🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 043
  • 984
  •   1
Отговори
# 825
  • Разпиляна във въображението
Браво на Влади!

# 826
Боже, какво е това превю?? Иван (участник) не е добре. Доколкото съм запозната никой не е умрял по време на играта, че тия сълзи и драматизми да са оправдани.

# 827
Как няма да плаче, като усеща, че губи единствения си приятел във Фермата, а и извън нея. 😂 Положението е турски сериал.

# 828
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Големи драми ще има във финалната битка. Аз ката ви казвам, че се плаша за Иван. Момчето даже на колене ще реве, минимум поне един блистер хапчета за успокоение ще му е нужен.

# 829
Някои хора са по-емоционални. И аз щях са плача ако виждам, че мой приятел е на път да загуби играта и да отпадне.

# 830
Аз съм сериозно притеснена за Иван ,с толкова рев и емоции ще вземе да му стане нещо на това момче. То бива вълнения ,ама той явно ще се конкурира с Вал в категорията драма куин Grinning

# 831
  • Разпиляна във въображението
То не е само това, че може да отпадне. То е и за болката и усилието, което ще коства на играча.

# 832
  • Велико Търново
Хахах, НелиСА, то баш най-правилно си пише "недостъпен". Сигурно засича от коя държава се отваря страницата Satisfied Иначе и наличен може да е. Satisfied

Nikolv99, какво са показали в промото?

# 833
Точно такъв пуловер купих миналата година от едно магазинче за дрехи втора употреба, при това беше с етикет, явно непродаден. Още е някъде из къщи, така и никой не го облече, но ми хареса.

# 834
Сега хващам двубоя ,ама защо Влад има толкова малко подръжници?А това недорузомение Евгени почти всички са зад него.Дано Влади да бие.

# 835
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Браво на Влади, особено на последната битка беше железен и не трепна, заслужена победа.

# 836
Хайде, чао, бебе. Лошо е да се определя кой е "дамски пич" и кой не е, защото физиката и мъжкарството не са най-важни. Влад има да черпи Ванчето за подредбата на точките.

Краят с увещанията на Иван ми звучеше като сцената с Роуз, Джак и ледения океан в Титаник.
Сега хващам двубоя ,ама защо Влад има толкова малко подръжници?А това недорузомение Евгени почти всички са зад него.Дано Влади да бие.
Защото колкото и селяндурски да се държи някой, по нашите ширини се приема за народняк, а позитивният чужденец е маргинализиран аутсайдер.

# 837
Сега кой ще е новият фермер? Директно Влад или Генчо ще предложи някой и ще се гласува?

# 838
Голяма драма, Боужеее, не се нареваха тия мъже! Влад па за какво реве?! Иван се съсипá, горканчо, пак си няма приятелче!

# 839
Не знам Иван участникът колко беше тъжен,но на Иван продуцента физиономията бешеее....Потънаха му гемиите Отново зле прикрито пристрастие.

Общи условия

Активация на акаунт