💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 396
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 195
Попадала винаги в лоша компания..
Не си ли с Вики и Алекса, компанията винаги е лоша, да си знаете Wink

# 196
Въртят, сучат, все те жертвите и невинните. Айде сега. Илиян и Мани никак не ми се виждат от мълчаливите, да се бяха защитили. Това е игра и победителят е един в край на сметка.
Те се защитиха в крайна сметка.
Тогава да не се правят на жертви. Друг е въпросът, че това тяхното не беше защитаване, а живо прецакване. Сами се нахендриха.
Продукцията ги нахендри в крайна сметка. Защото изтропването на саботажа повлия на играта им.
Но даже и така в момента са по-добре отпреди. Независимо, че Фейгин отпадна. Същото вероятно щеше да се случи, ако Сините бяха останали цели. Фейгин поне спечели една седмица повече.

# 197
  • Другата България
На фона на Евгения започнах да симпатизирам на Мани.

# 198
Никой не пише Приятно гледане и някак не ми започва седмицата добре.😁 Та затова аз да напиша .
   ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ на всички и семица изпълнена с повече положителни емоции.😃

# 199
Джаферович за Мани:
- Щастлива съм, че я виждам. Това сигурно е брутално лицемерно.
Да, лицемерно е. Но споко, никой не ти повярва. 😅😅😅

# 200
Харесаха ми синхроните на Евгения дотук.

# 201
  • Sunshine state
Въртят, сучат, все те жертвите и невинните. Айде сега. Илиян и Мани никак не ми се виждат от мълчаливите, да се бяха защитили. Това е игра и победителят е един в край на сметка.
Те се защитиха в крайна сметка.
Тогава да не се правят на жертви. Друг е въпросът, че това тяхното не беше защитаване, а живо прецакване. Сами се нахендриха.
Продукцията ги нахендри в крайна сметка. Защото изтропването на саботажа повлия на играта им.
Но даже и така в момента са по-добре отпреди. Независимо, че Фейгин отпадна.
Те си знаят колко им е добре. А изтропването си е риск, който те трябваше да калкулират. Много трябва акъл да осъзнаеш, че те снимат от всеки ъгъл и продукцията иска сеир. Те по-дърварски не можаха да я саботират тая игра.

# 202
Положението е сериозно - Жорката не иска да яде.

# 203
Жени си е Кума Лиса Simple Smile

# 204
Виктория не можела да асимилира, че Мани била Фейгин. Въобще не й вярвам. Виктория завижда на Мани, та се пука, защото беше най- добрата жена от сините. И сега като не я пречупи, и като Мани побеждава, това се засили.

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 21:13 от Анонимен

# 205
Ох, горкото Жоре от мъка спря да яде. Ще ми се скъса сърцето. 😁

# 206
  • Другата България
Тупарев харесва случващото се в момента.

Чак не е истина Фейгин на какво се  е подложила с цитирането на тази реч!!!
Тотално си развалих мнението, ужас! Уточнявам - за формата си развалих мнението, за представянето ѝ.

# 207
Щом Жорката не му се яде, наистина е влюбен. Личи, че не е очаквал тя да отпадне.

# 208
Това обръщение към Гошо 10000 процента и е написано предварително от продукцията 😭😂

# 209
Тупарев харесва случващото се в момента.
Този синхрон в момента редактор го е писал Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт