💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 423
  • 3 234
  •   2
Отговори
# 150
Аз да пишат за масовката за и против нямам, повечето са точно това - пълнеж. Но ако има хейт срещу Гого и Филип, ще се караме. Grinning
В крайна сметка тези двамата са звездите, които блестят със СОБСТВЕНА светлина. Другите само отразяват блясък.

# 151
Ох бе, ех бе 😍😍😍😍 Прекрасни😍😍

# 152
Записвам се и аз! Дяволо, Бенгън, благодаря за усилията ви!
Мисля, че Лефтеров няма да е във форма и Фифо отново ще е капитан. При червените може и да е друг освен Алекса, но не мога да предскажа вече.
За бивши участници избрах Юлиян, Пламен, Веско, Роберта, Ваня, Тодор, Вайс, Морунов, Андрей

# 153
  • earth
Виждам проблема - от детския щанд са му тясни, от мъжкия дълги.

# 154
  • Стара Загора
Гледам Надкаста с Фейгин,гледах и другите и интервюта ,еми съжалявам ама само оправдания слушам от нея.Отново за пореден път се убедих ,че тя не поема отговорност за постъпите си и думите си.Както и друг път съм казвала е тя общо взето на  принципа " Накъдето духне вятъра натам и аз".Алесио и Виктория няма да ги коментирам .Всичко казано за тях си е истина ,но те са си селски пръчки .Това си е.

Другото което ми направи изключително грозно впечетление в началото на  тоя подкаст отношението,и някой думи на Фейгин и Туджаров към Гого пък и към другите от сините .Няма да преразказвам който има желание ще погледне.Туджаров си личи ,че страшно завижда и не харесва Гого. Ама това е положението,и да тичаш Туджарка ти до нивото на Гого и като човек и като играч няма да стигнеш.

Аз по съвсем различен начин възприех Надкаста. Хареса ми и нищо не ме подразни.
 И не я вярно, че само се е оправдавала. Разказа си нещата точно такива , каквито са били и как тя се е чувствала

# 155
Мълча! Трудно ми е повярвайте, току виж някой се обидил, а може би разплакал Sweat И после излезе ми име. Вербален  агресор Wink

# 156
  • София
П. П. Дяволо, като пускаш линк към новата тема, пиши на модератор да заключва старата. Че се пише и в двете.

Аз винаги им пиша и то от години. Просто по това време през нощта няма дежурни модератори, а защо днес сутринта не са заключили темата след като са заключили тази за Фермата един Господ знае.
Аз моята работа съм си я свършил. 😊

Любо и Влади от сезон 2, сериозно ли не съм ги пуснал? 😮
Хмм, явно съм ги подминал в бързината.
Пуснати са най-отдолу. Който иска може да си изтрие гласовете и да гласува отново.

Благодаря на Еми за снимките на Гого и Фифо, таман щях да ги пусна. Двамата любимци на народа в три топ снимки, като за понеделнишки, евала. 😎

Надкаста е пуснат видях, не видях за Фейгин в На Кафе, всъщност мисля, че е пуснат линк, но за всеки случай ще го повторя.

# 157
Виждам проблема - от детския щанд са му тясни, от мъжкия дълги.
Туше!

# 158
  • София
Ралица и любимия и мъж до нея

# 159
  • софия
Ауууу, снимките на двамцата са един път, мерсиии! Не е човешко това, не е. На работа съм, снимам една сухарска конференция, а в главата ми Гого, Фифо, бицепси, чуууудо. Стегни се, Слабке,  стегни се!!!

# 160
Слабка хахаххахха. Слабка в Игри на волята на реката - Заслабка

# 161
Благодаря за новата тема, момчета Simple Smile
Иначе нямате изчитане.
Аз още съм под влияние на драмата Гого-Фейгин.
Трудно ми е да заема позиция, но пък и доста ме дразнеше податливостта на Фейгин към всякакви манипулации. Както и дебелокожието на Гого. Както и на Виктория и Алекса подкокорсването. Абе...всички ме дразнят. И аз се усещам, че май Генчо дето не можех да го трая в началото, на фона на тези ми е най-приятен.
На Гого или на Жорката
Жорката, извинете. Simple Smile

# 162
  • София
Най-слабият Надкаст е този с Фейгин.
От началото до края.
Личи си, че след предаването е минала бързо обучение какво да говори.

Непрекъснатото напомняне колко е малка и няма опит никак не се връзва с определението за Гого при първия ѝ поглед - изглеждал като "напушен"...
Нито една добра дума не се чу за никого от племето при изявите на терен.
Но важното е, че ще ходи в Лондон на гости и на пазар... 

Успех пожелавам професионално на Фейгин, а другото дано дойде с времето.

# 163
  • София
Ихххх, не трябваше да виждам снимките на Ралчето Flushed

# 164
По принцип когато някой каже за себе си:
"много съм красива" или
"много съм емоционална"     (Мирелка)
и т.н.
ми светва червена лампичка.

Общи условия

Активация на акаунт