💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 126
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 705
И какво точно е натрупал? Алекса си спечели секирчето, както Фифо си спечели огърлицата-на битка. Иначе теории на конспирацията е ясно, че винаги ще има. Някой знае ли със сигурност, че нямаше да дадат брадвата на Мира или Фифо-НЕ. Само се предполага, ами значи всичко, което се говори, че е за него е спекулация или просто защото не ни кефи, така да се каже.
А защо никой не протестира за наградата на Фифо?

Ами хайде и аз към дъното с кафе Grinning Стискам палци да остане Алекса.

Победители в игрите: Алекса, Гого, Фифо /все ми е едно в какъв ред/
Знае се. На всеки преди това предлагаха сабите. Само на Алекса измислиха томахавката. Ако беше честно, трябваше той да вземе сабите, а Ралица след това томахавката

# 706
Сериозно ли има хора, които искат Алекса да е крайния победител?? Ударихме дъното..

Аз искам. Проблем?

В същото време един посредствен образ без особени личностни качества и достойнства е фаворит на публиката тук. Не е ли това по-голямо дъно?

Методите на Алекса не ми допадат и заради тях не го харесвам, но иначе го оценявам като играч, защото видно доминира вече второ племе. Щеше да е по-добре обаче, ако това се случваше без помощта на продукцията, която няма търпение да му връчи поредното предимство. Смятам, че щеше да прогресира и без това подпиране, а така победата му, ако наистина се реализира, ще е опорочена.
Аз пък смятам, че без помощта на продукцията, нямаше да стигне далеч. Не е по- добър от редица играчи - Филип, Гого, Георги, за мен е възможно да включа и Генчо, Валери, а може би и Гайтанов.

# 707
Алекса е добър играч и страшен манипулатор.Със сигурност е за предпочитане пред Виктория,Зори Кухото и Евгения,но от мъжете определено ми е на последно място като избор.

# 708
  • Другата България
Аз идвам, за да всея още малко съспенс. Който ме познава знае, че съм като питбул, като захапя, не пускам докато не изясня какво и що. Та снощи, след като в темата за спамочата разбрах за довечера и презаснетата битка, особено впечатление ми направи и ето тази снимка:

Карамбол от жълти и червени, в резиденцията, и гаджето на Зори и той там. Очеизвадно снимат с телефон. Та, понеже са ми останали контакти с хубави хора, ама много хубави хора, които са наясно с машинациите на Тупарев, и то прекалено наясно, днес си пуснах пеленгаторите и раздвижих контактите, и .....предупреждавам, че НЕ Е спойлер. Не знам изход, не знам победител от утрешната битка. Дори не попитах, умишлено не искам да знам, затова и не чета темата за спойлерите.
Но, който иска, нека обърне...по-специално внимание и на нея, освен на тази довечера. И да сравни с въпросната снимка - визията на нашите герои, с тази на битката утре. Няма да казвам повече, всеки сам може да си направи изводите. То бради, прически....като за СЛЕД финала. Joy С две думи - и утрешната битка е презаснета. Причините са ....прозаични, както с метеорологичните условия на финала на първи сезон, така тук ...технически проблем. Blush

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 19:09 от Merri_An

# 709
Хи-хи! Ами веднага му влизам в положение на човека. И аз, ако трябваше да търпя някои муцуни всеки ден в продължение на два месеца и да се чудя какви клиширани коментари да ръся, щях да се наквасвам отрано, щеше да има "ти мен уважааш ли ма?", че даже щях да им попейвам "под мостовете не шумяяят рекиии, когато ти не си, не си до мееен..." 😝😝😝

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 19:16 от Мила Атова

# 710
  • Другата България
А сега нещо, което не е сериозно, и със сигурност не е презаснето.
Но пък току виж, станало....

# 711
  • София
Май трябва да спра да влизам в темата Grinning

# 712
Как така дадена битка да бъде презаснета ? Неделчо и Туджаров май в даден момент бяха коментирали това нещо в Надкаст и бяха казали, че няма такива неща.

