💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 411
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 180
Фейгин доста заучено говори. Ако я прекъснат няма да може да си довърши мисълта, ще трябва да започне от начало, както си го е репетирала преди това. Прави се на овчица, бурните отношения между двете коалиции ги описва като 'тормоз', макар че за мен умишленото дразнене и провокации от Илиян са също тормоз. Постоянно натъртва по един уж небрежен начин как не е с български произход, но иска да се състезава за България и след това замълчава и поглежда към интервюиращия за да слуша 'браво, страхотна си, делиш от всички останали'. Оправдава липсата си на гръбнак с младостта си, а всъщност ѝ е много добре да си седи отстрани и после да реве, че е жертва. Прави се на много мила и невинна, същевременно я тресе самочувствие, че е повече от останалите. Това, че се има за много красива лично на мен ми е комично. Не е грозна, но както писах и преди - на 30 години ще е абсолютна 'леличка' в лицето. 

Че то един Илиян, който трудно го дишам, си застава безпардонно зад действията и думите и по този начин поне мога да го уважавам. Докато Сашка цял живот ще е 'невинна, тормозена и нямаща вина за нищо', все другите ще са виновни, все някой ще я е натиснал, изкушил и измамил.

# 181
  • Sunshine state
Ех, monday, колко добре си я описала. Имам такава роднина, която цял живот така си я кара. Все я бутат, все тя не разбрала, а е на 60г близо.

# 182
Не мога да разбера , какво е това намилане. През два ,три поста се пише колко отвратителни са Алекса и Вики и колко изтормозени Фейгин и Мани. И тук там колко гениален е Илиян.
Добре разбрахме,  стига вече.

Всеки ще си пише за това,за което се вълнува или щом е мнение,различно от твоето играем картата на "стига вече" ?
И на мен ми е писнало от Гого , ама на - чета си и не се оплаквам гласно.
Ама пишете си , ама недейте натяква. Защото и отсрещната страна може да прави същото и целия форум ще се превърне в безсмислица. Ако се напише хиляда пъти едно и също нещо не го прави истина. Визирам постове в които се пише: Ето има доказателство... Видяхте ли имало е тормоз ... Още един път се доказа ,че са тормозени... и т.н.
Много пъти помолих, за конкретни доказателства. Да ги обсъдим. Не ги видях. Моите постове напротив са пълни с такива. Винаги се аргументирам и целта беше да провокирам дискусия. Не познавам лично нито един от участниците и не искам. Най-вероятно няма да намерим общи теми, разлика в годините интереси и т.н, но има едно Но. Започнах да пиша провокирана от начина по-който са представени нещата и според мен тенденциозно очерняне на двама души при положение, че постъпката на други трима е къде, къде по-осъдителна (мое мнение). И не сте права "истината се ражда в спора". Онзи спор с аргументи, четене и гледане. Дано не е много назидателно. Просто различно мнение. Приятно гледане и игра на която да се насладим с малко интриги и много воля Simple Smile

Какво означава конкретни доказателства за Вас?
Многократно участниците споделяха в интервюта и подкасти, че е имало непрестанен вербален тормоз. Видяхме безобразното поведение на вашите любимци, но искате още и още доказателства. Който има очи вижда, който не иска да повярва никога няма да го направи.

# 183
На мен Фейгин ми падна в очите. Стана ми безлична, като човек.

# 184
Скрит текст:
Не мога да разбера , какво е това намилане. През два ,три поста се пише колко отвратителни са Алекса и Вики и колко изтормозени Фейгин и Мани. И тук там колко гениален е Илиян.

