от друг различен ъгъл.

Благадаря на всички за споделеното удоволствие и емоция. Радвам се , че се престраших да пиша, след като години наред  ви четях.

# 731
  • Sunshine state
Абу, теб май те помня от all.bg форума, но може и да се бъркам. 😜 Смях в залата с Лили. 👀
sineva 1 😘

# 732
Лили, ако има един мъж да я поразклати вечер и ще си промени характера.
А тя, като че е монахиня "ма какви са тез разговори сига толкува лишни (тя така го изговаря)! Ас ни могъ да гуворя за такива ништа, а те все за това гуворат...". А такива какви са хищници в леглото, са ми разказвали... Раздават се! 😆 Направо после се чудиш от къде са я изкопали тая "свенливост".

# 733
Аз не съм свелнива и нямам проблем с пикантните разговори,но казаното от Камелия и поведението й ми бяха яко криндж. Такива разговори обикновено се водят между близки приятелки или весела компания разменяйки си пикантерии, ама да хванеш непозната да й обясняваш  пред цяла БГ къде са те мазали със сметана Rolling Eyes но пък беше възмутена преди време от на Аксения зърната и че децата й я гледали без сутиен

# 734
Това от Камелия беше... като разказ на труженичка на любовта, не като разговор между приятелки за интимните им преживявания. И това беше така именно заради поведението ѝ. Тя я провокира с цел да я смачка! Тая покана беше малко като лисицата поканила зайчето на пикник... Айде, няма да го изяде, но ще го посмачка добре. А Лили и благодари...
И това разнасяне на тая долнопробна сметана, нацвъкана по ръката на Камелия на порции "ела, оближи мА"... Виках боа 🤢🤮

Общи условия

Активация на акаунт