💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 347
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Другата България
Гого изропта, че освен Жени, която е болна, ще трябва на следващия ден да покриват и Мирела, която освен изтощена, вероятно също ще е болна.
На този етап от Игрите капитанската битка и първата номинационна реално се играят в един и същи ден. Wink
Значи и утре да се очаква преиграна битка. Чудничко.
Мдаа, за домашно да запомните как изглеждат хората преди и по време на битката. И колко комично ще е на моменти. А обеците на Мирела и аз ги видях, да. Добре бяха изрязали само главата ѝ, ама на едни синхрони с една обеца на двете уши, с по една, по време на битката и след нея - с две. Но знам ли, може Димо спешно да е тичал до Царево за резервна, особено ако пак е обърнал няколко питиета.....
Билянка, ясно. Значи това за следващия ден не го е казал, а е казал само другото. Всъщност той по някакъв негов си начин искаше да я предпази като че ли, така прозвуча.

# 1 021
  • София
Дали, ако мъжете знаеха, че Алекса е капитан,  щяха пак Мирела да пратят? Измамата, че капитан е Виктория, се оказа много в полза на Алекса.

# 1 022
  • София
Само едно не разбрах аз.
Защо при презаснемането са накарали Мирела да разкаже за Валери и Лефтеров. Защото аз се съмнявам да го е разказвала на първата битка. Даже не съм сигурна дали изобщо са говорили тогава като я виждам на стария синхрон колко е разстроена.
Вероятно за да наблегнат на единствено достойния и мъжествен фаворит за сметка на мишките около него, които дори не са от фаворитите, камо ли да са мъже ....
Жалка картинка!

# 1 023
  • София
Жени за Мирела (досега не е коментирала отпадането на друг участник):

# 1 024
  • София
Извинявам се, ако се повтарям:

Помня, че наистина се бяха събрали, групичка от стари герои, които бяха отишли в Царево. Чудех се защо, може би наистина това е причината за преиграването.

П.п.Не съм прочела правилно, ставало, въпрос за вчера.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 23:21 от Niya-

# 1 025
И след като Алекса прегръща Мирела и взе шоколада за Зорито дават големия лош вълк Фифо как казва, че няма да страда за Мирела и по-добре някоя от жените да отпадне. После пускат сценка как тримата мъже сладко се смеят, може би преди ден-два си разказвали мръсни вицове, обаче за зрителят остава усещането как гадовете грам емпатия нямат към красавицата. Joy
Много много слабо. Колко по-ниско могат да паднат тия от продукцията?

# 1 026
Нещо не можах точно да разбера за какво точно държеше сметка Гого на Мирела? Че щяла да се върне изтощена за отборната битка на следващия ден и ще се наложи "те да я покриват"?
Някаква алтернатива предложи ли Гого? И това при положение, че всички предполагат, че битката може да е елиминационна и Мирела може да не се върне.
Дребнаво сякаш, а?

Е добре, само аз ли го разбрах, че Гого искаше той да отиде. Каза и на Джаферович, че може да има проблем с ръката още при избора на капитан, сега каза на Мирела, че е по-добре да се възстановява. Той е деликатен човек, не казва директно: не ходи, аз ще ида. Мирела искаше Лефтеров да отиде, но не и Гого, заради двата гласа. Както и Джаферович: рискува Мирелчето с лекота, само и само да не вземе и Гого да напредне в играта.
Ами не само ти, ама мен леко ме клъвнаха.
Ама аз не съм много деликатна , та затова.
Гого е само "на гости" и не може директно да им влезе с бутонките, та затова около къщата, около къщата.
"Веско" пак се изказа:"Мирела, ама си била виновна". Женя се сърди на Лефтеров , ама от същия дол дренки са си.Манка и Мънка ,тях не ги броя.На първото очите от орбитата щяха да му изскочат.
И да Мери, полето ,ох полето..,.
Поне Зори ще яде шоколад!

# 1 027
Сега относно другото и коментра на Филип.Какво точно се очаква от него ?При положение ,че от ден Едно Мирела се е залепила за полата на Жени и при всеки удобен момент искаше да го наминира,и коментираше какво ли не за него?Да му е мъчно може би или сълза да пусне.Както се казва "Кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи".Simple Smile
Не, в никакъв случай не очаквам от някого да е фалшив и да се преструва, че му е мъчно. Просто думите "сама си е виновна" ми зучат злорадо в случая. Технически, всеки сам си е виновен при загуба, не знам защо му е да подчертава, че сама си е виновна, точно той, който наистина не приема добре загубите, потърдено от самия него. В много случаи Филип "предобря" коментарите в синхрони, мисля, че именно това е основната разлика в профилите им с Гого.

Гого за цялото предаване почти няма никакви коментари и синхрони SmileТака ,че е много трудно да се прецени в този случай за техните профили .Иначе съм съгласна ,че Филип  понякога му липсва мисловна дейност що се отнася до синхрони ,но според мен това си е просто част от характера му.А колкото до Гого и неговия характер (освен ,че е душа човек)вече предаването ще свърши и още нищо не съм видяла,а е един от фаворитете ми ,и ме е страшно яд от този факт.

# 1 028
*Мери*,

абсолютно съм съгласна, че не е безгрешна и даже го споменах. Мирела има огромна нужда да е център на вниманието, особено мъжкото, както и да бъде валидирана, което не е изконно лошо, но е един от основните й проблеми, заради което и се набута в устата на лъва с тази битка.

Аз коментирам само неща, които са видени и излъчени, Лефтеров е потвърждавал, че срещу Мирела няма да гласува, даже когато тя беше номинирана се обиди, останалите мъже също бяха наясно, че той срещу нея няма да гласува, но за сметка на това даде карт бланш на Чакалов. Той има пълното право да си играе неговата игра, но през цялото време го прави под претекста на достоен, а е воден от дребнавост.

