💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 432
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 120
Феновете на Алеко и Виктория да не гледат – няма да им хареса.
Останалите ще се изкефят!

https://www.youtube.com/watch?v=DrqyzkTCkO4

Много хубаво впечатление ми направи Фейгин, мило и възпитано момиче.
Хаха. Един от хората, които харесват поведението на Вики и Алекса, повече от това на Илян,Мани и Фейгин отдавна го гледа и много го хареса Simple Smile Забелязах, че не се четем Wink И доста преди това го коментирах. Ще се редактирам. Истината е, че много ме е жал за Фейгин. Според всичко, което видях, къде са били психолозите. Не е готова още.

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 14:51 от dundinka

# 121
Много интересно започва Надкаста с Александра.
До момента - от Продукцията са я искали за участник, и не са я тормозили по време на кастингите. Имала е едно сериозно гадже преди Жоро, 4 месечна връзка, след което момчето е заминало извън страната.

Мамина златна, 4 месеца сериозна връзка. Как ме удари възрастта изведнъж.

# 122
гледам снимките от рождения ден - рожденичката е много хубава и свежа, повечето жени обаче + алекса са толкова ретро, че се потрисам. млади момичета, а толкова евтинджос и като от зората на чалгата се носят. много зле.

# 123
гледам снимките от рождения ден - рожденичката е много хубава и свежа, повечето жени обаче + алекса са толкова ретро, че се потрисам. млади момичета, а толкова евтинджос и като от зората на чалгата се носят. много зле.

модата и всичко се върти. особено кючека. той се врти нананананай

# 124
да, виждам, че ги влече кючекът...

# 125
Благодаря за новата тема, момчета Simple Smile
Иначе нямате изчитане.
Аз още съм под влияние на драмата Гого-Фейгин.
Трудно ми е да заема позиция, но пък и доста ме дразнеше податливостта на Фейгин към всякакви манипулации. Както и дебелокожието на Гого. Както и на Виктория и Алекса подкокорсването. Абе...всички ме дразнят. И аз се усещам, че май Генчо дето не можех да го трая в началото, на фона на тези ми е най-приятен.

# 126
-

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 15:07 от DebSs

# 127
  • София
Фейгин е много наивна, направо до глупост на моменти, един път така, един път иначе, изобщо както дойде и който както  я посъветва. Донякъде е нормално, много е млада, същинско цвете в саксия с този живот, посветен на професионалния спорт. Жорето и той много млад, направо са си деца.  Каквото и да е, обаче, не беше редно така да се бърка в личното между тях, то речи, намеци, упреци, чудо... А Георги направо го сринаха психически, дожаля ми за него, наистина, въпреки че и аз не одобрявам първо решението с храната, после и неутралната позиция спрямо Фейгин. Аз бих си имала езно наум с него извън играта, може наистина да си е такъв и ако е така, не й трябва на Фейгин. С времето ще стане ясно, тя ще си вземе поуките и ще разбере какво значи истинска и сериозна връзка.

# 128
Благодаря за новата тема, момчета Simple Smile
Иначе нямате изчитане.
Аз още съм под влияние на драмата Гого-Фейгин.
Трудно ми е да заема позиция, но пък и доста ме дразнеше податливостта на Фейгин към всякакви манипулации. Както и дебелокожието на Гого. Както и на Виктория и Алекса подкокорсването. Абе...всички ме дразнят. И аз се усещам, че май Генчо дето не можех да го трая в началото, на фона на тези ми е най-приятен.
Ко не. Само Генчо не Wink

# 129
Ми ха де...Чак сама се изумих от себе си.
Не знам, Виктория и Алекса че са ми супер анти - така е.
Ама Жорето....айде хубаво ММ го оправдава, че бил още дете и той.
Ама някои неща се възпитават първите седем годинки, бе джанъм. Толкоз се поболя милият, че не спря да мезга през цялото време пред останалите. Онез пък двамата ВикАлекса - много загрижените за Фейгин, защо гласуваха срещу нея, като толкова им е мила? И после самата Фейгин, мън-мън, мрън-мрън, хубаво обрисува любимият как се криел под масата, цитирайки дословно братя сърбин. За водещата пък думи нямам. И преди не ми беше симпатична, сега съвсем ми опротивя.

# 130
  • София

Рожденичката е много красива и свежа, поддържана жена с възможности, но от минижуп с чизми по-ретро не се сещам Simple Smile

# 131
Някой е направил колажа, а Алекса си го публикувал сам с профила 🤣
Ключът към бараката 🤣

# 132
  • Варна

Рожденичката е много красива и свежа, поддържана жена с възможности, но от минижуп с чизми по-ретро не се сещам Simple Smile

Такава е модата.

# 133
Някой е направил колажа, а Алекса си го публикувал сам с профила 🤣
Ключът към бараката 🤣

Вместо his mentality,на последната снимка трябва да пише-бутането от продукцията 🤡

# 134
Мен от драмата ГогоФейгинАлексиВика, най- ми е противен Алекси и след него Виктория. Сърбина по слип, който защитава жените, няма да номинира жени, прати Фейгин на елминация, после Гого да си дадял бъбрека за нея. Еми много е лицемерен.

Общи условия

Активация на акаунт