💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 126
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 570
Аз съм за Мирела на капитанската, само защото ненавиждам Алекса. Но от това, които виждам споменато в подкасти Мирелка ще се окаже по-голяма връзкарка от Жени. Дразни ме това, че не е седнала като Жини да се подготвя, ами розчита единствено на това че се е запознала с един куп хора преди предаването и очаква всеки да я пази.

За крайна победа съм за Фифо, Генчо и Жини. Защото и тримата се отличават.

Фифо за мен е най-комплексният играч и мисля, че взе да се усеща и стратегически как да постъпва.

Генчо - служебна победа, заради тормозът от Зори. Но сериозно, единствено той ми обърна мнението от отрицатилно в положително. Хитър, търпелив и учуднащо не е само груба сила, чавекът не е помпал мускулите само за украса май.

Жени - знам, че много хора я ненавиждат, но на мен ми е интересна стратегическата игра и то такава, която не се изразява в психически тормоз над другите (Алекса). Харесва ми и че стратегията не е само социална, ами и подготовка за игрите. Знам, че хората виждат само че има едни десетина излишни килограма, но реално това пречи единствено за бързината, помага изключително много за силови битки. За мен тя е най-добрата останала жена, единствено Елица я водеше. И друго - Жени си е инфлуенсър, още от преди влизането. Тази реклама помага, но все пак щеше да е много, ама много по-лесно да го раздаваше "добрата майка орлица менторка", а не крайната цел да е победата. Просто личи, че много иска да победи и това е водещото, не е отишла да е придворна.

# 571
  • Буркина Фасо
Сериозно ли има хора, които искат Алекса да е крайния победител?? Ударихме дъното..
а ти искаш Джафката ли да спечели ?

# 572
Аз искам да преиграят финала с Цецка и Касим. Който спечели, все ще е добре.
Вече върви тегаво сезона.
Все пак ще викам за Касим.

# 573
  • София
Миналата година се чудех как има потребители, които спират да гледат, а само четат темата, а сега май и аз ставам от тях.

Толкова пошло и режисирано стана, че...

Позволявам си да напиша нещо от темата за спойлерите, защото всъщност не е спойлер за резултата от битката довечера. И там няма такава информация.

Битката между Алекса и Мирела е преигравана на края на формата. Не знам по каква причина, но е факт. За пореден път ще гледаме режисирани физиономии в сериал.

Слагам в спойлер снимки на Алекса от снощи и уж ден по-късно, но с видимо по-обрасла брада и коса. Ако утре си е пак с късата коса и брада, съвсем очевидно ще стане.
Скрит текст:
от вчера

От промото за днес

# 574
  • София
Евгения няма проблем при отпадане на Мирела. Филип и Лефтеров са много добри войници. Изпълняват заповеди и събират грошове за нея Grinning Гого пък така да слуша по-големият брат, че няма накъде. Ралица и Мани ще трябва да вадят жълтиците и саби, за да се развали седянката.

# 575
Интересна тактика на червените за заблуда на жълтите с това кой е капитана, защото това може да повлияе кого да пуснат заместник на Евгения, макар мъжете едва ли ще се бутат да бъдат те, като гледам Joy

# 576
Аз искам да преиграят финала с Цецка и Касим. Който спечели, все ще е добре.
Вече върви тегаво сезона.
Все пак ще викам за Касим.
Да, едно нещо не мога да простя на Генчо, това че остави Цецо да спечели. Иначе на тази битка Касим щеше да победи и нещата щяха да се развият много по-интересно.

Естествено Генчо се беше прав стратегически де.

# 577
Малък факт от Надкаста с Фейгин. При разпадане на червеното племе Алекса и Виктория не са искали в никакъв случай Генчо в племето, защото имал много грошове и щял да им развали играта. А сега същите двама посерковци го изкарват Гената лош, защото не е искал Алекса да се присъедини към племето с грошове и предимства.

# 578
  • софия
Здравейте, банда! Махам ви от дъното, защото гласувах за Алекса, Фифо или Гого за победители. Довечера съм за Алекса, което пък значи, че вече гледам дъното отдолу. Въобще, голяма тиня съм явно, хахаха. Аз също не мисля, че Джаф играе с този вирус. Яко се развъртя из резиденцията и май никой не пожали. Ако наистина са успели червените да подлъжат жълти за капитана , поздравления за хитрия ход. Не е ясно обаче, дали е така или просто не са показали всичко от продукцията. Честити да са ни именяците, здрави и сбъдващи да са!

# 579
откакто Филип започна по-осторожно да гушка жаферович след победите и дойде този вирус. ей съсипа я този гадняр

# 580
Със забавяне поради ютуб проблеми най-сетне успях да публикувам един от най-интересните ЧакалКаст-и с отпадналата душица Фейгин.
Може да разберете за взаимоотношенията им с Георги, за това как Елица не е поздравявала след игра, как Алекса я е изплашил до смърт, защо реално са направили саботажа с Мани и още много други интересни и пикантни теми.
Линк: https://youtu.be/w6EOEs0TSlY

# 581
алл само гледам снимката на видеото и ми прилича на 60годишна србска певачица. да се връща Елза от игри на волята. и в американския сървайвър забелязвам че хората са много по-убави натурални

# 582
Снимки от инстаграма на Любо 
Скрит текст:

Ех, на екран колко красив и някак мащабен изглежда плажа, а какви грозотии го обграждат. И като гледам някой е резнал разрешителните за къщурки на първа линия Sad

Soney, хаха, добро утро с Влюбеният Шекспир, Жорката същий Джоузеф Файнс влюбен в позаспалата Гуинет Фейгин. Smile

Интересно стартира епизода снощи. Болен, по-болен...Женя. Добре, че вируса не я тръшна преди да постави последното топче, че да не се мъчи на Стопанството.
Аз си изпитвам сантимент към Мирела, като ѝ се сопнаха Женя и Митко чак ѝ се насълзиха очите. И при нея като Фейгин си личи семейната обремененост да си израсла без един родител, а в техния случай без майка. Чувството, че си изоставен, все да се доказваш и да търсиш одобрението, да искаш да си харесван от всички, да си зависим от авторитети е толкова видно проявено и при двете.

Стискам палци на Мирела довечера за достойно представяне.

Ей така на шега победители гласувах Георги и Мани.

# 583
Оо, нямам съмнение, че тази вечер или най-късно утре, Димо, Ралица и Евгения ще намилат на мъжете как са чакали тях срещу Алекса, как затова е било такова тежко трасето, как Алекса е станал отново капитан, понеже нямало да може да си прости ако някоя жена отпадне, защото той се е скатал. И самия Алекса като се върне от капитанска ще почне с Виктория да говори как чакал Фифо, а не Мирела. Зори и Мира ще пригласят, Генчо ще въздиша. А жълтите сигурно ще загубят още първата номинационна и на съвета Ралица ще ги подкара по ред.

# 584
Здравейте, някой има ли идея кога ще бъде излъчен тазгодишният финал?

Общи условия

Активация на акаунт