Това вече е само моя спекулация, Мирела си е мислела, че криейки се му прави услуга и няма да го нарани, да не говорим, че Валери излезе на нещо от рода на 20 дни, което доста малко време. Не казвам, че е правилното решение, просто в случая не изпитвам особено съчувствие към озлоблението на Лефтеров.

# 1 029
Генчо от промото за утре: Алекса, давай, давай, играл си ластик като малък JoyJoyJoy

Мисля, че червените утре ще бият. Интересно, че Евгения няма да е на пъзел, това май ще бъде грешка, ако не е умишлена от нейна страна. Гого и Лефтеров срещу Вики и Алекса.

# 1 030
Скрит текст:
Затова малко, дори не малко, а много драматично ми идва Евгения с фалшивата си гробовна физиономия, точно тя, която не е спечелила НИЩО индивидуално до момента, не е излизала на НИТО една индивидуална битка, то не бяха пръсти, то не бяха вируси, то не беше чудо, та точно тя да се стяга да “отмъщава“.
Има победа в Капитанска битка Жени.
Нещо, което примерно Гого няма Simple Smile
Нали знаеш, че няма да се впечатля. Blush
Тъпо е. Говори се за Мирела - отсреща се пише за Филип. Безсилие.
Сега пиша за Евгения - ти почваш за Гого. Безсилие? Или наистина заяждане?
То....какво общо има Гого, аз не отричам, че Гого няма, но в случая не става въпрос за него. И не става въпрос за капитанска, разбра ме прекрасно. Тези заяждания на дребно няма да направят Евгения по-малко НЕхаресвана, нито Гого по-малко харесван. Факт е, че Гого поне не прекара в “лазарета“ половин сезон, нито в схеми и машинации, а си играеше играта, буквално. И да, знам за статистиката. За повечето зрители тя изобщо не е важна.
Просто коригирам грешните подчертани думи, и давам пример за кого тази грешка би била отчасти вярна.
За мен коментара ти, че Жени няма нито една индивидуална победа е абсолютно тенденциозно така написан, освен, че е и напълно неверен.
Иначе е ясно, че Жени не е харесвана, и моята корекция на думите ти няма да я направят по-харесвана. Не е и това целта.

# 1 031
Дали, ако мъжете знаеха, че Алекса е капитан,  щяха пак Мирела да пратят? Измамата, че капитан е Виктория, се оказа много в полза на Алекса.

+1, точно, настоящата измама се оказа много изгодна за измамниците и съвсем в реда на нещата , за разлика от саботажа и прецаканите саботьорки. Това е въпроса, ако знаеха, че Алекса е капитан пак Мирела ли щяха да пратят 🤔

# 1 032
  • Другата България
Поне от това, което видях аз, никой не е насилвал Мирела да ходи на капитанска битка. Вече писах какво мисля аз - на предходния ден на битката Евгения и Лефтеров не спряха да я хокат, и тя гледаше като изплашена кошута. Преди това пък, когато се избираше капитан, самата Евгения я порица, че е нерешителна. Идолът на Мирела е Женя, за да ѝ се докаже, за да ѝ се реваншира, Мирела просто се предложи и каза, че иска да отиде. Това го потвърди и Филип, а и всички го чухме. После чухме, че Евгения казва - “тя каза, но в очите ѝ се четеше друго.....“ееее, ама тук не си на фотосесия, нито на свалка с гадже, нито на пейката с Валери да си простирате гащите. Значи, Лефтеров трябваше като един мъжкар да скочи и да каже - “! Аз отивам да Виктория. Ти си почивай, както си го правила досега, все пак си тук, за да те закриляме и пазим 12345 човека, докато си оставяме кожата в битките. Вие с Рали и Мани си изпийте поредните коктейлчета, направете си плаж, сложете на Женя система за да не се обезводни, аз отивам да спухам Вики, и си ида!“.
Това и Тупарев не би го направил, сори. Сюжетът Мирела - Лефтеров се изчерпа още със залитането по гащите на Валери, да не говорим за другите сценки, които продукцията ни е спестила с участието отново на Мирела и Лефтеров, но и на Михаела....за които също знам/знаем, и знам защо не са излъчени. Но това е друга тема, просто ме е хем яд, хем ми е смешно как един по един са подкарали всички мъже по ред на номерата и се чудят кой с какво да “очернят“, за да излезе сърбина най-големия мъжкар евър.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 00:09 от Merri_An

# 1 033
Никой не й е виновен на Мирела. Тя е там за да играе. Прави каквото трябва. Гого обаче защо е там? Уж добър на битки, обаче се скатава всячески. Дори като саюзник не ще да играе. Ами да си ходи и да си стои пред телевизора. Затова харесвам Фифо, може да е дърво, но не се пести да ходи на битки. Алекса също не се пести, знаеше че е елиминация и пак се натисна да отиде той. Ами такива хора се харесват, на действието, а не мишки, независимо дали женски или мъжки.
Напълно възможно е Гого пак да е искал да се предложи за заместник на капитанската, но и това да е изрязано и спестено от онзи разговор за евентуалното носене на двете.

# 1 034
  • София
Според вас, Жени как щеше да я изиграе тази игра? За катерене най- вече по мрежата, не може да си пази пръстите. За лазенето и гумите може и да успее да е на предмишница, но хвърлянето не става без пръсти! И накрая двете въжета щяха да са и трудни да ги синхронизира без напрежение в пръстите.
А и пъзел да няма в битка за нея?!

Общи условия

Активация на акаунт