# 713
  • софия
Добре де, каква е логиката да презаснемат битки и да сменят кой печели и кой не, ако не е самата финална, както казвате, че е била в първи сезон. Единствено нещо да е дала фира техниката и да нямат материал за монтаж или звук. Аз не виждам проблем с това. Защото няма как да наместват по този начин епизоди от средата на сезона. То, по този начин трябва да презаснемат всичко до края, ако разместят пешките.
  Като гледам колко кафеджийки се събрахме, направо ще си отворим една кафетерия.  Сервитьорите ги знаете вече. Отварям поле за изява да им измислим униформи. Така ще решим и проблемът на Гого със стайлинга 😁

# 714
  • Другата България
Как така дадена битка да бъде презаснета ? Неделчо и Туджаров май в даден момент бяха коментирали това нещо в Надкаст и бяха казали, че няма такива неща.
Ами, така. Лесно. Както финала на първи сезон се презасне през ноември в полето на Нови Хан, и се преигра два пъти, така и битката довечера, и тази утре. За да съм коректна, резултатът НЕ Е променян. За утрешната, за довечера не знам.
Разбира се, може да не вярвате. Казвам го, ако някой иска просто да сравни как изглеждат участниците ПРЕДИ да идат на битка и по време на нея. Аз за себе си знам отговора, защото вярвам на 100% на хората, които ми дават инфото, и сега, и в първи сезон. За Тупарев и машинациите му, иначе за победители не питам, въпреки че какт оказах едно име наднича от всички сайтове в нета, а и тук се пише от време  навреме, явно от темата за спойлерите. И ще се радвам искрено, ако името е партенка, аз на това съм заложила все пак.
Добре де, каква е логиката да презаснемат битки и да сменят кой печели и кой не, ако не е самата финална, както казвате, че е била в първи сезон. Единствено нещо да е дала фира техниката и да нямат материал за монтаж или звук.
Скрит текст:
Аз не виждам проблем с това. Защото няма как да наместват по този начин епизоди от средата на сезона. То, по този начин трябва да презаснемат всичко до края, ако разместят пешките.
  Като гледам колко кафеджийки се събрахме, направо ще си отворим една кафетерия.  Сервитьорите ги знаете вече. Отварям поле за изява да им измислим униформи. Така ще решим и проблемът на Гого със стайлинга 😁
Затова уточних - не сменят нищо. Преиграват - технически проблем. Като метеорологичния с факлите в първи сезон.....Joy
Въпросът е, че остава гадно чувство на манипулация у зрителя, и дори и реална победа на участник излиза....опорочена.

# 715
За да може Алекса после да продава препарати за бърз растеж на косата Joy

# 716
  • софия
Ами, така. Лесно. Както финала на първи сезон се презасне през ноември в полето на Нови Хан, и се преигра два пъти, така и битката довечера, и тази утре. За да съм коректна, резултатът НЕ Е променян. За утрешната, за довечера не знам.
Разбира се, може да не вярвате. Казвам го, ако някой иска просто да сравни как изглеждат участниците ПРЕДИ да идат на битка и по време на нея. Аз за себе си знам отговора, защото вярвам на 100% на хората, които ми дават инфото, и сега, и в първи сезон. За Тупарев и машинациите му, иначе за победители не питам, въпреки че какт оказах едно име наднича от всички сайтове в нета, а и тук се пише от време  навреме, явно от темата за спойлерите. И ще се радвам искрено, ако името е партенка, аз на това съм заложила все пак.
Добре де, каква е логиката да презаснемат битки и да сменят кой печели и кой не, ако не е самата финална, както казвате, че е била в първи сезон. Единствено нещо да е дала фира техниката и да нямат материал за монтаж или звук.
Скрит текст:
Аз не виждам проблем с това. Защото няма как да наместват по този начин епизоди от средата на сезона. То, по този начин трябва да презаснемат всичко до края, ако разместят пешките.
  Като гледам колко кафеджийки се събрахме, направо ще си отворим една кафетерия.  Сервитьорите ги знаете вече. Отварям поле за изява да им измислим униформи. Така ще решим и проблемът на Гого със стайлинга 😁
Затова уточних - не сменят нищо. Преиграват - технически проблем. Като метеорологичния с факлите в първи сезон.....Joy
Въпросът е, че остава гадно чувство на манипулация у зрителя, и дори и реална победа на участник излиза....опорочена.
О, аз ти вярвам, че се е случило. Просто се чудя как на някой може да му хрумне, че по този начин сменят печелившите в битката.
 Опс, изпревари ме с редакцията и стана мазало, хахах.

# 717
  • Другата България
А пък току що ми се обади моята другарка със снимките и ме пита чула ли съм някакъв анонс за гостуване утре в...На кафе май, на отпаднал участник, като са казали и името му/ѝ. Joy
Някой може ли да го потвърди? Не е истина ако е вярно...егасимус и аматьорите.

# 718
А пък току що ми се обади моята другарка със снимките и ме пита чула ли съм някакъв анонс за гостуване утре в...На кафе май, на отпаднал участник, като са казали и името му/ѝ. Joy
Някой може ли да го потвърди? Не е истина ако е вярно...егасимус и аматьорите.
Вярно е

# 719
  • Sunshine state
Вярно е. И в темата със спойлерите се обсъжда, направо са казали кой ще гостува.

Общи условия

Активация на акаунт