💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 297
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Честит рожден ден на един от най-любимите ми участници за всички сезони - Илиян Yellow Heart:

Скрит текст:

# 1 036
  • Другата България
За мен коментара ти, че Жени няма нито една индивидуална победа е абсолютно тенденциозно така написан, освен, че е и напълно неверен.
Скрит текст:
Иначе е ясно, че Жени не е харесвана, и моята корекция на думите ти няма да я направят по-харесвана. Не е и това целта.
Ами кажи, че е неверен.
Защо трябва да намесваш Гого? Кажи какво мислиш за коментара ми, аргументирай се и толкоз.
Гого какво общо има? Ще стане по-неверен ли?
И няколко пъти обясних какво визирам под индивидуална битка.
Такава като днешната. Дори не номинационна, но физическа битка. Дори малката Мирела я сложи в джоба си днес. И то за втори път я играе тази битка.
А за тенденциозността - прочети себе си относно Гого, и пак ще говорим за тенденциозност. Blush

# 1 037
Не знам какви стратегии бълнува Евгения с женски коалиции, но собственоръчно би шута на Михаела и Мирела. Сега обаче ще тръгне да гони Лефтеря.
Да видим дали "майстори на стратегията" Гого и Фифо ще продължат да козируват. От тях зависи дали ще останат само мъже при Безстрашните.

Епизодът бе доста зле монтиран и през цялото време се знаеше кой отпада!
И на Валери би шута.

# 1 038
Жените искат мъжете да ги пазят така както Виктория пази Алекса
😄
Ако може поне една трета толкова! Виктория и Алекса не са си никакви , но всички бивши и бъдещи двойки се опазиха "идеално"..

# 1 039
Не знам защо всеки път като стане дума за Жълтите и как жените гонели мъже се споменава Валери, който не само, че не беше в опастност от жените, ами си тръгна и на капитанска, която никой не подозираше, че може да е елиминационна. Неговото напускане не беше плод на ничия стратегия, а просто на обрат в играта. Буквално нямаше един човек от племето му, който да иска да го гони.

Само Чакалов беше изгонен.

# 1 040
  • София
Но само на Михаела беше целенасочено. Въпреки че всеки сам си е виновен, когато отпада. Bowtie

# 1 041
Явно е по-добре да се хейти по участници, вместо да се покаже, че те самите са пионки в ръцете на един продуцент.
Това вече го играх веднъж, като знам колко хейт излях по Веско от първи сезон, а после като  разбрах как стоят нещата...идваше ми да си посипя главата с пепел.

Ще ми е интересно да споделиш колкото и каквото ти е удобно за Веско, било то и на лично. Аз не гледах първи сезон, но попаднах на откъс със скандала за изгладената риза и останах потресена(най-вече от мълчанието на Гадостина и Томас). Намерих целият епизод и го изгледах, оттам се запалих и изгледах и сезона и така станах фен. Не съм чела темите, даже не знаех, че ги има тогава.

# 1 042
Според вас, Жени как щеше да я изиграе тази игра? За катерене най- вече по мрежата, не може да си пази пръстите. За лазенето и гумите може и да успее да е на предмишница, но хвърлянето не става без пръсти! И накрая двете въжета щяха да са и трудни да ги синхронизира без напрежение в пръстите.
А и пъзел да няма в битка за нея?!

Така и няма да се разбере, но, каквото е излъчено до тук, няма никакво съмнение, дори капчица, че решението на Мирелчето да ходи да се бие (щом няма да е Лефтеров) е взето именно от класната! Мирела прави всичко, което Джаферович каже, няма да пристъпи волята ѝ и няма как Джаферович да не го е обмислила предварително и да не е била неподготвена за последиците. Накрая Мирелчето хвърли вината върху Лефтерката, защото така ѝ е по-лесно, колкото и да се чувства разочарована, не може да си обърне езика да каже дума против Джаферович.

# 1 043
А за тенденциозността - прочети себе си относно Гого, и пак ще говорим за тенденциозност. Blush
Изобщо не се опитвам да крия отношението си аз към него. Невъзможно е Simple Smile
Такъв атлетизъм и такава липса на позиция събрани в един човек Sad

# 1 044
EdelV страхотни обзори правиш ,смея се с глас  / на сръбски хвала тебе / Sweat Smile

Алекса беше страхотен и тази вечер,обстрелва ги един по една Sweat Smile ,смел,хвърля се самоотвержено в битката,грошове неще вече ,какво повече кусури му дирите и вий Sweat Smile  Завиждате на Елица...Sweat Smile

# 1 045
Стисках палци за Мирела, женска солидарност, но не ми хареса какво каза на изпроводяк. За какво е имало спор между Мирела, Михаела и Лефтеров?Малко кофти да се споменава, че някой знае нещо, но нямало да каже. Малко и като друга списваща, която я е свалял един от участниците, но пак нямало да напише кой. Клю-клю е, но защо ще се споменава изобщо, фръц-фръц може би?

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 23:51 от Bimbiflo

# 1 046
  • София
Мани:

Дано не са публикувани, сега ще прочета 49-те страници, които имам от вчера.

# 1 047
Само не мога да разбера , защо щом капитана се чувства зле или е с травма не се проведат отново избори за капитан.За четири сезона мисля ,че само с Джаф се случва така да си избира тя еднолично. Миналата година същото се получи с Красима и Елена на елиминационна битка и Ели се замина. Голяма тъпотия е това. Ако имаше нови избори можеше и да не отпадне реално Мирелка. Също и първия път можеше да не е Фифо и играта да се завърти по друг начин. Женската коалиция при жълти да се запази и Мишето да не е елиминирана. Да вземат да си оправят регламента смешните Продуценти.

# 1 048
Според вас, Жени как щеше да я изиграе тази игра? За катерене най- вече по мрежата, не може да си пази пръстите. За лазенето и гумите може и да успее да е на предмишница, но хвърлянето не става без пръсти! И накрая двете въжета щяха да са и трудни да ги синхронизира без напрежение в пръстите.
А и пъзел да няма в битка за нея?!
Аз все още не мога да осмисля, как с тази контузия Жени все още е в играта?

# 1 049
  • SF
Не знам какъв разговор са имали Жълтите преди този, който ни показаха. Аз видях как Мирела се самопредложи за капитан и убеждаваше другите, че може да се яви на битка. Жени се измъкна от леглото, за да присъства на разговора. Мирела каза, че има 2 инжекции, но се чувства добре и иска да отиде на битка.
Не показаха скатаването на Лефтеров, Филип и Гого. Даже физиономиите им не видяхме. Имаше бърз кадър как си седят на люлката, но той може да е от всеки един друг момент.

На старта на битката Мирела беше гримирана. После вече беше без грим. Дори реших, че може да са поизмили лицето от калта за синхроните и спиралата е заминала. По време на битката беше с кал по лицето, на синхроните почистена, което е нормално по принцип.

Последната тояга на Алекса, най-тегавата, излетя от нищото и застана на място. Нямаше кадър с хвърлянето й, а само с попадането й.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 00:02 от Esmee

Общи условия

Активация на акаунт