💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 432
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 135
Гледам Надкаста с Фейгин,гледах и другите и интервюта ,еми съжалявам ама само оправдания слушам от нея.Отново за пореден път се убедих ,че тя не поема отговорност за постъпите си и думите си.Както и друг път съм казвала е тя общо взето на  принципа " Накъдето духне вятъра натам и аз".Алесио и Виктория няма да ги коментирам .Всичко казано за тях си е истина ,но те са си селски пръчки .Това си е.

Другото което ми направи изключително грозно впечетление в началото на  тоя подкаст отношението,и някой думи на Фейгин и Туджаров към Гого пък и към другите от сините .Няма да преразказвам който има желание ще погледне.Туджаров си личи ,че страшно завижда и не харесва Гого. Ама това е положението,и да тичаш Туджарка ти до нивото на Гого и като човек и като играч няма да стигнеш.

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 15:31 от *Аня*

# 136
  • España
Дяволче, Бен , няма да се уморя да повтарям , че сте велики!!!! Страхотна нова тема , както винаги!!!

Ето ви едно друго амплоа на Фифо . Господарите избухнаха :

https://www.youtube.com/watch?v=RK1Exb0Tvqw

# 137
Фейген какви бузки е напомпала. Flushed

# 138
Благодарности за темата, инфото, колажите, статистиките, социалогическите проучвания "Дяволо Интернешънъл"и "Бенгън Рисърч"...Smiley

Продължавам да си мисля, че Георги прецака "системата", чак му обясняваха как е трабвяло да играе, защото ТЕ така са очаквали, но много е удобно да не ни показват "стратегиите" на Вики и Алекса преди съвет.
Може и да е стиснат, недалновиден, наивен Жорката, но храната прави борбата!
Ето ви едно друго амплоа на Фифо . Господарите избухнаха :

https://www.youtube.com/watch?v=RK1Exb0Tvqw
Smiley  Smile Smiley

Догодина колегите от БУМБУК в Игрите 5 Smiley

# 139
Мен от драмата ГогоФейгинАлексиВика, най- ми е противен Алекси и след него Виктория. Сърбина по слип, който защитава жените, няма да номинира жени, прати Фейгин на елминация, после Гого да си дадял бъбрека за нея. Еми много е лицемерен.
Не бъбрека, торбички със слама трябваше да даде. Joy
Аз не мога да повярвам, че някой му се върза на сръбския бек, че нямало да номинира жени. Той сам не си вярваше като го каза Joy

# 140
Cafelate, да схемата е или Гого да се раздели с грошовете, или да отстранят него или Фейгин или и двамата, прикрита зад едни слова за чест.
Единствено ме е яд, че не могат да си "отърсят мухите" тези младоци.

# 141
... схемата е или Гого да се раздели с грошовете, или да отстранят него или Фейгин или и двамата, прикрита зад едни слова за чест.

Малко уточнение. Simple Smile
Георги/Жоро/Жорето/Жорката - приятелят на Фейгин, плувецът при червените.
Гого - нинджата от бившите сини, към настоящите серии жълти. Гого няма грошове и не е свързан с Фейгин.
Преди се считаше, че е имал симпатии към Мани.

# 142
Тук съм вече и аз.Гласувах за Лефтеров,Алекса,Непобедимите,Юлиян,Роберта,Ваня,Андрей,Фифо

# 143
Другото което ми направи изключително грозно впечетление в началото на  тоя подкаст отношението,и някой думи на Фейгин и Туджаров към Гого пък и към другите от сините .Няма да преразказвам който има желание ще погледне.Туджаров си личи ,че страшно завижда и не харесва Гого. Ама това е положението,и да тичаш Туджарка ти до нивото на Гого и като човек и като играч няма да стигнеш.
Всеки има право на мнение.
Думите на Александра по въпроса аз не съм ги коментирал, и не възнамерявам да ги коментирам - който иска може да ги чуе. И все пак става дума за първо впечатление, в момента в който го е / ги е  видяла Гого/останалите.

