Не се ли усеща, малка, малка, ама не толкова. Сина ми е на дест и отдавна прави разлика между истина и лъжа. "Алекса и Вики са в коалиция, защото Вики му говори на сръбски". Да ми е живо и здраво детенцето, но си мисля, че е по-зрял. Това наивност ли е или другото? Не мога да преценя
Налага се и Недялчо да обяснява, какво пита. Много тормоз много нещо е изтърпяла. Само аз ли не го виждам. Чак съм бясна на себе си. Опитвам се, ама не мога, ама като се замисля, от момиче, което реве от 4 серия какво да очакваш
. Ама тя е малка и за това
Ако си малка какво правиш там. Игри на Волята. Да питам, къде са психолозите. Надкастъри въпреки това, че има граница, която според мен никога не трябва да се прекрачва. Писала съм много, защо. Ще Ви бия с вашата стратегия. Ако четете отговорете, какво по-точно спечелиха Мани и Фейгин? Хейт, който заслужиха? Аз видях само това. Ако не бяха го направили. Според мен шанса, поне едната да стигне далеч, без номинации беше по-голям. Според мен. И друго гледат деца. Моля Ви спрете. Не е само игра! Препоръчани теми