🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 42 968
  • 984
  •   1
Отговори
# 840
Браво на Влад, до последно не вярвах, че ще спечели дуела. Доволен съм.

# 841
Йййеееее, браво Влад!

# 842
Браво на Влад. Дано Евгени наистина си е научил урока, както уж, сега твърди, ще не трябвало да говори много, защото всеки сезон има някой плъх като него, който иска да раздава квалификации кой бил истински мъж, а накрая с насрани гащи се прибира вкъщи. Тук се получи дори по-нелепо, защото истееенският мъж отпадна точно от този, който определяше за женчо и то в класическа мъжка игра.

# 843
Браво на Влад. Правилно си нареди точките и закономерно си взе дуела.
Добро представяне и от Генчо и хубави думи за финал. Здравето наистина е по-важно от едно предаване.
Ма, много гъби пак, бе!

# 844
Браво на Влад. Кой е дамски пич и кой не не знам, но всички го бяха отписали, а не трябваше.

# 845
Влад има чисто сърце, за разлика от опонента му. Супер се радвам, че спечели той.

# 846
  • Другата България
Браво на Влад. Дано Евгени наистина си е научил урока, както уж, сега твърди, ще не трябвало да говори много, защото всеки сезон има някой плъх като него, който иска да раздава квалификации кой бил истински мъж, а накрая с насрани гащи се прибира вкъщи. Тук се получи дори по-нелепо, защото истееенският мъж отпадна точно от този, който определяше за женчо и то в класическа мъжка игра.
Тъкмо това идвах да пиша, благодаря, че изрази и моите мисли по въпроса с “истинските мъже“.

# 847
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Дано тези вътре най-накрая си научат урока, че никой не трябва да бъде подценяван, а още по-малко да му лепят грозни етикети и квалификации. Много тъпо беше това с толкова малко хора подкрепа към Влади.
Той пък трябва да черпи Ванчето и да благодари на съдбата за подаръка с ключа, че иначе си беше пътник.

# 848
Йейй! Много добър дуел. За пръв път гледах на живо и с интерес. За жалост Влад няма да е фермер, така че победата не е сладка. Надявеам се Генчу да избере Финци поне, ако така ще се провежда изборът.

Бай, Генчу, айде и Иван да те последва сега, та да сте си заедно.

# 849
Браво  на Влад! Душичка!

# 850
  • Вестерос
Генчо ще избира фермера. Мисля, че сме наясно кой ще е 😁

Иначе чаках с нетърпение този дуел, още преди месец имахме спойлер, че Генчо отпада от Моркова и това ми се струваше невъзможно 😁 Но пък ако наистина има проблеми с бъбреци и кръст, го разбирам Генчо защо се отказа.

# 851
Остана ми неприятно чувство накрая. Бях за Влад. Неприятно ми стана, че не стига, че само трима бяха в неговата агитка, а и при падението на Евгени всички рев и сополи, вече отидоха да го успокояват, реват, Иван готов за ритуално самоубийство....а Влад стои сам. Гадно ми стана.

# 852
  • Вестерос
Тъпо беше малко, да. Само Ваня с усмивка, че нали Генчо все щеше да я номинира

# 853
  • София
Честита победа на Влад! Страхотен късмет извади на предпоследната игра и се получи приятен обрат. Но много грозно го зарязаха всички след победата, скупчвайки се около Генчо да го оплакват. И какви бяха тези сълзи от Лили примерно, тя пък откога беше близка с него?
Нина и тя ми е загадка кога са се сближили чак толкова, че му викаше като на мъжа си по време на игрите и й беше на живот и смърт оставането му.
Генчо ще избере за фермер Финци според мен.

# 854
Аз ще кажа това, което много хора сигурно си мислят, но имат скрупули да кажат...като Евгени е знаел, че има сериозни проблеми с бъбреци/кръст, тогава е още по-смешно как раздаваше квалификации. Говори за някакви първобитни представи за истински мъж, а той практически е негоден за повечето класически мъжки игри във Фермата. Аз се сещам за поне още 3-4 традиционни фермерски битки в които щеше да е кръгла нула с тези проблеми.

Но друг е въпросът колко сериозно е всъщност увреждането му, или просто го преувеличи, защото видя, че тази игра няма да я спечели, след като беше видно, че Влад е бетон и може да държи 30+ минути. Ама айде, дори без скрупули, пак не желая да спекулирам за това дали някой лъже за здравословните си проблеми 🥸 но във всеки случай изобщо не си го представям в битките с теглене примерно, та ми е чудно с какъв акъл се надуваше така

Общи условия

Активация на акаунт