# 144
Благодаря за новата тема, момчета Simple Smile
Иначе нямате изчитане.
Аз още съм под влияние на драмата Гого-Фейгин.
Трудно ми е да заема позиция, но пък и доста ме дразнеше податливостта на Фейгин към всякакви манипулации. Както и дебелокожието на Гого. Както и на Виктория и Алекса подкокорсването. Абе...всички ме дразнят. И аз се усещам, че май Генчо дето не можех да го трая в началото, на фона на тези ми е най-приятен.
На Гого или на Жорката

# 145
  • София
Жената от снимката с Куков, Гого и Мирослава, Куков е отбелязал като dayana.welt в Instagram, тя не е посочила друго име там. Не бих казала, че е инфлуенсър, има 27 публикации в профила ѝ, може би е била неговия +1 на партито, на мен ми прилича малко на актрисата Гал Гадот.

Скрит текст:

Снимки от профила на Цветан:
Скрит текст:

И в рубриката "Домашните любимци на..." - днес: Куков и Михаела:

Скрит текст:

# 146
Почнах да и гледам подкаста на Фейгин, после пак, че деветмесечните искат внимание.
Хич не е тъпа, така и изнася, говори надменно за първото впечатление към другите, била в шок в кое племе е разпределена. Каза си, че още от първия кастинг е знаела, че ще участва, на  провокативни разпити не са я подлагали.

Има самочувствие типично за рускините, сугурно няма да е ходила в редовно училище, щом така я впечатлява кой на какъв приличал и как бил облечен.

Въпрос - как се почувства като те набедиха за най-слаба в племето
С насмешка  отговори, че като човек стигнал до олимпиада няма как да е слаба.

Според мен е живяла доста асоциално заради спорта, но не е малка да се ориентира,  добре си дава сметка за нещата,  вероятно и прикритост  и хитрост като част от характера.

# 147
Голяма забава е надкаста с Фейгин. Много смях пада (ние с Вики не си говорехме, ама тя вербално ме тормозеше), и се чудя, дали трябва да ме е жал Rolling Eyes Не се ли усеща, малка, малка, ама не толкова. Сина ми е на дест и отдавна прави разлика между истина и лъжа. "Алекса и Вики са в коалиция, защото Вики му говори на сръбски". Да ми е живо и здраво детенцето, но си мисля, че е по-зрял. Това наивност ли е или другото? Не мога да преценя Simple Smile Налага се и Недялчо да обяснява, какво пита. Много тормоз много нещо е изтърпяла. Само аз ли не го виждам. Чак съм бясна на себе си. Опитвам се, ама не мога, ама като се замисля, от момиче, което реве от 4 серия какво да очакваш Simple Smile. Ама тя е малка и за това Flushed Ако си малка какво правиш там. Игри на Волята. Да питам, къде са психолозите.  Надкастъри въпреки това, че има граница, която според мен никога не трябва да се прекрачва. Писала съм много, защо. Ще Ви бия с вашата стратегия. Ако четете отговорете, какво по-точно спечелиха Мани и Фейгин? Хейт, който заслужиха? Аз видях само това. Ако не бяха го направили. Според мен шанса, поне едната да стигне далеч, без номинации беше по-голям. Според мен. И друго гледат деца. Моля Ви спрете. Не е само игра!

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 17:04 от dundinka

# 148
Не мога да разбера , какво е това намилане. През два ,три поста се пише колко отвратителни са Алекса и Вики и колко изтормозени Фейгин и Мани. И тук там колко гениален е Илиян.
Добре разбрахме,  стига вече. Има и други участници в играта. Тези които си харесват Мани, Илиян и Фейгин ще продължат да си ги харесват и тези които предпочитат Алекса и Вики също. Никой на никого няма да промени мнението за това не е нужно постоянно натякване. Че то вече си заприлича на тормоз. 😁

# 149
  • София
Почти всички постове, в които са споменати Александра, Илиян и Виктория в текущата тема, са постове от защитниците на Виктория в опит да бъдат дискредитирани думите на Александра, че не ѝ е било приятно в племето на "Супергероите" и че отношенията им са се променили след идването на Виктория, точно последните постове не съдържат никаква защита на Александра, да не говорим за натрапване на гениалността на Илиян, на него просто му се преписва качеството да контролира умове. Напълно възможно е Александра да има мнението, което има за отношението на Виктория, без Илиян да е намесен в това, все пак последната много повече крещя на Александра, отколкото на Илиян.

Общи условия

Активация на акаунт