Всеки ще си пише за това,за което се вълнува или щом е мнение,различно от твоето играем картата на "стига вече" ?
Ама пишете си , ама недейте натяква. Защото и отсрещната страна може да прави същото и целия форум ще се превърне в безсмислица. Ако се напише хиляда пъти едно и също нещо не го прави истина. Визирам постове в които се пише: Ето има доказателство... Видяхте ли имало е тормоз ... Още един път се доказа ,че са тормозени... и т.н.
Много пъти помолих, за конкретни доказателства. Да ги обсъдим. Не ги видях. Моите постове напротив са пълни с такива. Винаги се аргументирам и целта беше да провокирам дискусия. Не познавам лично нито един от участниците и не искам. Най-вероятно няма да намерим общи теми, разлика в годините интереси и т.н, но има едно Но. Започнах да пиша провокирана от начина по-който са представени нещата и според мен тенденциозно очерняне на двама души при положение, че постъпката на други трима е къде, къде по-осъдителна (мое мнение). И не сте права "истината се ражда в спора". Онзи спор с аргументи, четене и гледане. Дано не е много назидателно. Просто различно мнение. Приятно гледане и игра на която да се насладим с малко интриги и много воля Simple Smile
Съгласна съм по принцип истината се ражда в спора, но в този случай няма спор. Има харесване и нехаресване на участници и възмутителни обиди. Има кой кого харесва повече. Аргументите са едни и същи, те саботираха ,защото имаше тормоз и токсична атмосфера.
Аз съм против постъпката на Мани и Фейгин .За мен тормоз няма ,който и ще да каже или напише обратното.Токсична атмосфера и да е имало ,те са в състезание не на курорт. Вербална агресия за мен имаше и от двете страни, едните крещяха ,другите омаловажаваха и се подхилваха насреща им. За мен второто е по- голям психически тормоз.
 Аз също не понасям и егоистично и свръхамбициозно настроените хора. За мен не е важна само целта , а и начина по който ще стигнеш до нея. Не търпя и такива ,които не мислят за последствията и не спират да се оправдават.
 Но и тримата са малки, недорасли и растящи в среда ,където моралните ценности са изкривени. И ако ти повтарят постоянно колко голяма работа си и какъв гениален стратегически ход си направил ,как ще останеш в историята на ИВ като голям играч, ти започваш да си вярваш.
Но спрях да се обяснявам , защото няма смисъл. Всеки си пречупва информацията по собствен начин. И темата се препълва с едни същи постове ,което започва да става натоварващо за всички пишещи и четящи. Точно затова и написах ,че монетата има винаги две страни и никой не може да накара другия да вярва в нещо , в което не иска.

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 23:20 от Joy 05

# 185
По принцип когато някой каже за себе си:
"много съм красива" или
"много съм емоционална"     (Мирелка)
и т.н.
ми светва червена лампичка.

Допълвам, че при мен светва и когато някой говори за себе си в трето лице, което често наблюдаваме при голяма част от играчите.

# 186
  • София
И аз не смятам, че Фейгин е жертва, само го играе такава. На мен и Мани и Фейгин са ми безцветни.

# 187
По принцип когато някой каже за себе си:
"много съм красива" или
"много съм емоционална"     (Мирелка)
и т.н.
ми светва червена лампичка.

Допълвам, че при мен светва и когато някой говори за себе си в трето лице, което често наблюдаваме при голяма част от играчите.
Как в трето лице? Това ще рече, че използват собственото си име говорейки за себе си. Кой освен Алекса изобщо го е правил? И си го спомням да се е случвало само веднъж

# 188

Какво означава конкретни доказателства за Вас?
Многократно участниците споделяха в интервюта и подкасти, че е имало непрестанен вербален тормоз. Видяхме безобразното поведение на вашите любимци, но искате още и още доказателства. Който има очи вижда, който не иска да повярва никога няма да го направи.
Просто е! Пример: Интервюто на Фейгин при Гала от днес 8-9 минута Фейгин: "Те ме срийнаха физически". Гала: "То това дойде май след саботажа". В надкста 31- 32 минута Фейгин: "Ние с Вики не си говорехме до средата на играта".  Сега на кое да вярваме. Вики вербално ме тормозеше или с Вики не си говорехме. После Вики и Цецо ме ухажваха Wink Дори няма да си направя труда да коментирам.

# 189
  • Sunshine state
Въртят, сучат, все те жертвите и невинните. Айде сега. Илиян и Мани никак не ми се виждат от мълчаливите, да се бяха защитили. Това е игра и победителят е един в край на сметка.

# 190
Въртят, сучат, все те жертвите и невинните. Айде сега. Илиян и Мани никак не ми се виждат от мълчаливите, да се бяха защитили. Това е игра и победителят е един в край на сметка.
Те се защитиха в крайна сметка.

# 191
Идеята с жертвите тръгна от социалните мрежи и от тук. Те яхната вълната просто. Една лъжа повторена хиляди пъти звучи като истина. А Фейгин да си показва самочувствието на леда, не по студията. Толкова безволев и безхарактерен спортист...

# 192
  • Sunshine state
Те се защитиха в крайна сметка.
Тогава да не се правят на жертви. Друг е въпросът, че това тяхното не беше защитаване, а живо прецакване. Сами се нахендриха.

# 193
И в единия случай имаш право на избор да премълчиш, да се озъбиш, каквото ти душа иска. В другия никакъв избор. Въпрос: Коя постъпка според Вас е по осъдителна? Аз си мисля втората. Никой няма право да отнема на другия правото на избор.

# 194
  • София
Това което виждаме е това което ни показва продукцията. Но момичетата за да се решат на такава постъпка,  атмосферата за тях е била токсична. Ако са се чувствали добре, нямаше да правят саботаж. Това не означава, че одобрявам постъпката им.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 10:22 от Алекс :)

Общи условия

Активация на акаунт